Panasonic TX-40C200E - review-ul unui TV LED FHD de 102 cm

Panasonic TX-40C200E
OFERTĂ Panasonic TX-40C200E

Panasonic TX-40C200E este un televizor de buget care aduce imagini la o rezoluție Full HD, alături de un ecran cu diagonala de 102 cm. Comandă-l chiar acum!

8.2

Sunt convins că știi foarte bine (dacă mă citești de destul de mult timp) faptul că sunt un fan al televizoarelor Panasonic încă decând aceștia erau unii dintre cei mai buni atunci când venea vorba de plasme, iar în linii mari acest lucru este valabil și astăzi, chiar dacă încet, dar sigur, am început să îmi schimb puțin preferințele în materie de televizoare, dat fiind faptul că de multe ori, din exces de zel, își comercializează TV-urile la prețuri mult prea ridicate, care nu sunt în ton cu realitatea (de multe ori poți găsi modele la același preț mai bune și mai bine dotate).

Televizorul despre care o să vorbesc în review-ul de astăzi este Panasonic TX-40C200E, acesta fiind un model care face parte din categoria entry-level a companiei, așadar care vine la un preț nu foarte ridicat, dar care nici nu reușește să „rupă gura târgului” foarte mult în ceea ce privește partea de specificații, iar despre acest lucru o să te convingi și tu citind în continuare.

Ce părere am despre specificațiile lui Panasonic TX-40C200E?

Pot spune că sunt unele destul de mixte, în sensul că nu sunt nici pro, nici contra, deci undeva la mijloc. Panasonic TX-40C200E este un televizor care la un preț de sub 1.500 lei oferă un ecran cu diagonala de 102 centimetri, fiind utilizată tehnologia LED, iar rezoluția pe care o poate afișa acesta este una de 1920 x 1080 pixeli, așadar Full HD. Nu beneficiem de foarte multe caracteristici superioare de imagine, însă nici nu aveam astfel de așteptări (cei de la Samsung, la acest preț, ne pun la dispoziție – vezi televizorul Samsung 32J4100, care are acum un excelent preț promoțional).

Panasonic TX-40C200E - Review si Imagini
Vezi mai multe detalii si informatii la EMAG!

Performanțele oferite de televizorul Panasonic TX-40C200E pe partea de imagine pot spune că sunt unele ridicate, decente, calitatea imaginilor fiind una peste medie. Nu m-am lovit de acel efect de blur în cazul scenelor de acțiune, dar nici de efectul de clouding, deci iluminarea este una bună și bine implementată.

Regăsim în dotarea lui Panasonic TX-40C200E și un player multimedia, acesta fiind unul compatibil cu cele mai cunoscute formate de fișiere video și audio. Am rulat orice format .mkv la 1080p fără nici cea mai mică probleme, acesta citind de asemenea și subtitrările cu ușurință (inclusiv cele cu diacritice). Așadar dacă vrei să te poți bucura de conținutul multimedia pe care tu îl ai stocat pe un mediu exter (ca de exemplu un stick USB sau hard disk extern) nu o să ai nicio problemă.

Panasonic TX-40C200E (2)

Cum este sunetul livrat de Panasonic TX-40C200E?

Nu, nu reușește să exceleze la acest capitol (fiind vorba de două difuzoare de 6 W fiecare și de un sistem audio de tip Nicam Stereo), dar apreciez prezența tehnologiei Dolby Digital Plus.

Calitatea este una acceptabilă, în sensul că sunetele sunt clare, chiar dacă nu sunt foarte puternice. Până la urmă, dacă îți dorești ceva mai mult poți oricând să optezi pentru sistem de sunet extern, care în prezent are un preț foarte scăzut și va îmbunătăți semnificativ experiența cinematografică oferită de televizor.

Recomand televizorul Panasonic TX-40C200E?

Ei bine… cel mai probabil răspunsul nu te va surprinde. Nu! Nu recomand televizorul Panasonic TX-40C200E. De ce? Deoarece la această sumă de bani poți opta mai degrabă pentru televizorul Horizon 40HL910U, care este net superior acestuia din foarte multe puncte de vedere, dar în special prin faptul că, este mai întâi de toate un televizor din categoria de Smart TV-uri și mai ales pentru că este capabil să redea imagini la o rezoluție Ultra HD 4K.

 

PRO: CONTRA:
calitatea imaginilor  sistemul de sunet
 player-ul multimedia integrat  raportul calitate-preț nu foarte atrăgător
 rezoluția Full HD afișată
Sunt convins că știi foarte bine (dacă mă citești de destul de mult timp) faptul că sunt un fan al televizoarelor Panasonic încă decând aceștia erau unii dintre cei mai buni atunci când venea vorba de plasme, iar în linii mari acest lucru este valabil și astăzi, chiar dacă încet, dar sigur, am început să îmi schimb puțin preferințele în materie de televizoare, dat fiind faptul că de multe ori, din exces de zel, își comercializează TV-urile la prețuri mult prea ridicate, care nu sunt în ton cu ...

Pe scurt:

8.2 Scor Total
Calitate / Preț
8
Performanță
8
Design
8.5

    Spune-ti parerea !


    Warning: Use of undefined constant mypopup - assumed 'mypopup' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/reviewsa/public_html/televizoareieftine.ro/wp-content/themes/tema/footer.php on line 61