LG 55UB850V - Review, pret si pareri

Acest televizor nu mai este disponibil in stocul partenerilor nostri.
7.8

În ultima perioadă televizoarele Ultra HD au devenit din ce în ce mai căutate, deoarece prețurile au devenit unele destul de așezate, mult mai accesibile cumpărătorului de rând, dar și pentru că românul a devenit din ce în ce mai avid după tehnologie.

Modelul despre care o să vă vorbesc astăzi este LG 55UB850V, care face parte dintr-o gamă accesibilă și destul de apreciată de mulți datorită calității sale. O să vedeți în rândurile prezentului review de ce?

LG 55UB850V

CARACTERISTICI, FUNCȚII ȘI TEHNOLOGII

LG 55UB850V vine cu un ecran LED cu diagonala de 139 cm și rezoluție de 3840 x 2160 pixeli, iar în dotarea sa se află numeroase tehnologii de ultimă oră.

Acesta oferă accesul la noul standard Ultra HD (care reprezintă viitorul) tuturo, deoarece vine la un preț foarte accesibil (sau cel puțin mult mai accesibil decât celelalte modele).

Televizorul LG 55UB850V dispune de mai multe caracteristici superioare de imagine, precum Triple XD Engine, Tru ULTRA HD Engine: Pro, Resolution Upscaler: 4K, 24p Real Cinema și Picture Wizard III, atfel încât experiența vizuală să fie una desăvârșită.

Acum că am lămurit cum stăm pe partea de specificații, trecem la a vă vorbi despre cum arată televizorul în testele la care a fost supus, dar și în ceea ce privește design-ul.

Un televizor foarte atrăgător!

Putem spune că LG 55UB850V are un design foarte atrăgător și elegant, cu linii care îi dau un aer de model premium, iar materialele sunt unele de bună calitate. De remarcat este faptul că are o ramă a ecranului foarte subțire, aproape inexistentă, iar dintre modelele pe care le-am testat eu până în prezent pot spune că sunt printre cele mai subțiri margini.

O să precizez de la început că deși oferă o calitate bună a imaginilor, dacă ești o persoană obișnuită cu plasmele, atunci cred că o să ai parte de un mic șoc, ca să spun așa. De ce? Deoarece, deși imaginile sunt unele unele înalte din punct de vedere calitativ, nivelele de negru sunt mediocre, unele porțiuni unde negrul trebuia să fie un negru intens este defapt un gri mai închis.

În privința scenelor cu mișcări rapide pot spune că experiența a fost una destul de plăcută, cu toate că au fost câteva nemulțumiri (ocazional), în special când funcția TruMotion era activată (opțiunile disponibile sunt: Off, Clear, Smooth și User). Per total, la acest aspect nota 7/10. Performanțe mai bune oferă LG 49UF675V, model lansat în acest an (2015).

 

LG 55UB850V (1)

 

Printre altele, televizorul LG 55UB850V este și unul capabil să redea conținut 3D, astfel încât tu să ai acces la noul standard tridimensional al divertismentului, așadar o să ai parte de experiențe mult mai reale decât în cazul surselor 2D.

Pe partea de funcții inteligente, LG 55UB850V oferă posibilitatea de a ne petrece timpul liber și făcând alte activități, nu doar urmărind canalele TV. Putem așadar naviga pe internet, viziona toate videoclipurile puse la dispoziție de platforma YouTube, precum și accesa toate filmele și serialele de pe diferitele servicii de streaming.

Un lucru care trebuie precizat aici este acela că, până la momentul scrierii acestui review, LG 55UB850V nu suporta streaming-ul Netflix 4K, însă cum la noi în România oricum nu este disponibil acest serviciu, nu văd o problemă majoră aici.

Pe partea de sunet, televizorul este echipat cu un sistem audio 2.0, difuzoarele având o putere de 10 W, iar tehnologiile marca Dolby Digital sunt prezente pe acesta, oferind o experiență acustică foarte bună. Aici nu am întâmpinat nicio problemă sau nemulțumire, calitatea fiind una bună pentru un astfel de model al sud-coreenilor.

CONCLUZII

Televizorul Ultra HD LG 55UB850V este un model destul de bun, însă care nu pot spune că excelează, făcând mai degrabă parte din zona de jos a modelelor Ultra HD 4K ale celor de la LG.

Cu toate acestea, trebuie să privim și aspectele bune pe care LG 55UB850V le are: unghiurile foarte largi de vizionare, iar scenele luminoase care arată pur și simplu excelent. Așadar, rămâne să decideți voi dacă într-adevăr merită acest model.

Dacă nu doriți achiziționarea acestuia, o recomandare de top a site-ului nostru este Samsung 40HU6900, pe care l-am testat deja.

 

PRO: CONTRA:
calitatea imaginilor  nivelul de negru
 este un Smart TV
În ultima perioadă televizoarele Ultra HD au devenit din ce în ce mai căutate, deoarece prețurile au devenit unele destul de așezate, mult mai accesibile cumpărătorului de rând, dar și pentru că românul a devenit din ce în ce mai avid după tehnologie. Modelul despre care o să vă vorbesc astăzi este LG 55UB850V, care face parte dintr-o gamă accesibilă și destul de apreciată de mulți datorită calității sale. O să vedeți în rândurile prezentului review de ce? Vezi mai multe detalii si ...

Pe scurt:

7.8 Scor Total
Calitate / Preț
7.5
Performanță
7
Design
9

    Spune-ti parerea !


    Warning: Use of undefined constant mypopup - assumed 'mypopup' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/reviewsa/public_html/televizoareieftine.ro/wp-content/themes/tema/footer.php on line 61