Panasonic TX-48CX400E - Review, pret si pareri

Acest televizor nu mai este disponibil in stocul partenerilor nostri.
8.5

Panasonic TX-48CX400E este unul dintre acele televizoare LED care te vor uimi încă din prima clipă prin design-ul extrem de reușit al său, precum și datorită atenției la detalii arătată de producătorul japonez, care a ales ca modelul de față să aibă parte de o construcție din materiale de calitate.

Televizorul despre care o să îți vorbim în acest review este unul care face parte din cea mai nouă gamă de televizoare Panasonic, venind așadar cu cele mai noi tehnologii în domeniu pentru ca tu să te poți bucura de tot ce-i mai bun în momentul de față.

Panasonic TX-48CX400E

CARACTERISTICI, FUNCȚII ȘI TEHNOLOGII

Televizorul Panasonic TX-48CX400E are un aspect, putem spune, destul de comun pentru un TV al companiei japoneze (vezi modelul Panasonic TX-40CS630E), dar acest lucru nu înseamnă că nu este un design foarte elegant și atrăgător.

Modelul acesta are dimensiuni de 1081 x 627 x 65 mm, fără a include stand-ul, respectiv de 1081 x 687 x 271 mm dacă îl includem și pe acesta, iar ecranul are diagonala de 121 de centimetri, fiind destul de mare pentru ca să poți profita din plin de 3840 x 2160 pixeli, așadar Ultra HD 4K, a acestui televizor (alte modele asemănătoare găsești aici).

Remarcăm faptul că Panasonic TX-48CX400E este un televizor nu doar inteligent, ci și 3D, așadar capabil să redea noua dimensiune a divertismentului, și anume cea tridimensională, astfel încât să te poți bucura de un realism al filmelor cum nu ai mai văzut până acum.

Am remarcat faptul că este redat foarte bine conținutul 3D, calitatea fiind una peste medie, fiind evidentă adâncimea imaginii, precum și o bună reprezentare a culorilor și contrastului, lucruri care contribuie și ele la experiența finală, despre care putem spune că suntem mai mult decât mulțumiți.

Te poți bucura de un Smart TV de calitate!

Panasonic TX-48CX400E fiind un Smart TV îți oferă nu doar acces la internet, dispunând de Wi-Fi Integrat, ci și acces la o gamă de aplicații dedicate direct pe televizorul tău, lucruri pe care le-am mai întâlnit și în cazul altor televizoare Panasonic și care ne-au lăsat o impresie plăcută. Toate acestea contribuie la oferirea unor experiențe cinematografice și de utilizare excelente, care vor face să merite toată suma de bani cheltuită pe acesta (un alt model pe care îl recomandăm este și Panasonic TX-40CX400E).

Panasonic TX-48CX400E (1)

Pentru ca tu să te poți bucura de o experiență completă pe partea de multimedia, Panasonic TX-48CX400E dispune de un port HDMI 2.0, perfect pentru redarea de conținut Ultra HD 4K la calitate maximă, beneficiind de o calitate necomprimată a imaginii, cu un nivel al contrastului mai mult decât perfect și culori vii.

Precizăm că avem parte de un număr total de patru porturi HDMI, iar lista cu conectori aflați în dotarea lui Panasonic TX-48CX400E o completează cele trei porturi USB 2.0 și intrările PC (D-sub 15 pini), video composite, component, Scart (RGB), minijack-ul pentru căști și ieșirea audio digitală (optică).

CONCLUZII

Putem spune despre Panasonic TX-48CX400E că este una dintre cele mai bune soluții pe care le ai la acest preț, reușind să aducă cele mai noi tehnologii pe partea de imagine și sunet, astfel încât să ai parte de unele dintre cele mai bune experiențe cinematografice posibile.

Pe lângă faptul că arată foarte bine, a reușit să ne impresioneze și prin performanțele sale, iar din acest motiv recomandăm acest televizor celor care pun foarte mult preț pe calitate și atenția la detalii!

 

PRO: CONTRA:
 este un Smart TV 3D  nimic
 rezoluția Ultra HD 4K
calitatea imaginilor
Panasonic TX-48CX400E este unul dintre acele televizoare LED care te vor uimi încă din prima clipă prin design-ul extrem de reușit al său, precum și datorită atenției la detalii arătată de producătorul japonez, care a ales ca modelul de față să aibă parte de o construcție din materiale de calitate. Televizorul despre care o să îți vorbim în acest review este unul care face parte din cea mai nouă gamă de televizoare Panasonic, venind așadar cu cele mai noi tehnologii în domeniu pentru ca tu ...

Pe scurt:

8.5 Scor Total
Calitate / Preț
8.5
Performanță
8
Design
9

5 Comentarii
 1. Raspunde mihay

  am televizorul asta cam de vreo 2-3 saptamani si sincer de atunci nu am mai mers deloc la cinema. filmele se vad foarte beton si are niste specificatii foarte bune

 2. Raspunde ovidiu

  cu siguranta la asa pret este unul dintre cele mai bun televizoare pentru vizualizat filme. are 3d si 4k, ce poti sa ceri mai mult de la un tv?

 3. Raspunde laurentiu

  si eu folosesc acest televizor in mod special pentru filme. miam luat si o pereche de ochelari modelul asta: http://www.emag.ro/ochelari-3d-polarizare-hama-unisex-109800/pd/DT725MBBM/?ref=acc_product-page_electro-template si chiar ca nu mai am nevoie de cinematograf sa vad filme 3d

  • Raspunde Andrei

   Cu ce ochelari 3d functioneaza, Activi sau pasivi? Ca laurentiu a pus link de ochelari pasivi și pe youtube am vazut prezentare cu ochelari activi.

 4. Raspunde Iosif

  După specificații ar trebui ochelari 3D activi, am cumpărat acest televizor de o zi și nu mi-a dat ochelari, trebuie să cumpăr separat.
  După părerea mea este un televizor ca preț/ calitate bun.

Spune-ti parerea !


Warning: Use of undefined constant mypopup - assumed 'mypopup' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/reviewsa/public_html/televizoareieftine.ro/wp-content/themes/tema/footer.php on line 61