Philips 24PHH4000 - Review, pret si pareri

Philips 24PHH4000
OFERTĂ Philips 24PHH4000

În cazul în care îți dorești un televizor de dimensiuni mai reduse, însă destul de capabil să ofere imagini și un sunet de calitate, atunci trebuie să îți îndrepți atenția spre Philips 24PHH4000. Achiziționează-l chiar acum!

7.8

Iată că pe piața din România a ajuns un nou televizor din gama entry-level, fiind vorba despre modelul Philips 24PHH4000, care reușește să ofere un raport calitate-preț satisfăcător.

Remarcăm faptul că producătorul de televizoare Philips a optat pentru utilizarea pe acesta a unor tehnologii pe care le regăsim și pe modelele mai scumpe ale companiei, iar acest lucru reprezintă un plus destul de notabil.

Philips 24PHH4000
Vezi mai multe detalii si informatii la EMAG!

CARACTERISTICI, FUNCȚII ȘI TEHNOLOGII

Din punct de vedere al design-ului Philips 24PHH4000 nu reușește să iasă foarte mult în evidență, acesta fiind în mare parte același cu cel pe care îl are televizorul Philips 22PFH4000, cele două modele fiind de altfel rude apropiate, singurele diferențe fiind la nivelul diagonalei ecranului din dotare.

Philips 24PHH4000 este un televizor care vine cu o diagonală a ecranului de 61 de centimetri, iar rezoluția afișată de acesta este una de doar 1366 x 768 pixeli. Așadar, dacă ești în căutarea unui televizor din gama Full HD trebuie să te reorientezi.

Am spus mai sus faptul că Philips 24PHH4000 vine cu unele tehnologii pe care le regăsim și la modelele mai scumpe ale companiei Philips. Aici ne referim în special la Digital Crystal Clear și 100 Hz Perfect Motion Rate.

Digital Crystal Clear este tehnologia dezvoltată de către cei de la Philips care face o treabă foarte bună în ceea ce privește oferirea unui contrast dinamic excelent, de 500.000:1, precum și un număr de 69 de miliarde de culori, iar 100 Hz Perfect Motion Rate este cea care joacă un rol esențial în special în ceea ce privește redarea imaginilor cu mișcări rapide, acesta îmbunătățindu-le foarte mult, astfel încât acestea să pară mult mai fluide, mai reale.

Philips 24PHH4000 oferă acces la televizunea digitală și HD!

Modelul  de față are în dotarea sa un tuner digital DVB-T/C și un slot CI+, ceea ce înseamnă că tu vei avea acces a un număr impresionant de posturi TV digitale și HD (aici depinde în funcție de operatorul de cablu pe care îl are fiecare – noi l-am testat la RCS-RDS și ne-a găsit în jur de 140 de canale digitale, atât TV, HD, cât și posturi de radio). Așadar, pentru un buget redus Philips 24PHH4000 este o foarte bună opțiune.

Philips 24PHH4000 (2)

Trecem pe parte de sunet și precizăm faptul că deși nu se descurcă extraordinar, Philips 24PHH4000 nici nu dezamăgește, aflându-se undeva la jumătatea calității oferite de către alte televizoare din această gamă de preț.

Difuzoarele de 5 W sunt suficient de puternice, însă doar dacă vei folosi televizorul într-o încăpere de dimensiuni mai mici. De altfel, date fiind dimensiunile televizorului, mai mult ca sigur în acest fel tu vei proceda. Ca tehnologii aici găsim Incredible Surround, Clear Sound, Auto Volume Leveller, Bass Control și Smart Sound.

CONCLUZII

Desigur, Philips 24PHH4000 nu este un televizor care să exceleze la foarte multe capitole, dat fiind și prețul destul de așezat (dacă dorești ceva mai bun vezi televizorul Samsung LT24E390EW), însă trebuie să recunoaștem faptul că la această sumă de bani primim un model destul de interesant, raportul calitate-preț fiind unul satisfăcător.

Dacă pe tine nu te-a convins pe deplin, poți citi și alte review-uri la televizoare pe care ți le punem la dispoziție și garantat vei găsi ceva care să îți facă cu ochiul. Spor la cumpărături!

 

PRO: CONTRA:
 prețul  nu este Full HD
 player-ul multimedia integrat
Iată că pe piața din România a ajuns un nou televizor din gama entry-level, fiind vorba despre modelul Philips 24PHH4000, care reușește să ofere un raport calitate-preț satisfăcător. Remarcăm faptul că producătorul de televizoare Philips a optat pentru utilizarea pe acesta a unor tehnologii pe care le regăsim și pe modelele mai scumpe ale companiei, iar acest lucru reprezintă un plus destul de notabil. Vezi mai multe detalii si informatii la EMAG! CARACTERISTICI, FUNCȚII ȘI TEHNOLOGII ...

Pe scurt:

7.8 Scor Total
Calitate / Preț
8
Performanță
7.5
Design
8

3 Comentarii
  1. Raspunde dan carari

    am cumparat acest televizor pentu bucatarie si sunt super multumit atat de pret cat si de configuratie

  2. Raspunde florin cristi

    Eu tot pentru bucatarie l-am luat si la suma asta are chiar niste specificatii foarte ok. recomand!:D

  3. Raspunde maria dobos

    eu l-am cumparat pentru camera copiilor si am o parere foarte buna despre el. merita pretul care oricum e mic

Spune-ti parerea !