Panasonic TX-55CX700E - Review, pret si pareri

Acest televizor nu mai este disponibil in stocul partenerilor nostri.
9.2

O să începem acest review spunând direct faptul că avem în față un televizor al superlativelor, care reușește să impresioneze din toate punctele de vedere.

Este vorba despre televizorul Panasonic TX-55CX700E, care în această perioadă are parte nu doar de un preț foarte bun, datorită ofertei promoționale în cadrul căreia se află, ci o să primești și 5 ani de garanție dacă o să dai comanda până la sfârșitul acestui an. Așadar totul este în favoarea ta!

Panasonic TX-55CX700E

CARACTERISTICI, FUNCȚII ȘI TEHNOLOGII

Trebuie totuși să recunoaștem faptul că deși excelează la toate capitolele, sunt destul de puțini cei care se vor putea bucura de acesta, prețul la care este comercializat fiind unul foarte ridicat, greu accesibil pentru mulți dintre noi. Așadar, dacă vrei ceva mai ieftin nu îți rămâne decât să consulți întreaga noastră ofertă de televizoare ieftine și garantat vei găsi ceva bun.

Cel mai probabil te întrebi ce are de oferit Panasonic TX-55CX700E, nu-i așa? Ei bine, primim un televizor care are o diagonală uriașă, de 139 de centimetri, precum și care oferă o rezoluție a imaginilor de patru ori mai mare decât în cazul unui televizor Full HD normal.

Este vorba mai exact de o rezoluție de 3840 x 2160 pixeli, fiind un televizor 4K Ultra HD (la fel ca și modelul Panasonic TX-48CX400E), imaginile redate de acesta reușind să te surpindă prin nivelul de detalii și culorile absolut perfecte. Realismul este unul greu de egalat de către alte televizoare aflate pe piață în momentul de față.

Culorile perfecte sunt rezultatul utilizării tehnologiei Wide Colour Phosphor, care oferă lui Panasonic TX-55CX700E posibilitatea de a reproduce o gamă largă de culori, astfel încât să îndeplinească peste 90% din standardele DCI.

Numeroase tehnologii ajută la oferirea unei experiențe perfecte!

Găsim de asemenea prezentă și tehnologia Local Dimming, noul televizor Panasonic TX-55CX700E reușind să aducă astfel îmbunătățiri semnificative nuanțelor de negru, ceea ce înseamnă că vom putea vedea pe ecran nuanțe mult mai naturale și mai reale. Un alt televizor care se bucură de prezența acestei tehnologii este și Samsung 48JU7000.

 

Panasonic TX-55CX700E (2)

 

Panasonic TX-55CX700E este printre multe altele și un televizor inteligent, iar la fel ca toate celelalte Smart TV-uri oferă acces la internet, așadar posibilitatea de a intra pe site-urile noastre preferate, de a accesa serviciile de streaming sau rețelel de socializare, iar exemplele pot continua.

Nu lipsesc din peisaj nici capabilitățile lui Panasonic TX-55CX700E de a-ți permite să de bucuri de filmele și emisiunile TV preferate ca și cum ai fi acolo, făcând parte din acțiune, lucru datorat faptului că avem în față un televizor 3D extrem de capabil, pe care îl recomandăm amatorilor de senzații tari.

CONCLUZII

Desigur, Panasonic TX-55CX700E nu este deloc un televizor care poate fi achiziționat de orice persoană, bugetul necesar, pe care trebuie să îl ai la dispoziție, fiind unul foarte mare, cu mult peste posibilitățile multora dintre noi. Însă nu putem să nu remarcăm faptul că modelul de față este unul al superlativelor, reușind să impresioneze la absolut toate capitolele.

În cazul în care nu îți permiți acest model, noi îți recomandăm unul mai accesibil, fiind vorba despre televizorul Sony 43W756C, pe care l-am testat de asemenea și a reușit să se descurce excelent în testele noastre.

 

PRO: CONTRA:
calitatea imaginilor și rezoluția Ultra HD 4K  nimic
 este un Smart TV 4K
 design-ul extrem de elegant și modern
O să începem acest review spunând direct faptul că avem în față un televizor al superlativelor, care reușește să impresioneze din toate punctele de vedere. Este vorba despre televizorul Panasonic TX-55CX700E, care în această perioadă are parte nu doar de un preț foarte bun, datorită ofertei promoționale în cadrul căreia se află, ci o să primești și 5 ani de garanție dacă o să dai comanda până la sfârșitul acestui an. Așadar totul este în favoarea ta! Vezi mai multe detalii si informatii ...

Pe scurt:

9.2 Scor Total
Calitate / Preț
8.5
Performanță
9
Design
10

5 Comentarii
 1. Raspunde alin

  este primul meu televizor 4k pe care il cumpar si trebuie sa zic ca aveti dreptate in review. imaginile sunt superbe si e foarte fain sa vezi un film la astfel de rezolutii. merita cumparat

 2. Raspunde mihailescu vasile

  Detin televizorul asta de la Paste cand l-am gasit la oferta si l-am cumparat fara sa stau prea mult pe ganduri. nu am regretat niciodata decizia

 3. Raspunde florina

  consider ca asta e un televizor in mod special pentru iubitorii de filme deoarece are o diagonala de 139 de centimetri, dupa cum scrie si in review, precum si rezolutii foarte inalte. schimba complet experienta vizualizarii unui film

 4. Raspunde dorian

  Si eu sunt unul dintre fericitii posesori ai acestui televizor si sunt foarte multumit de el. am dat ceva bani dar macar am cumparat un televizor cu specificatii bune

 5. Raspunde cornel ilie

  unul dintre cele mai bune televizoare de pe piata. l-am cumparat la reducere si am fost un norocos

Spune-ti parerea !


Warning: Use of undefined constant mypopup - assumed 'mypopup' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/reviewsa/public_html/televizoareieftine.ro/wp-content/themes/tema/footer.php on line 61