Panasonic TX-40CX700E - Review, pret si pareri

Acest televizor nu mai este disponibil in stocul partenerilor nostri.
8.8

Fără nici măcar o urmă de îndoială, în momentul de față Panasonic TX-40CX700E este cel mai complet televizor pe care îl poți cumpăra la această sumă de bani (este aplicat un discount de 1.200 lei, însă nu știm exact pe ce perioadă se va întinde această promoție).

Panasonic TX-40CX700E este un televizor care îți va permite să te poți relaxa exact așa cum se cuvine după o zi obositoare la lucru, oferindu-ți toate opțiunile de divertisment posibile în momentul de față (la fel ca și televizorul Samsung 48JS8500, dar acesta vine la un preț cu mult mai ridicat).

Panasonic TX-40CX700E

CARACTERISTICI, FUNCȚII ȘI TEHNOLOGII

Noul televizor Panasonic TX-40CX700E face parte din gama premium a companiei japoneze Panasonic, iar calitatea oferită de produsele acestora este una recunoscută la nivel mondial (dacă vă mai aduceți aminte de vechile plasme produse de aceștia).

Un lucru extrem de interesant la modelul de față este faptul că este bazat pe sistemul de operare Firefox OS, iar pe perioada în care ne-am „ocupat” de televizor putem spune că am fost mulțumiți de ceea ce are de oferit acesta, mai ales în ceea ce privește meniul intuitiv și ușor de accesat, toate opțiunile fiind la îndemână.

Panasonic TX-40CX700E face parte din categoria televizoarelor 4K Ultra HD, reușind să livreze imagini cu un nivel incredibil al detaliilor, grație rezoluției de 3840 x 2160 pixeli, culorile fiind unele extrem de bine reprezentate, iar nivelul contrastului unul mai mult decât satisfăcător.

Reproducerea foarte exactă a unei game largi de culori se datorează prezenței tehnologiei Wide Colour Phosphor, care îndeplinește peste 90 de procente din standardele DCI, fiind cu mult peste majoritatea televizoarelor LED de pe piață.

Vine cu o diagonală medie și cu un sistem audio performant!

Panasonic TX-40CX700E are un ecran cu diagonala de 100 de centimetri, ceea ce este practic o dimensiune putem spune standard pentru un apartament normal din România, iar ca sistem audio avem unul destul de performant, care oferă sunete de o calitatea ridicată.

 

Panasonic TX-40CX700E (3)

 

Panasonic TX-40CX700E este acel tip de televizor care îți permite să te poți bucura de noua dimensiune a divertismentului, emisiunile TV și filmele tale preferate putând fi vizionate acum respectând standardul 3D (dup cum o face și modelul Sony 55X8509C), iar faptul că avem parte de o rezoluție 4K, experiențele vor fi cu adevărat unele de neuitat.

De asemenea, funcțiile Smart ale acestuia sunt unele care te vor ține ocupat mult timp de acum în colo, fiind televizorul capabil să îți oferă accesul la întreg divertismentul disponibil atât online, cât și în offline. Așadar ai parte de multiple opțiuni de petrecere a timpului liber.

CONCLUZII

Panasonic TX-40CX700E este un televizor complet și perfect din toate punctele de vedere, iar deși prețul nu este chiar unul dintre cele mai mici, pentru ceea ce are de oferit putem spune că reușește să îl mențină chiar foarte jos.

Apreciem foarte mult faptul că vine ca un pachet complet, fiind vorba atât de un Smart TV 3D, cât și de un televizor capabil să livreze imagini 4K.

 

PRO: CONTRA:
calitatea imaginilor și rezoluția Ultra HD 4K  nimic
 este Smart TV
 este un televizor 3D
Fără nici măcar o urmă de îndoială, în momentul de față Panasonic TX-40CX700E este cel mai complet televizor pe care îl poți cumpăra la această sumă de bani (este aplicat un discount de 1.200 lei, însă nu știm exact pe ce perioadă se va întinde această promoție). Panasonic TX-40CX700E este un televizor care îți va permite să te poți relaxa exact așa cum se cuvine după o zi obositoare la lucru, oferindu-ți toate opțiunile de divertisment posibile în momentul de față (la fel ca și televizorul ...

Pe scurt:

8.8 Scor Total
Calitate / Preț
9
Performanță
8.5
Design
9

    Spune-ti parerea !


    Warning: Use of undefined constant mypopup - assumed 'mypopup' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/reviewsa/public_html/televizoareieftine.ro/wp-content/themes/tema/footer.php on line 61