LG 55LF630V - Review, pret si pareri

LG 55LF630V
OFERTĂ LG 55LF630V

Dacă ești în căutarea unui televizor performant și care să vină cu un ecran cu diagonală mare, atunci LG 55LF630V este exact modelul de care ai nevoie. Comandă-l chiar acum la ofertă!

8.7

În ultima perioadă piața de televizoare din România s-a dezvoltat foarte mult, lucru care se datorează în mare parte faptului că românii au devenit dornici să cheltuiască o sumă mare de bani pentru un televizor din gama Smart, capabil să îi ofere nu doar divertisment pe partea de televiziune, ci și online.

Pentru aceștia noi astăzi o să facem o recomandare, fiind vorba despre modelul LG 55LF630V, care beneficiază în momentul de față de un preț special, căruia i-a fost aplicată o reducere destul de generoasă, așadar trebuie să te hotărăști repede pentru a fi convins că vei putea beneficia de ea.

LG 55LF630V
Vezi mai multe detalii si informatii la EMAG!

CARACTERISTICI, FUNCȚII ȘI TEHNOLOGII

LG 55LF630V are la baza sa cel mai nou sistem de operare al companiei, fiind vorba despre noul webOS 2.0, care a fost conceput special pentru a crea una dintre cele mai intuitive și plăcute experiențe TV.

Întotdeauna am recunoscut faptul că apreciem foarte mult acest sistem de operare, iar această părere o împărășesc și multe alte persoane care ne-au ascultat sfaturile și au optat pentru un astfel de model (vezi LG 40UF7787).

Trebuie precizat faptul că dacă te afli la primul tău Smart TV nu o să întâmpini nici măcar cea mai mică dificultate în ceea ce privește utilizarea sa, modelul de față venind cu un asistent persoanal care te va întâmpina încă din prima clipă, oferindu-ți sfaturi și ajutor în setarea de început a televizorului. Este vorba despre mult cunoscutul BeanBird, care de va ghida pas cu pas prin întreg procesul de instalare.

Lăsăm partea de software în urmă și trecem ușor la aspectele pe care noi le considerăm cele mai importante la un televizor, și anume imaginea și sunetul. Aici trebuie să recunoaștem faptul că LG 40UF7787 a reușit să se ridice la înălțimea așteptărilor noastre, oferind calitate în ambele cazuri, de altfel ca multe alte modele LG din România.

Un sunet puternic, dublat de o imagine extrem de clară!

LG 40UF7787 este echipat cu un ecran de 138 de centimetri, fiind așadar vorba despre un televizor imens, fără nici măcar un pic de exagerare, acest televizor adresându-se în special celor care au o sufragerie spațioasă sau doresc să creeze acasă un mic centru multimedia.

LG 55LF630V (1)

Sunetul este și el unul care se ridică la standardele impuse de companie, LG 40UF7787 dispunând de două difuzoare de 10 W, ajutate de tehnologiile Dolby Digital, DTS, Virtual Surround Plus, Clear Voice II, Smart Sound Mode, Sound Optimizer, Optical Sound Sync, Wireless Sound Sync și apt-X codec.

Remarcăm de asemenea prezența tunerului digital DVB-T2, DVB-C, DVB-S2, a slotului Ci+, precum și a trei porturi HDMI și tot atâtea porturi USB 2.0.

CONCLUZII

LG 55LF630V este un televizor pe care noi îl recomandăm celor care sunt în căutarea unui model dotat cu funcții inteligente și care să vină cu un procesor performant, capabil să ofere o experiență de utilizare extrem de plăcută, lipsită de lag, precum și cu un sistem de operare iubit de foarte mulți.

În cazul în care îți place acest model, dar preferi mai degrabă unul cu o diagonală mai mică, o altă opțiune foarte bună este și televizorul Samsung 48J5100, pe care noi de asemenea l-am testat și are review-ul la noi pe site, alături de părerile noastre.

 

PRO: CONTRA:
calitatea imaginilor și a sunetului livrat  nimic
 player-ul multimedia integrat
 este un Smart TV performant
În ultima perioadă piața de televizoare din România s-a dezvoltat foarte mult, lucru care se datorează în mare parte faptului că românii au devenit dornici să cheltuiască o sumă mare de bani pentru un televizor din gama Smart, capabil să îi ofere nu doar divertisment pe partea de televiziune, ci și online. Pentru aceștia noi astăzi o să facem o recomandare, fiind vorba despre modelul LG 55LF630V, care beneficiază în momentul de față de un preț special, căruia i-a fost aplicată o reducere ...

Pe scurt:

8.7 Scor Total
Calitate / Preț
8.5
Performanță
8.5
Design
9

5 Comentarii
 1. Raspunde liviu

  vreau si eu sa cumpar acest televizor pentru ca vad ca e un SMART TV insa vreau inainte cateva pareri despre el, e vreun posesor pe aici?

  • Raspunde loredan nor

   salut liviu, eu detin acest televizor de vreo 5 luni de zile si nu am avut niciodata probleme cu el. are specificatii bune, imaginile sunt foarte ok la fel si sunetul. dai un ban dar iei ceva bun.

 2. Raspunde liviu

  mersi mult loredan de comentariu. il voi cumpara si eu, mersi si pt review

  • Raspunde loredan nor

   Pentru putin. nu te uita prea mult la pret, chiar merită cumpărat

 3. Raspunde flori costea

  Și eu am acest televizor de aproape un an de zile și îl recomand! am o părere foarte bună despre el.

Spune-ti parerea !