Philips 32PFH4100/88 - Review, pret si pareri

Philips 32PFH4100/88
OFERTĂ Philips 32PFH4100/88

Venind ca o opțiune foarte bună de buget, Philips 32PFH4100/88 este un televizor care reușește să ofere performanțe mai mult decât decente la un asemenea preț. Cumpără-l chiar acum!

8.2

Categoria de televizoare ieftine este una plină de opțiuni, diversă, astfel că putem spune că dacă ai un buget mai redus alternativele pe care le ai la dispoziție sunt unele multimple.

Un astfel de exemplu este și Philips 32PFH4100/88, care face parte din categoria de TV-uri Full HD care vin la cel mai bun preț, precum și cu o diagonală suficient de generoasă pentru această sumă de bani.

ORION PIF40-DLED-S
Vezi mai multe detalii si informatii la EMAG!

CARACTERISTICI, FUNCȚII ȘI TEHNOLOGII

Philips 32PFH4100/88 deși este un televizor pentru cei cu buget redus, acesta vine echipat cu un număr de tehnologii pe care le regăsim și în cazul modelelor mai scumpe ale acestora, iar acest lucru reprezintă o bilă albă pentru companie din partea noastră.

Ecranul televizorului măsoară 80 de centimetri în diagonală și poate afișa imagini la o rezoluție de 1920 x 1080 pixeli, iar tehnologia Digital Crystal Clear, specifică televizoarelor celor de la Philips, se asigură de oferirea unui număr de 69 de miliarde de culori, precum și a unui contrast dinamic de 500.000:1, ceea ce reprezintă garanția unor imagini de calitate și cu un nivel al contrastului excelent.

Pe lângă aceasta, este prezentă și tehnologia Perfect Motion Rate (PMR) 100 Hz, care, după cum bine știi dacă ne urmărești de ceva timp, are rolul de a îmbunătăți reproducerea mișcărilor, acestea devenind unele mult mai reale și mai fluide. Acesta poate fi observat la lucru în special în cazul filmelor de acțiune.

Așadar, după cum se poate observa mai sus, Philips 32PFH4100/88 este un televizor care deși vine la un preț redus, reușește să ofere în același timp dotări care să îl poziționeze cu mult în fața altor modele din aceeași categorie de preț (vezi televizorul Toshiba 32E2533DG).

Este un excelent televizor ieftin!

Philips 32PFH4100/88 este un televizor reușit și în ceea ce privește design-ul acestuia, având un aspect elegant, cu margini extrem de subțiri, precum și un profil de asemenea subțire. Stand-ul este unul solid, care va da siguranță în cazul amplasării televizorului pe o piesă de mobilier care nu este foarte lată.

Philips 32PFH410088 (2)

Un alt punct forte în cazul lui Philips 32PFH4100/88 este dat de faptul că este integrat un player multimedia, ceea ce înseamnă că prin simpla conectare la porturi USB a unui mediu de stocare extern (HDD sau stick USB) vom putea viziona întreg conținutul care este stocat pe acesta (noi am testat mai multe tipuri de formate de fișiere și au fost citite toate fără nici cea mai mică problemă).

Ca sistem audio avem ceva standard, dar de calitate, fiind vorba despre un sistem de sunet de 16 W, ajutat de tehnologiile Incredible Surround, Clear Sound, Auto Volume Leveller, Bass Control și Smart Sound. Televizorul stă la fel de bine și pe partea de conectivitate, unde primim de asemenea un set standard, din care remarcăm în principal cele două porturi HDMI.

CONCLUZII

Având ca puncte tari diagonala de 80 de centimetri a ecranului, precum și faptul că este capabil să redea iamgini la o rezoluție Full HD, televizor Philips 32PFH4100/88 se dovedește a fi o soluție de buget foarte bună, ideală pentru cei care doresc un model ieftin, dar de calitate (un alt exemplu este modelul Samsung 32J5000).

 

PRO: CONTRA:
calitatea imaginilor  nimic
 player-ul multimedia integrat
Categoria de televizoare ieftine este una plină de opțiuni, diversă, astfel că putem spune că dacă ai un buget mai redus alternativele pe care le ai la dispoziție sunt unele multimple. Un astfel de exemplu este și Philips 32PFH4100/88, care face parte din categoria de TV-uri Full HD care vin la cel mai bun preț, precum și cu o diagonală suficient de generoasă pentru această sumă de bani. Vezi mai multe detalii si informatii la EMAG! CARACTERISTICI, FUNCȚII ȘI TEHNOLOGII Philips ...

Pe scurt:

8.2 Scor Total
Calitate / Preț
8.5
Performanță
8
Design
8

    Spune-ti parerea !