Panasonic TX-32C300E - Review, pret si pareri

Acest televizor nu mai este disponibil in stocul partenerilor nostri.
6.8

Ai putea spune că deja piața de televizoare ieftine din România este una plină de modele care mai de care mai interesante, iar un orice alt televizor nou apărut în peisaj trebuie să aducă ceva special ca să se poată evidenția. Nu-i așa?

Ei bine, se pare că producătorul japonez Panasonic nu a observat acest lucru, aducând pe piață modelul Panasonic TX-32C300E, care din punctul nostru de vedere este un televizor lansat practic doar pentru a mai bifa compania o nouă categorie de preț pentru produsele sale, care în cea mai mare parte sunt din gama de mijloc și cea premium.

Panasonic TX-32C300E

CARACTERISTICI, FUNCȚII ȘI TEHNOLOGII

Din punct de vedere al design-ul nu avem ce să-i reproșăm (cel puțin nu atât de multe). Ce-i drept, există modele mult mai elegante în momentul de față (vezi de exemplu Samsung 32J5100), însă Panasonic TX-32C300E se vrea a fi mai mult unul care se îndreaptă către cei ce preferă ceva clasic.

De fapt, acest lucru nu îl spunem noi, ci chiar și producătorul prin modul în care a ales să promoveze acest televizor. Mai exact, ca pe un model cu „design clasic care oferă divertisment HD”.

Panelul LED nu este unul care să lase impresia de calitate, deși este vorba despre un display tip Edge LED, iar drept urmare imaginile redate au destul de mult de suferit. Precizăm că rezoluția de doar 1366 x 768 pixeli nu pare a fi cea responsabilă de acest lucru, mai ales că am mai întâlnit televizoare asemănătoare care însă stăteau mai mult decât decent la acest capitol.

Pur și simplu Panasonic a făcut mult prea multe compromisuri, astfel încât să mențintă prețul de comercializare foarte jos. Deși unor companii le-a reușit acest lucru, japonezii au dat-o puțin în bară, ca să spunem așa.

Un televizor care îți oferă acces la televiziunea digitală

Panasonic TX-32C300E dispune de un tuner digital DVB-T, DVB-C, precum și de un slot CI+, astfel că o să ai acces foarte ușor și rapid la toate canalele digitale și HD puse la dispoziție de operatorul tău de cablu, fie gratuit, fie prin plătirea unui abonament lunar (aici depinde foarte mult de compania la care ați apelat).

Panasonic TX-32C300E (1)

Noul televizor Panasonic TX-32C300E are și câteva părți bune, iar aici ne referim de exemplu la ecranul care are diagonala de 81 de centimetri, dar și la sisteml audio format din două difuzoare ce oferă o putere de 10 W fiecare.

Un alt plus este reprezentat de prezența a patru porturi HDMI (foarte multe, în opinia noastră, mai ales dacă ne raportăm la alte modele de televizoare), fiind de asemenea prezent și un port USB 2.0, minijack pentru căști și o ieșire audio digitală (optică).

CONCLUZII

Din păcate trebuie să recunoaștem faptul că Panasonic TX-32C300E este un televizor care nu a reușit să ne impresioneze prin absolut nimic, lîsând impresia că este unul dintre acele modele lansate pe piața de televizoare LED ieftine doar așa, de umplutură.

Nu putem să recomandăm acest model, cel puțin nu atăta timp cât la aceași sumă de bnai există alternative mult mai bune, care oferă mult mai multe atât în ceea ce privește partea de imagine, cât și cea de sunet. Unul dintre acestea este și Philips 32PFH5500/88, care este cu mult peste subiectul acestui review.

 

PRO: CONTRA:
 player-ul multimedia integrat  prețul
 lipsa rezoluției Full HD
 design-ul
Ai putea spune că deja piața de televizoare ieftine din România este una plină de modele care mai de care mai interesante, iar un orice alt televizor nou apărut în peisaj trebuie să aducă ceva special ca să se poată evidenția. Nu-i așa? Ei bine, se pare că producătorul japonez Panasonic nu a observat acest lucru, aducând pe piață modelul Panasonic TX-32C300E, care din punctul nostru de vedere este un televizor lansat practic doar pentru a mai bifa compania o nouă categorie de preț pentru ...

Pe scurt:

6.8 Scor Total
Calitate / Preț
6.5
Performanță
7.5
Design
6.5

3 Comentarii
 1. Raspunde adelin

  Am facut multe cumparaturi anul insa insa cea mai buna parere o am despre acest televizor Panasonic chiar mi-a schimbat serile de film considerabil. In bine, desigur.

  • Raspunde cristian

   La fel si aici! Tot anul asta l-am cumparat si sunt bucuros ca mi-am luat televizorul asta. Chiar nu imi pare rau.

   • Raspunde adelin

    Nici mie. Pret bun, specificatii de top… ce poti sa vrei mai mult ?

Spune-ti parerea !


Warning: Use of undefined constant mypopup - assumed 'mypopup' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/reviewsa/public_html/televizoareieftine.ro/wp-content/themes/tema/footer.php on line 61