LG 55UF8507 - Review, pret si pareri

Acest televizor nu mai este disponibil in stocul partenerilor nostri.
8.5

După cum bine știți, în prezent noua modă este cea televizoarelor Ultra HD 4K, acestea fiind capabilă să afișeze imagini de o claritate nemaivăzută, iar acest lucru îl fac chiar și în cazul diagonalelor imense, care depășesc 200 cm.

Ei bine asătzi nu o să vă vorbesc despre un televizor cu diagonală de peste 200 cm, ci despre LG 55UF8507, Smart TV 3D al cărui ecran este de „doar” 138 de centimetri.

ORION PIF40-DLED-S

CARACTERISTICI, FUNCȚII ȘI TEHNOLOGII

Televizor al anului 2015, LG 55UF8507 este fratele mai mare al modelului 49UF8507, venind așadar cu aceleași performanțe de top, dar oferind de această dată o experiență cinematografică semnificativ îmbunătățită datorită dimensiunilor mai mare ale ecranului.

După cum știți deja, LG 55UF8507 este un televizor care poate afișa o rezoluție maximă a imaginii de 3840 x 2160 pixeli, de patru ori mai mare decât cea Full HD, precum cea întâlnită la LG 43LF540V, despre care v-am vorbit deja.

Cel mai probabil că vă întrebați: ”Ok, avem televizor UHD 4K, dar există suficient astfel de conținut?”. Răspunsul este da și nu. Oricum, televizoarele UHD lansate pe piață fac o treabă excelentă când vine vorba de redarea conșinutului Full HD la o calitate mult mai bună decât în cazul unui TV standard, grație diferitelor tehnologii de upscaling.

LG 55UF8507 deține și el o astfel de tehnologie, care, între noi fie vorba, face o treabă de milioane. Tehnologia în cazuă se numește 4K Upscaler și are rolul de a îmbunătăți semnfificativ detaliile în cazul surselor care nu sunt la rezoluția nativă a acestui televizor.

Aceeași calitate de top indiferent de sursă!

Așadar tu te poți bucura de emisiunile tale favorită la cea mai bună calitate, chiar dacă postul respectiv nu transmite nici măcar la rezoluție 1080p, iar asta nu poate decât să reprezintă un mare plus. Desigur, acest lucru nu înseamnă că o să avem parte de aceeași calitate ca și în cazul unei surse native 1080 sau 4K, însă rezultatul final este unul foarte bun.

LG 55UF8507 (2)

 

Un alt lucru la care LG 55UF8507 excelează tocmai datorită faptului că este un televizor UHD este experiența 3D pe care acesta o oferă. O să ai parte de cea mai bună calitate, una pe care un televizor FHD nu o va putea niciodată atinge.

După cum cred că știți deja, în cazul surselor 3D, fiecărui ochi îi este împărțită o imagine care are jumătate din rezoluția originală (aceasta fiind împărțită la cei doi ochi), rezultând așadar, în cazul unui televizor standard, o imagine 720p.

În cazul lui LG 55UF8507 lucrurile stau în felul următor. Rezoluția foarte mare a imaginii oferă posibilitatea ca fiecărui ochi să-i fie transmis semnale 1080p, așadar o îmbunătățire mai mult decât semnificativă, care oferă experiențe cinematografice de invidiat și cel mai plăcut mod de petrecere a timpului liber.

Și, pentru ca totul să fie perfect, LG 55UF8507 are un sistem audio calibrat de harman.kardon, ceea ce înseamnă că o să avem parte de o calitate premium a sunetelor livrate de televizor, lucru la care contriubie și tehnologiile DTS, Dolby Digital, ULTRA Surround, 3D Sound Zooming și Clear Voice II.

CONCLUZII

În momentul de față LG 55UF8507 are un preț foarte ridicat, iar celor care nu dispun de un buget foarte generos nu pot decât să le recomand să își îndrepte privirea spre un model ieftin, acestta putând fi găsit cu ușurință pe site-ul nostru.

În schimb celor care dispun de bugetul necesar achiziționării unui astfel de produs de lux, nu pot decât să le spun că nu vor regreta nici măcar o clipă alegerea de a achiziționa acest televizor.

 

PRO: CONTRA:
calitatea imaginilor  nimic
 este un Smart TV 3D
✔ tehnologiile prezente
După cum bine știți, în prezent noua modă este cea televizoarelor Ultra HD 4K, acestea fiind capabilă să afișeze imagini de o claritate nemaivăzută, iar acest lucru îl fac chiar și în cazul diagonalelor imense, care depășesc 200 cm. Ei bine asătzi nu o să vă vorbesc despre un televizor cu diagonală de peste 200 cm, ci despre LG 55UF8507, Smart TV 3D al cărui ecran este de „doar” 138 de centimetri. Vezi mai multe detalii si informatii la EMAG! CARACTERISTICI, FUNCȚII ȘI TEHNOLOGII ...

Pe scurt:

8.5 Scor Total
Calitate / Preț
8
Performanță
8.5
Design
9

    Spune-ti parerea !


    Warning: Use of undefined constant mypopup - assumed 'mypopup' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/reviewsa/public_html/televizoareieftine.ro/wp-content/themes/tema/footer.php on line 61