Panasonic TX-55CR430E - Smart TV 3D curbat performant!

Acest televizor nu mai este disponibil in stocul partenerilor nostri.
8.7

De-a lungul timpului am avut ocazia să „mă joc” cu foarte multe televizoare, multe dintre acestea fiind dintr-o gamă inferioară, dat fiind faptul că astfel de modele sunt cele mai căutate în România și, drept urmare, am ales să scriu preponderent despre acestea. Iată totuși că astăzi o să aduc în discuție un alt fel de televizor, și anume unul complet din toate punctele de vedere, care să fie capabil să ofere performanțe excelente, astfel încât să te poți bucura la maxim de cele mai noi tehnologii.

Este vorba de Panasonic TX-55CR430E, unul dintre televizoarele Panasonic care, dacă sunt achiziționate în această perioadă, beneficiază de o garanție extinsă la 5 ani, așadar un alt motiv pentru care merită cumpărat modelul de față, nu-i așa?

Ce oferă televizorul Panasonic TX-55CR430E și îl face atât de special?

O să încep direct cu ceea ce mie îmi place cel mai mult la el, acesta fiind cu siguranță motivul pentru care și ție ți se pare extrem de atrăgător televizorul Panasonic TX-55CR430E. Este vorba de ecranul curbat care măsoară în diagonală 139 de centimetri, reușind astfel să fie un adevărat prieten cu pasionații de filme și seriale, deoarece experiențele cinematografice vor fi unele de neuitat și greu de egalat de către alte televizoare cu ecran curbat, precum modelul 55JU6510, al celor de la Samsung.

 

Panasonic TX-55CR430E - Review si Imagini

 

Este de apreciat mai ales design-ul lui Panasonic TX-55CR430E, reușind să fie unul dintre cele mai elegante televizoare pe care am avut ocazia să le testez vreodată, iar aici trebuie să recunosc faptul că se vede mâna de lucru a japonezilor, care, până la urmă, aproape de fiecare dată au știut să ofere tot ce-i mai bun la acest capitol.Panasonic TX-55CR430E (2)

Pe lângă ce am precizat mai sus, Panasonic TX-55CR430E impresionează de asemenea prin calitatea imaginilor pe care o poate oferi, acestea având un nivel al contrastului ridicat, scenele fiind cât se poate de clare și cu multe culori vibrante, astfel încât să fii cu adevărat captivat de ceea ce se întâmplă în fața ochilor tăi. Desigur, pentru a putea beneficia de toate aceste lucruri este nevoie ca tu să dispui și de un conținut 4K nativ, dar pe zi ce trece acesta devine tot mai accesibil și ușor de găsit, așadar nu mai reprezintă o piedică.

Panasonic TX-55CR430E este atât un Smart TV, cât și un televizor 3D!

Modelul de față este unul care oferă funcții inteligente. Bănuiesc faptul că tu știi deja ce înseamnă acest lucru, nu-i așa? Exact. O să te poți bucura, printre altele, de acces la internet, iar aici revin puțin la cele spuse puțin mai sus legat de conținutul 4K nativ. Deoarece te poți conecta la internet, îți va fi foarte ușor să ai acces la conținut Ultra HD 4K de calitate, grație faptului că sunt atât de multe servicii de streaming care te așteaptă (Netflix este doar un exemplu).

Panasonic TX-55CR430E (3)Dacă ești genul de persoană care pune preț și pe economie, atunci trebuie să știi faptul că, fiind vorba de un televizor din gama de modele lansată anul trecut (din care face parte și televizorul Panasonic TX-50CX670E), subiectul acestui review vine cu un panou foarte eficient, iar aici ne referim din punct de vedere energetic, fiind vorba de unul care se folosește de cea mai nouă tehnologie LED pentru a oferi posibilitatea de economisire a energiei. Foarte tare, nu-i așa?

Cei care au cumpărat deja televizorul ce părere au?

Dacă ne uităm puțin pe site-urile magazinelor online din România, putem observa faptul că Panasonic TX-55CR430E a reușit să adune destul de multe recenzii pozitive, precum și o notă maximă (poți vedea de exemplu părerile din secțiunea de comentarii a eMAG, care sunt destul de relevante în opinia mea).

Pe final nu îmi mai rămâne de spus decât faptul că recomand televizorul Panasonic TX-55CR430E tuturor celor care vor să aibă parte de un model performant, de calitate și cu un design foarte elegant, care să fie capabil să atragă privirile celor care le vor trece pragul casei. Desigur, acestea vin la un preț pe măsură, așadar este nevoie de un buget destul de generos.

 

PRO: CONTRA:
 ecranul curbat și rezoluția Ultra HD 4K  nimic
 este un Smart TV
 este un televizor 3D
De-a lungul timpului am avut ocazia să „mă joc” cu foarte multe televizoare, multe dintre acestea fiind dintr-o gamă inferioară, dat fiind faptul că astfel de modele sunt cele mai căutate în România și, drept urmare, am ales să scriu preponderent despre acestea. Iată totuși că astăzi o să aduc în discuție un alt fel de televizor, și anume unul complet din toate punctele de vedere, care să fie capabil să ofere performanțe excelente, astfel încât să te poți bucura la maxim de cele mai noi ...

Pe scurt:

8.7 Scor Total
Calitate / Preț
8.5
Performanță
8.5
Design
9

    Spune-ti parerea !


    Warning: Use of undefined constant mypopup - assumed 'mypopup' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/reviewsa/public_html/televizoareieftine.ro/wp-content/themes/tema/footer.php on line 61