LG 49UF6407 - Review, pret si pareri

LG 49UF6407
OFERTĂ LG 49UF6407

LG 49UF6407 este un Smart TV al anului 2015, acesta respectând cele mai înalte standarde atunci când vine vorba de performanțe, imagine și sunet. Comandă-l chiar acum la cel mai bun preț!

8.7

LG 49UF6407 este un televizor inteligent, perfect pentru cei care au așteptări mari de la un astfel de produs. De ce spunem acest lucru? Deoarece reușește să fie un televizor complet, oferind o gamă largă și diversă de posibilități de petrecere a timpului liber, iar de acest lucru te vei convinge citind în continuare acest review.

LG 49UF6407
Vezi mai multe detalii si informatii la EMAG!

CARACTERISTICI, FUNCȚII ȘI TEHNOLOGII

Noul televizor al companiei sud-coreene LG este un Smart TV motorizat de un procesor puternic, capabil să ofere performanțe de top în rularea tuturor aplicațiilor, precum și a conținutului 4K UHD la o calitate înaltă.

LG 49UF6407 are la baza sa noul sistem de operare webOS 2.0, acesta fiind unul creat pentru utilizator, oferind un meniu extrem de intuitiv, interfața prietenoasă și ușor de folosit fiind lucrul care îl scoate în evidență față de celelalte televizoare aflate pe piața din România.

Pentru amatorii de filme și seriale LG 49UF6407 este televizorul perfect, acesta fiind creat în jurul unui ecran cu diagonala de 123 de centimetri, așadar dimensiunile acestuia sunt unele perfecte pentru un living mai mare, precum și pentru oferirea unei experiențe cinematografice îmbunătățite.

În livrarea uneia dintre cele mai bune experiențe cinematografice contribuie în special capabilitatea televizorului de a livra imagini la o rezoluție Ultra HD 4K, adică de 3840 x 2160 pixeli (la fel ca și televizorul Samsung 55JU6400). Acest lucru este cel care asigură o calitate desăvârșită imaginii, având un incredibil nivel al detaliilor, precum și culorii vii, care acoperă o paletă largă, tonurile fiind unele extrem de realiste.

Te poți bucura de cele mai clare imagini posibile!

Lucrurile precizate mai sus, precum și numeroasele tehnologii care există în dotarea televizorului (aici amintim Tru 4K Engine, Triple XD Engine, 4K Upsacaler, Contents Optimizer, Dynamic Scanning, Real Cinema 24p, Motion Eye Care, Active Noise Reduction și Dynamic Clear White) sunt cele care reușesc să livreze unele dintre cele mai clare imagini posibile în momentul de față.

LG 49UF6407 (1)

LG 49UF6407  stă extrem de bine și în ceea ce privește partea de sunet (după cum, de altfel, ne-a și obișnuit această companie de succes). Așadar, televizorul este echipat cu un sistem de sunet formată din doup difuzoare care împreună oferă o putere de 20 W (2 x 10 W), ceea ce este mai mult decât suficient pentru un televizor. Desigur, dacă vrei să ai parte de mai mult, atunci poți opta oricând pentru un sistem audio separat, pe care să îl conectezi la acesta prin intermediul conectorilor.

Dacă tot am adus în discuție conectorii, precizăm că LG 49UF6407 ne pune la dispozițe un set standard, care cuprinde așadar strictul necesar. Aici ne referim bineînțeles la porturile HDMI și USB 2.0, intrările component și Scart, precum și ieșirea audio digitală. Avem bineînțeles parte și de tunerul digital, alături de slotul CI+, cele două devenind omniprezente pe televizoarele anului 2015 (le întâlnim chiar și la televizorul ieftin Samsung LT28E310EW).

CONCLUZII

Pe final se merită a preciza faptul că LG 49UF6407 este un televizor complet și perfect pentru toți cei care au așteptări mari de la un astfel de produs. Recomandăm!

 

PRO: CONTRA:
calitatea imaginilor și rezoluția Ultra HD 4K  nimic
 player-ul multimedia integrat
 este un Smart TV de calitate
LG 49UF6407 este un televizor inteligent, perfect pentru cei care au așteptări mari de la un astfel de produs. De ce spunem acest lucru? Deoarece reușește să fie un televizor complet, oferind o gamă largă și diversă de posibilități de petrecere a timpului liber, iar de acest lucru te vei convinge citind în continuare acest review. Vezi mai multe detalii si informatii la EMAG! CARACTERISTICI, FUNCȚII ȘI TEHNOLOGII Noul televizor al companiei sud-coreene LG este un Smart TV motorizat de un ...

Pe scurt:

8.7 Scor Total
Calitate / Preț
8.5
Performanță
9
Design
8.5

    Spune-ti parerea !