Televizoare Panasonic

Sorry. No posts in this category yet
Panasonic este o companie japoneză care a luat naștere la 13 martie 1918, fiind fondată de Konosuke Matsushita sub numele de "Matsushita Electric Industrial Co., Ltd. ". Sediul actual se află în Osaka, Japonia, iar compania este cunoscută în special pentru produsele lor care au un raport calitate-preț foarte bun. În anul 2012 compania a fost, potrivit cifrei de afaceri, al patrulea cel mai mare producător de televizoare din lume.
Gama de televizoare Panasonic se remarcă prin design-ul acestora foarte rafinat, în special ăn cazul celor mai noi modele, aspectul fiind unul elegant și extrem de modern. Din punct de vedere al calității imaginilor redate de aceste televizoare Panasonic, putem spune că se apropie foarte mult de celelalte brand-uri “rivale” de tv și putem chiar afirma că la anumite capitole, aceste televizoare le întrec. Culorile sunt vii, reale, iar negrul este reprodus exact așa cum trebuie. Un plus îl reprezintă și contrastul excelent. De asemenea, sunetul livrat de cele mai noi modele de televizoare Panasoniceste foarte bun, clar și puternic – exact cât este necesar pentru un televizor.

Interfața acestor inteligente televizoare Panasonic se mișcă foarte bine, navigarea pe internet prin intermediul browser-ului fiind fluidă, fără lag, lucru ce se datorează procesoarelor puternice folosite de aceștia. În plus, aplicațiile sunt stocate în cloud, astfel încât să puteți utiliza cu cea mai mare ușurință toate aplicațiile dorite, inclusiv jocuri complete care utilizează o cantitate mai mare de date. Panoul IPS de pe aceste televizoare Panasonic asigură un unghi larg de vizualizare, imaginile având aceeași calitate chiar dacă priviți în unghi. De asemenea, mișcările rapide sunt cursive, neclaritățile fiind reduse foarte mult, astfel încât să fie o plăcerea urmărirea unui film de acțiune sau a unui meci de fotbal.

Warning: Use of undefined constant mypopup - assumed 'mypopup' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/reviewsa/public_html/televizoareieftine.ro/wp-content/themes/tema/footer.php on line 61