LG 50LF652V - Review, pret si pareri

Acest televizor nu mai este disponibil in stocul partenerilor nostri.
8.3

Un nou model LG a poposit pentru o scurtă perioadă de timp în redacția noastră, și anume LG 50LF652V, un televizor LED inteligent, cu capabilități 3D și o rezoluție Full HD a imaginii.

Sunt sigur că sunt printre voi persoane cărora li se pare cunoscut acest televizor, iar acest lucru se datorează faptului că este fratele mai mare al lui LG 42LF652V, venind cu aceleași specificații ca și acel model despre care v-am vorbit în urmă cu ceva timp.

Atunci ce aduce nou? Cel mai probabil aceasta este întrebarea multora dintre voi în acest moment. Răspunsul este unul foarte simplu: oferă o experiență de vizionare îmbunătățită datorită diagonalei ecranului care este mult mai mare de această dată, astfel încât filmele vizionate să fie o adevărtată plăcere.

LG 50LF652V

CARACTERISTICI, FUNCȚII ȘI TEHNOLOGII

LG 50LF652V vine cu cea mai nouă versiune a sistemului de operare webOS, despre care v-am spus de fiecare dată când am avut ocazia cât de mult îl apreciez.

Acest sistem de operare a fost special conceput de compania pentru a oferi cea mai bună experiență posibiliă pentru un televizor, cu toate opțiunile la îndemână, astfel încât să nu fii nevoit să cauți foarte mult.

Cu o singură apăsare de buton ai o privire de ansamblu asupra tuturor posibilităților pe care le ai atunci când îți dorești petrecerea timpului liber într-un mod cât mai plăcut.

Cei care nu au deținut până acum un astfel de televizor inteligent pot sta liniștiți, deoarece LG 50LF652V reușește să fie extrem de prietenos chiar și cu începătorii.

Cum face acest lucru? Prin intermediul BeanBird care vă va ajuta în procesul de instalare pas cu pas și într-un mod foarte distractiv. Acesta poate fi privit ca un asistent personal. De asemenea, este pus la dispoziție și meniul Quick Setting astfel încât să poți modifica rapid preferințele.

LG 50LF652V este, așa cum am precizat încă de la începutul review-ului, un Smart TV 3D. Așadar pe lângă posibilitatea de a naviga pe internet, viziona videoclipurile urcate pe YouTube și accesul la cele mai noi filme și seriale prin intermediul serviciilor de streaming, ni se permite și accesul la un nou tip de divertisment, și anume cel tridimensional.

Experiențe multimedia de cea mai bună calitate, doar pentru tine!

Noul televizor LG 50LF652V care face parte din gama de modele lansată în acest an (2015) este capabil să ofere printre cele mai bune experiențe din portofoliul companiei, procesorul din dotarea acestuia fiind unul destul de puternic pentru a susține orice tip de activitate.

LG 50LF652V (2)

Acum a venit rândul să trecem la partea care interesează cel mai mult pe majoritatea dintre voi, și anume cea de imagine. LG 50LF652V este echipat cu un ecran cu diagonala de 126 de centimetri și care oferă o rezoluție maximă a imaginii de 1920 x 1080 pixeli (Full HD), aspect al imaginii de 16:9, precum și numeroase tehnologii, printre care se numără Triple XD Engine, Dynamic Color Enhancer, 24p Real Cinema, Dynamic Clear White, Natural Color, Active Noise Reduction și Contents Optimizer.

Merită precizat faptul că televizorul a reușit să se comporte exemplar în toate testele efectuate, ceea ce înseamnă că oferă imagini de calitate înaltă, un nivel al contrastului excelent, culori vii și reale, precum și o luminozitate uniformă.

În privința sunetului pot spune că m-aș fi așteptat la un sistem audio mai puternic, nu doar de cele două difuzoare de 10 W fiecare, însă trebuie remarcată prezența tehnologiilor Dolby, precum și a mai multor caracterisitic superioare, printre care se află și Virtual Surround Plus, Clear Voice II, Wireless Sound Sync sau Optical Sound Sync.

CONCLUZII

În această gamă de preț LG 50LF652V este un televizor care merită toată atenția celor care sunt în căutarea unui nou televizor care să le ofere cele mai bune experiențe multimedia.

LG 50LF652V face exact acest lucru, ce-i drept la o sumă de bani destul de mare, însă vă pot garanta că merită până la ultimul, la fel ca și în cazul modelului Philips 58PUS6809, despre care am spus același lucru, iar ulterior mi-ați mulțumit pentru recomandarea făcută. 🙂

Un singur lucru vă mai spun, și anume să vă grăbiți, deoarece în această perioadă are un preț promoțional și, SURPRIZĂ – primiți CADOU un televizor LG 24LF450U care în mod normal costă 949 lei. Așadar ieși câștigat!

 

PRO: CONTRA:
calitatea imaginilor și diagonala ecranului  nimic
 este un Smart TV 3D
Un nou model LG a poposit pentru o scurtă perioadă de timp în redacția noastră, și anume LG 50LF652V, un televizor LED inteligent, cu capabilități 3D și o rezoluție Full HD a imaginii. Sunt sigur că sunt printre voi persoane cărora li se pare cunoscut acest televizor, iar acest lucru se datorează faptului că este fratele mai mare al lui LG 42LF652V, venind cu aceleași specificații ca și acel model despre care v-am vorbit în urmă cu ceva timp. Atunci ce aduce nou? Cel mai probabil aceasta ...

Pe scurt:

8.3 Scor Total
Calitate / Preț
8.5
Performanță
8
Design
8.5

    Spune-ti parerea !


    Warning: Use of undefined constant mypopup - assumed 'mypopup' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/reviewsa/public_html/televizoareieftine.ro/wp-content/themes/tema/footer.php on line 61