Philips 32PFH5500/88 - Review, pret si pareri

Philips 32PFH5500/88
OFERTĂ Philips 32PFH5500/88

Philips 32PFH5500/88 este un televizor Smart perfect pentru cei care dores un model cu sistem de operare Android, care să vină de asemenea la un preț foarte bun. Achiziționează-l chiar acum!

8.5

Noul televizor al celor de la Philips este unul care a primit multe laude la momentul lansării, iar acest lucru se datorează bunului raport dintre calitate și preț pe care îl oferă.

Philips 32PFH5500/88, căci despre el este vorba, vine cu un design extrem de reușit, elegant și modern, care va da un plus de personalitate încăperii tale și ale cărui dimensiuni sunt de 726 x 425 x 64 mm, fără stand, respectiv de 726 x 488 x 179 mm dacă îl includem și pe acesta.

Philips 32PFH5500/88
Vezi mai multe detalii si informatii la EMAG!

CARACTERISTICI, FUNCȚII ȘI TEHNOLOGII

Venind cu o diagonală a ecranului de 80 de centimetri Philips 32PFH5500/88 este un televizor care se potrivește unui living de dimensiuni mai micuțe sau pentru dormitorul tău, nefiind unul dintre cele mai mari modele de pe piața de televizoare LED ieftine din Romania.

Philips 32PFH5500/88 este capabil să redea imagini la o rezoluție de 1920 x 1080 pixeli, iar pentru ca acestea să aibă parte de o calitate desăvârșită au fost utilizate mai multe tehnologii, printre care și Pixel Plus HD, Perfect Motion Rate 200 sau Micro Dimming (multe mai mult ca sigur le-ai mai întâlnit, de exemplu în cazul televizorului Philips 40PUH6400/88),

Ecranul în jurul căruia este creat subiectul acestui review livrează imagini cu un aspect de 16:9, iar luminozitatea este una de 350 cd/mp, o valoare standard, putem spune, atunci când vine vorba de televizoare LED.

Performanțele lui Philips 32PFH5500/88 sunt asigurate de un procesor de tip dual-core, care are o putere de procesare de 1 miliard de pixeli pe secundă, acesta reprezentând garanția că vei avea parte de imagini fluide, lipsite de lag și extrem de clare.

Vine cu unul dintre cele mai iubite sisteme de operare!

Un mare plus este reprezentat de faptul că Philips 32PFH5500/88 rulează sistemul de operare Android, care îți pune la dispoziție o gamă variată de aplicații și jocuri captivante. Practic ai la dispoziție întreaga colecție existentă în magazinul Google Play Store, care îți pune la dispoziție un catalog bogat în opțiuni, astfel încât să nu te plictisești niciodată.

Philips 32PFH550088 (1)

Apreciem faptul că Philips 32PFH5500/88 vine echipat cu un sistem audio decent, fiind evident faptul că producătorul nu a uitat de acest aspect, care merge mână în mână cu partea de imagine pentru oferirea celor mai de calitate experiențe cinematografice.

Avem aici parte de difuzoare de 20 W, precum și de tehnologiile/caracteristicile superioare de sunet Incredible Surround, Clear Sound, Dynamic Bass Enhancement și Smart Sound, care au reușit să facă o treabă mai mult decât excelentă. Alte plusuri primește din parte noastră pentru faptul că dispune de nici mai mult, nici mai puțin de patru porturi HDMI și trei porturi USB 2.0.

CONCLUZII

Trebuie să recunoaștem faptul că Philips 32PFH5500/88 este un televizor care arată foarte bine, iar acest lucru îl face nu doar pe hârtie, ci și în momentul în care începem să îl utilizăm, fiind evident faptul că avem în față un model Philips performant care a meritat până la ultimul leu.

Recomandăm televizorul Philips 32PFH5500/88 în special celor care sunt în căutarea unui Smart TV care să ruleze sistemul de operare Android, precum și care să vină cu un raport calitate-preț foarte bun. O altă recomandare de-a noastră este și televizorul Sony 32W705C.

 

PRO: CONTRA:
calitatea imaginilor  nimic
 este un Smart TV
 sistemul de operare Android
Noul televizor al celor de la Philips este unul care a primit multe laude la momentul lansării, iar acest lucru se datorează bunului raport dintre calitate și preț pe care îl oferă. Philips 32PFH5500/88, căci despre el este vorba, vine cu un design extrem de reușit, elegant și modern, care va da un plus de personalitate încăperii tale și ale cărui dimensiuni sunt de 726 x 425 x 64 mm, fără stand, respectiv de 726 x 488 x 179 mm dacă îl includem și pe acesta. Vezi mai multe detalii si ...

Pe scurt:

8.5 Scor Total
Calitate / Preț
8.5
Performanță
8
Design
9

6 Comentarii
 1. Raspunde alexandra

  mereu mi-am cumparat numai televizoare de la Philips pentru ca am numai pareri bune despre ele iar acest televizor mi-a dovedit inca o data ca fac mereu alegeri bune!:D

  • Raspunde malina

   Chiar ca ai facut o alegere buna. Am cumparat si eu acest telvizor la pret redus acuma cateva saptamani si imi repet zilnic ca e achizitia anului pentru mine.

   • Raspunde alexandra

    eu imi repet asta de cativa ani! :)) trebuie insa sa apreciem si acest review, sunt foarte utile uneori articolele de acest gen.

    • malina

     Probabil ca asa se va intampla si in cazul meu! :)) si da, am si eu o parere buna despre articolele de tip review.

 2. Raspunde Oana

  Luna trecuta am achizitionat un smart tv android 80cm Philips 32pfh5500 si sunt foarte dezamagita, desi am fost foarte incantata la inceput. Dupa nici cinci min de la deschidere se reporneste de unul singur si are unele momente cand porneste neprogramat cu ecranul in oprit, toate setarile sunt in regula cu siguranta e o pb tehnica.

  • Raspunde Cristian

   Cu siguranta este o problema tehnica, nu ai specificat de unde ai comandat televizorul si daca l-ai luat de nou sau resigilat. Ai discutat cu magazinul? Daca da, ce ti-au spus?

Spune-ti parerea !