LG 84UB980V - Review, pret si pareri

Acest televizor nu mai este disponibil in stocul partenerilor nostri.
8.8

Oare un televizor poate fi atât de mare și frumos precum LG 84UB980V? Desigur, este o întrebare care poate părea ușor absurdă, dar răspunsul care mie îmi vine în minte este acesta: nu!

Nu țin minte să mai fi văzut un televizor LG care să arate atât de bine, iar ecranul uriaș al acestuia îl fac perfect pentru a fi utilizat într-o încăpere foarte mare, pe care să o transformăm într-o micuță sală de cinema direct la noi acasă.

LG 84UB980V

CARACTERISTICI, FUNCȚII ȘI TEHNOLOGII

LG 84UB980V vine cu un ecran care are diagonala de 213 centimetri și, după cum era normal la o astfel de dimensiune uriașă, rezoluția maximă a imaginii este de 3840 x 2160 pixeli.

O rezoluție Ultra HD 4K face casă bună cu diagonala de 213 cm, cele două împreună oferind o calitate desăvârșită a imaginii, pe care nu am mai întâlnit-o la alte modele.

Televizorul LG 84UB980V este pur și simplu unul perfect pentru adevărații cinefili, care într-adevăr pot simți că fac parte din acțiunea ce se derulează pe ecranul imens al acestuia.

Ceea ce este cel mai interesant la acesta este faptul că este capabil să facă o treabă mai mult decât perfectă atunci când vine vorba de upscaling a conținutului non-4K ori chiar non-HD, astfel încât acesta să aibă parte de aproape aceeași calitate excelentă ca în cazul unei surse 4K native.

Cred că nu mai are rost să spun faptul că experiența cinematografică oferită de acesta este una senzațională, greu de egalat de alte modele de televizoare mai ieftine tocmai datorită dimensiunilor sale foarte mari, astfel încât să ai parte de senzații cât mai exacte cu cele resimțite în cazul în care vizioneză un film la cinema.

LG 84UB980V oferă performanțe de top!

Televizorul sud-coreenilor de la LG oferă performanțe de top la absolut toate capitolele, nu doar în ceea ce privește partea de imagine (cu toate că aceasta este punctul său forte). Avem deci o calitate desăvârșită și în ceea ce privește experiența de utilizare, funcțiile Smart, calitatea audio, eleganța design-ului, iar exemplele mai pot continua.

 

LG 84UB980V (2)

 

Sunetul, la fel ca și în cazul lui Sony 79X9005, este unul next-gen, sistemul audio Harman Kardon cu difuzoare de 120 W permițând un sunet surround multi-channel (5.2 Ch), în timp ce sunetul 3D este și el o adevărată încântare pentru urechile noastre.

Urmărirea unui film pe televizorul LG 84UB980V este o adevărată experiențe pe care măcar odată în viață trebuie să o încerci, nu doar pentru partea vizuală, unde imaginile sunt de o claritate cu mult peste ceea ce ați văzut până acum, ci mai ales pentru partea acustică, unde sunt excelent reprezentate atât sunetele înalte, cât și cele joase.

Acest nou televizor este și un Smart TV care vine cu sistemul de operare webOS, cel pe care l-am lăudat cu fiecare ocazie pe care am avut-o. Am vorbit foarte mult despre acest OS prezent pe televizoarele LG (precum este 60UF850V) așadar nu cred că mai este necesar să reiau toată discuția. O să vă spun doar atât: este unul dintre cele mai bune sisteme de operare pentru un televizor, venind cu o interfață prietenoasă și extrem de bine optimizată, oferind o experiență de utilizare foarte plăcută.

CONCLUZII

LG 84UB980V reprezintă în acest moment unul dintre cele mai bune (dacă nu chiar cel mai bun) televizoare cu o diagonală de peste 2 metri, ceea ce îl face practic unica soluție pe care o aveți atunci când doriți să faceți o mică sală de cinema direct la voi acasă. Oferă cea mai bună calitate posibilă.

 

PRO: CONTRA:
calitatea imaginilor și a sunetului  nimic
 diagonala foarte generoasă
 rezoluția Ultra HD 4K
Oare un televizor poate fi atât de mare și frumos precum LG 84UB980V? Desigur, este o întrebare care poate părea ușor absurdă, dar răspunsul care mie îmi vine în minte este acesta: nu! Nu țin minte să mai fi văzut un televizor LG care să arate atât de bine, iar ecranul uriaș al acestuia îl fac perfect pentru a fi utilizat într-o încăpere foarte mare, pe care să o transformăm într-o micuță sală de cinema direct la noi acasă. Vezi mai multe detalii si informatii la EMAG! CARACTERISTICI, ...

Pe scurt:

8.8 Scor Total
Calitate / Preț
8.5
Performanță
9
Design
9

    Spune-ti parerea !


    Warning: Use of undefined constant mypopup - assumed 'mypopup' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/reviewsa/public_html/televizoareieftine.ro/wp-content/themes/tema/footer.php on line 61