Televizoare LG

Gama de televizoare LG este produsa de catre o companie sud-coreeană, a cărei sediu se găsește în Busan, Coreea de Sud. Înființată în 1947 de către Koo In-Hwoi, în prezent compania operează în peste 80 de țări și este prezentă pe mai multe sectoare, aceasta fiind împărțită în mai multe divizii: Electronics, Display, Telecom și Chem. Electronics este divizia care se ocupă cu produsele electronice (tv LG LCD sau cu plasmă, monitoare LCD, telefoane mobile ș.a.m.d.), jucând un rol foarte important la nivel global pe acest segment. Compania este recunoscută pentru calitatea foarte bună a produselor sale. Un televizor LG oferă o experiență de utilizare extrem de plăcută, cu imagini vii, culori naturale de un realism greu de egalat, precum și sunet pe măsură. Gama acestora cuprinde televizoare pentru toate buzunarele, calitatea fiind aceeași, astfel încât fiecare să poată avea acces la ultimele tehnologii apărute pe piață.

Interfața revoluționară webOS, care este prezentă pe cele mai noi televizoare LG, oferă cea mai bună interacțiune cu acestea, simplificând totul astfel încât accesul la divertismentul de calitate să fie la doar o apăsare de buton distanță. În plus, Smart TV-urile bazate pe acestă interfață vin la pachet cu LG Store, locul unde puteți găsi toate lucrurile de care aveți nevoie pentru petrecerea timpului liber în cel mai plăcut mod posibil: programe TV, VOD – Video on Demand, conținut 3D, o multitudine de aplicații și multe altele.

Aceste televizoare LG ale sud-coreenilor sunt cunoscute pentru unghiul de vizualizare foarte bun, ecrane rezistente și imagini clare și naturale. Prin combinarea diferitelor tehnologii dezvoltate de aceștia, experiența cinematografică pe un televizor LG este una peste medie, filmele de acțiune oferind un adevărat deliciu, scenele cu mișcare rapidă fiind reprezentate perfect, fluid și fără neclarități, in comparatie cu alte televizoare de la producatori consacrati. Vă recomandăm televizoarele LG pentru experiențe de neuitat!