Philips 22PFH4000 - Review, pret si pareri

Acest televizor nu mai este disponibil in stocul partenerilor nostri.
8

De această dată am ales să vă vorbesc despre un televizor foarte accesibil, dar care vine cu o diagonala ceva mai mică. Sunt convins că foarte mulți dintre voi sunt în căutarea nu neapărat a unui televizor pentru sufragerie sau dormitor, ci a unui model pentru o încăpere mai mică sau pentru bucătăria.

Philips 22PFH4000 este un astfel de televizor, reușind să vină cu caracteristici foarte interesante, în timp ce danezii au reușit să mențină prețul undeva la limita de jos.

Philips 22PFH4000

CARACTERISTICI, FUNCȚII ȘI TEHNOLOGII

Ce ne pun de această dată danezii la dispoziție? Ei bine, Philips 22PFH4000 este un LED TV care are un ecran cu diagonala de 56 cm.

Această diagonala este completată de o rezoluție maximă a imaginii de 1920 x 1080 pixeli, așadar FullHD, lucrul acesta reprezentând, de altfel, punctul forte al acestui model.

De ce spun acest lucru? Pentru că există producători (da, Samsung, la voi mă refer) care la o diagonala sub 80 cm pur și simplu nu oferă televizoare cu rezoluție Full HD (ei bine oferă, dar numărul acestora este nesemnificativ).

Philips 22PFH4000 este un televizor modern și foarte elegant în același timp, reușind să se integreze perfect în orice tip de încăpere hotărâm să-l folosim.

Deși nu cred că mulți dintre voi îl vor achiziționa pentru a viziona filme și seriale, ci pentru a avea un televizor în bucătărie la care să asculte știrile sau să nu piardă un meci important, noi totuși am efectuat toate testele cu care deja v-am obișnuit.

Așadar, am urmărit mai multe tipuri de filme și seriale, dar și unele competiții sportive – mai exact un meci de fotbal și unul de handbal – pentru a vedea la treabă tehnologiile produse de danezi.

Un preț excelent, calitate excelentă!

Mă pot declara foarte mulțumit de rezultat, Philips 22PFH4000 reușind să fie peste concurență la acest capitol. Nu pot ascunde faptul că nu mă așteptam la o profunzime atât de bună a negrului, iar contrastul s-a dovedit a fi și el unul excelent. Culorile au fost foarte bine reproduse, dând impresia de realism, iar luminozitate, în cea mai mare parte, a fost uniform distribuită pe ecran.

Philips 22PFH4000 (3)

În cazul partidei de fotbal, respectiv celei de handbal, am observat că blur-ul este absent, iar fazele pline de acțiune au fost foarte fluid redate. Desigur, este un model LED cu diagonala de 56 cm, așadar era de așteptat o astfel de performanță.

Unghiurile de vizibilitate sunt și ele foarte bune, iar printre caracteristicile superioare de imagine se numără Digital Crystal Clear și 100 Hz Perfect Motion Rate, care fac o treabă excelentă împreună.

Imagini de vis, perfecte pentru o experiență perfectă!

Digital Crystal Clear este specifică celor de la Philips, și se asigură că tu vei beneficia de 69 de miliarde de culori, precum și de un contrast dinamic de 500.000:1. De cealaltă parte, Perfect Motion Rate, care are o valoare de 100 Hz, are rolul de a face exact despre ce v-am vorbit puțin mai sus: de a da acea fluiditate scenelor cu imagini redate rapid.

În privința experienței acustice, Philips 22PFH4000 este capabil să ofere doar strictul necesar. Fiind un televizor cu dimensiuni foarte reduse, nu putem avea mari așteptări la acest capitol. Bineînțeles, este creat special pentru încăperile mai mici, deci difuzoarele de 5 W sunt suficiente pentru a ne putea bucura de ceea ce urmărim la TV. În plus, vine cu mai multe caracteristici superioare, dintre care le amintim doar pe următoarele: Incredible Surround, Clear Sound, Auto Volume Leveller, Bass Control și Smart Sound.

Philips 22PFH4000 are un aspect foarte plăcut, care chiar îți face cu ochiul, ca să mă exprim așa, iar dimensiunile acestuia sunt de 512 x 308 x 35 mm, fără stand, respectiv de 512 x 317 x 112 mm, incluzând și standul.

În ceea ce privește conectivitate, găsim inclusiv un tuner digital DVB-T/C și un slot CI+, asta pe lângă cele două porturi HDMI, un port USB 2.0, o ieșire audio digitală (optică), o intrare PC (D-sub 15 pini) și excemplele pot continua.

CONCLUZII

Philips 22PFH4000 a reușit să mă impresioneze și să mă facă să-l recomand tuturor celor care caută un televizor micuț, dar puternic. Pur și simplu nu puteți greși alegând acest model, iar prin acest review sper că am reușit să vă conving de acest lucru.

 

PRO: CONTRA:
calitatea imaginilor  nimic
 player-ul multimedia integrat
 prețul
De această dată am ales să vă vorbesc despre un televizor foarte accesibil, dar care vine cu o diagonala ceva mai mică. Sunt convins că foarte mulți dintre voi sunt în căutarea nu neapărat a unui televizor pentru sufragerie sau dormitor, ci a unui model pentru o încăpere mai mică sau pentru bucătăria. Philips 22PFH4000 este un astfel de televizor, reușind să vină cu caracteristici foarte interesante, în timp ce danezii au reușit să mențină prețul undeva la limita de jos. Vezi mai multe ...

Pe scurt:

8 Scor Total
Calitate / Preț
8
Performanță
7.5
Design
8.5

4 Comentarii
 1. Raspunde ciprian marin

  Cautam de ceva un televizor care sa ma convinga cu un raport calitate-pret cat mai convingator asa ca am tot cautat sa vad vreo reducere buna, si am gasit acest model de la Philips. Are tot ce cautam, deci am numai pareri bune despre el. Il recomand tuturor.

  • Raspunde valentin dragomir

   cum se văd filmele pe el? văd că are un preț ok, specificații mai mult decât ok precum și opinii bune. Mă sfătuiești să îl cumpăr ?

   • Raspunde ciprian marin

    Salut, e un televizor Full HD deci e foarte clar faptul ca vorbim despre un televizor cu rezolutii inalte, deci nu mai e nevoie de opinii sau alte pareri, ci e suficient sa iti zic ca e un televizor Full HD. 😀

    • valentin dragomir

     mersi mult, vad ca ai o parere mai mult decat buna despre el. O sa dau o comanda cred ca in seara asta, vad ca are un pret ok pe emag.

Spune-ti parerea !


Warning: Use of undefined constant mypopup - assumed 'mypopup' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/reviewsa/public_html/televizoareieftine.ro/wp-content/themes/tema/footer.php on line 61