LG 55UC970V - Review, pret si pareri

Acest televizor nu mai este disponibil in stocul partenerilor nostri.
8.7

Pentru mulți alegera unui nou televizor nu este ceva ce fac în fiecare an, în majoriatea cazurilor fiind vorba despre achiziții de lungă durată, cumpărătorul cumpărând un model anume cu gândul că îl fa folosi cel puțin 3-5 ani fără a fi nevoie de schimbarea acestuia.

În funcție de bugetul alocat, acest deziderat este unul foarte realist, deoarece în general televizoarele din gama de mijloc (sau aflate la granița dintre entry-level și mid-range – precum LG 42LB5500) au o durată de viață destul de mare, în condiții normale de utilizare.

Așadar, când vine vorba de televizoarele care fac parte din gama premium, ca de exmplu LG 55UC970V, despre care este vorba în acest review, o durată de viață lungă este garantată, alături de o caltiate foarte ridicată.

LG 55UC970V

CARACTERISTICI, FUNCȚII ȘI TEHNOLOGII

LG 55UC970V este un televizor care vine cu un ecran curbat, acesta fiind capabil să ofere imagini îmbunătățite în comparație cu cele cu ecran normal (plat).

După cum bine știți, modelele cu ecran curbat oferă o anumită adâncime scenelor redate de acesta, precum și un ușor efect tridimensional, ceea ce îmbunătățește destul de mult experiența de vizionare.

Acest televizor este unul excelent pentru a fi folosit într-un living spațios, diagonala sa de 139 de centimetri fiind una mai mult decât perfectă pentru încăperile de dimensiuni mari.

Fiind un model cu ecran mare, este de apreciat faptul că sud-coreenii de la LG au apelat la o rezoluție Ultra HD pentru acesta (de 3840 x 2160 pixeli), astfel încât să ofere o caltiate desăvârșită a imaginii.

Așa cum îi spune și numele, spre deosebire de televizoarele cu rezoluție Full HD (ca de exemplu Sony 42W705), un model Ultra HD 4K oferă o calitate de 4 ori mai bună, un nivel al detaliilor de 4 ori mai mare, precum și un contrast mai bun și nuanțe de culori mult mai realiste.

Putem spune deci faptul că LG 55UC970V reprezintă o soluție excelentă pentru cinefili, reușind să ofere experiențe cinematografice de cea mai bună calitate, care să-i facă să se simtă ca făcând parte din acțiunea care are loc pe ecranul generos al televizorului.

Un televizor de calitate, pentru experiențe de calitate

LG 55UC970V vine de asemenea și cu o multitudine de tehnologii care au rolul să aducă îmbunătățiri pe partea de imagini, în special în ceea ce privește reprezentarea negrului, nivelul contrastului, precum și redarea scenelor cu mișcări rapide.

Aici putem da ca exemplu pe Triple XD Engine, Tru ULTRA HD Engine Pro, Resolution Upscaler 4K, 24p Real Cinema și Picture Wizard III, fiecare făcând o treabă mai mult decât bună pentru rolul pe care l-au oferit producătorii.

LG 55UC970V

 

Sistemul audio cu care vine LG 55UC970V este unul foarte bun, fiind de tip 4.0, așadar format din L/R: 2 x 10 W și TW: 2 x 10 W, oferind o calitate cu mult peste medie, astfel încât să avem parte de experiențe complete, sunetul venind perfect în completarea imaginii.

În ceea ce privește conectorii prezenți pe LG 55UC970V, putem spune că avem suficient de multe opțiuni, astfel încât să îi putem extinde capabilitățile acestuia. Avem parte de patru porturi HDMI și trei porturi USB 2.0 (era de apreciat dacă găseam și măcar un port USB 3.0), precum și de intrare component, video composite, Scart (RGB), nelipsitul tuner digital și slotul CI+.

CONCLUZII

Deși după cum puteți vedea LG 55UC970V are un preț destul de ridicat, nefiind unul dintre cele mai ieftine produse, dotările cu care acesta vine justifică în mare parte suma mare de bani pe care trebuie să o scoatem din buzunar pentru a intra în posesia sa. Noi îl recomandăm pentru imaginile de calitate redate de acesta, precum și pentru sunetul puternic și clar.

 

PRO: CONTRA:
calitatea imaginilor/diagonala ecranului  nimic
 rezolutia Ultra HD 4K
 este Smart TV 3D
Pentru mulți alegera unui nou televizor nu este ceva ce fac în fiecare an, în majoriatea cazurilor fiind vorba despre achiziții de lungă durată, cumpărătorul cumpărând un model anume cu gândul că îl fa folosi cel puțin 3-5 ani fără a fi nevoie de schimbarea acestuia. În funcție de bugetul alocat, acest deziderat este unul foarte realist, deoarece în general televizoarele din gama de mijloc (sau aflate la granița dintre entry-level și mid-range - precum LG 42LB5500) au o durată de viață ...

Pe scurt:

8.7 Scor Total
Calitate / Preț
8.5
Performanță
8.5
Design
9

    Spune-ti parerea !


    Warning: Use of undefined constant mypopup - assumed 'mypopup' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/reviewsa/public_html/televizoareieftine.ro/wp-content/themes/tema/footer.php on line 61