Panasonic TX-32C200E - Review, pret si pareri

Acest televizor nu mai este disponibil in stocul partenerilor nostri.
7.7

Desi suntem obisnuiti ca cei de la Panasonic sa aduca pe piata doar produse scumpe, care costa destul de mult, noul televizor Panasonic TX-32C200E este unul care, din cate se pare, vine la un pret foarte bun.

Desigur, fiind vorba de un pret extrem de mic nu putem avea cine stie ce pretentii in ceea ce priveste partea de specificatii, dar pentru cineva care pune mai mult accentul pe pretul unui nou televizor LED modelul de fata este unul mai mult decat potrivit.

Panasonic TX-32C200E

CARACTERISTICI, FUNCȚII ȘI TEHNOLOGII

Panasonic TX-32C200E  este un televizor care vine cu un design standard, iar dimensiunile acestuia sunt unele potrivite pentru un living sau dormitor de dimensiuni mai mici.

Modelul de față este unul creat în jurul unui ecran a cărui diagonală este de 81 de centimetri (ceva standard atunci când vorbi despre televizoarele ieftine, de buget).

În ceea ce privește rezoluția imaginii pe care o poate afișa acesta putem spune că suntem puțini dezamăgiți. De ce? Deoarece avem în față un televizor HD Ready, așadar care oferă o rezoluție de 1366 x 768 pixeli.

Deși am spus de nenumărate ori faptul că un televizor care are un ecran ce nu depășește 80 de centimetri nu lasă să se vadă foarte mult diferența dintre HD și Full HD, considerăm că în anul 2015 (iar mai căta trecem în anul 2016) astfel de modele nu ar mai trebui să apară pe piață, indiferent despre ce categorie de preț am discuta. De exemplu, la un preț asemănător vine și Samsung 32J5000, doar că acesta are avantajul de a fi un televizor Full HD.

Este un televizor foarte ieftin, perfect pentru cei cu buget redus!

Punctul forte al televizorului Panasonic TX-32C200E este dat de prețul accesibil al acestuia, care îl poziționează în categoria în care se află unele dintre cele mai ieftine televizoare din România. Raportul calitate-preț oferit este unul acceptabil, cu toate că, trebuie să recunoaștem: se putea mai bine, în special în ceea ce privește rezoluție pe care acesta o poate livra pe ecranul său.

Panasonic TX-32C200E

Pe partea de sunet este destul de clar faptul că avem de-a face cu un televizor de buget, deoarece Panasonic TX-32C200E vine cu un sistem audio de tip Nicam Stereo, cu o ieșire a sunetului de doar 6 W. Apreciem totuși faptul că este prezentă tehnologia Dolby Digital Plus.

În ceea ce privește conectivitatea, trebuie să recunoaștem că am fost plăcut surpinși să observăm faptul că vine cu destul de multe opțiuni. Așadar din acest punct de vedere putem spune că stă excelent (printre altele găsim 2 porturi HDMI, 2 porturi USB 2.0, tuner digital și compatibilitate CI+).

CONCLUZII

Panasonic TX-32C200E este un televizor spre care merită să îți îndrepți atenția în cazul în care nu ai un buget foarte mare la dispoziție și ești în căutarea unui televizor LED mai ieftin. Cu toate acestea, noi îți recomandăm să mai arunci o privire pe site-ul nostru, deoarece sunt șanse mari să găsești ceva mai bun, la un preț asemănător (mai ales în această perioadă, când se derulează atâtea promoții).

 

PRO: CONTRA:
 pretul  nu este Full HD
 player-ul multimedia integrat
Desi suntem obisnuiti ca cei de la Panasonic sa aduca pe piata doar produse scumpe, care costa destul de mult, noul televizor Panasonic TX-32C200E este unul care, din cate se pare, vine la un pret foarte bun. Desigur, fiind vorba de un pret extrem de mic nu putem avea cine stie ce pretentii in ceea ce priveste partea de specificatii, dar pentru cineva care pune mai mult accentul pe pretul unui nou televizor LED modelul de fata este unul mai mult decat potrivit. Vezi mai multe detalii si ...

Pe scurt:

7.7 Scor Total
Calitate / Preț
7.5
Performanță
7.5
Design
8

    Spune-ti parerea !


    Warning: Use of undefined constant mypopup - assumed 'mypopup' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/reviewsa/public_html/televizoareieftine.ro/wp-content/themes/tema/footer.php on line 61