Philips 32PHH4100 - Review, pret si pareri

Philips 32PHH4100
OFERTĂ Philips 32PHH4100

Philips 32PHH4100 este un excelent televizor de buget, capabil să ofere un nivel înalt al calității la cel mai mic preț. Comandă-l chiar acum la ofertă!

7.8

Philips 32PHH4100 este un super televizor pentru toți cei care sunt în căutarea unui televizor ieftin capabil să le ofere imagini de calitate la un preț extrem de mic.

Acesta este și motivul pentru care vă prezentăm astăzi review-ul acestui excelent televizor pentru gama sa de preț, datorită raportului calitate-preț excelent pe care îl oferă. În plus, la o sumă foarte mică de bani avem acces la noul standard al televiziunii digitale, prin intermediul tuner-ului digital DVB-T, DVB-C și al slotului CI+.

Philips 32PHH4100
Vezi mai multe detalii si informatii la EMAG!

CARACTERISTICI, FUNCȚII ȘI TEHNOLOGII

Philips 32PHH4100 dispune de un ecran care are diagonala de 81 cm, la acest preț televizorul fiind unul dintre cele mai ieftine modele cu astfel de dimensiuni.

Deși era de apreciat prezența unei rezoluții superioare, considerăm că 1360 x 768 (TV-ul este unul HD Ready) este arhisuficient, deoarece la această diagonală diferențele dintre Full HD și HD sunt greu de observat.

De remarcat este faptul că Philips 32PHH4100 este dotat și cu anumite tehnologii, precum sunt Digital Crystal Clear și 100 Hz Perfect Motion Rate, care își fac treaba extrem de bine pentru un televizor de buget.

In ceea ce priveste specificațiile de pe partea de imagine mai merită precizat că acesta vine cu o luminozitate de 200 cd/mp și un aspect al imaginii de 16:9.

Am remarcat faptul că Philips 32PHH4100 a reușit să ofere imagini destul de reale, cu un contrast de calitate și un nivel al negrului acceptabil, care oferă o profunzime destul de bună scenelor redate pe ecranul de 80 cm al televizorului.

Am observat de asemenea faptul că se descurcă acceptabil în redarea scenelor de acțiune, cu imagini redate rapid, mișcările fiind unele fluide, lipsite de lag și naturale. Aici se vede foarte bine mâna de lucru a companiei arhicunoscute Philips, care ne-au obișnuit deja cu o astfel de calitate a produselor lor.

Calitate la cel mai bun preț din România!

În dotarea lui Philips 32PHH4100 se află și un sistem audio destul de bun, care deși nu se ridică la nivelul altor modele – precum este si modelul LG 43LF540V – la această sumă de bani reușesc să ofere o experiență acustică bună, cu sunete destul de clare și puternice.

Aici găsim de asemenea tehnologii precum Incredible Surround, Clear Sound, Auto Volume Leveller,Bass Control sau Smart Sound, care reușesc să facă o treabă foarte bună.

Philips 32PHH4100 (2)

Pe partea de conectivitate găsim suficiente posibilități de extindere a funcționalității televizorului. Televizorul Philips 32PHH4100 ne pune la dispoziție două porturi HDMI, o intrare Scart (RGB), o intrare USB 2.0, o ieșire audio digitală și un minijack pentru căști.

După cum puteți observa, până aici totul sună bine, mai ales dacă ținem cont de faptul că pentru o sumă de bani de sub 1.000 lei (în cadrul unei oferte speciale) primim un televizor de calitate, care este extrem de capabil.

În plus, în dotarea televizorului LED Philips 32PHH4100 se află și un player multimedia care ne permite să vizionăm un număr impresionand de formate, printre care .mp3, .mp4, .mkv, .avi și lista poate continua. Noi am testat și a fost capabil prin portul USB 2.0 să redea conșinutul stocat pe un hard disk de 2 TB, așadar merită fiecare bănuț! Este recomandarea noastră pentru această gamă de preț.

CONCLUZII

În urma tuturor testelor la care a fost supus, putem garanta faptul că la această sumă de bani este foarte greu să găsești ceva mai bun decât Philips 32PHH4100.

Acest televizor chiar merită achiziționat de toți cei care nu dispun de bugetul necesar achiziționării unui produs mai scump, fiind capabil de experiențe vizuale și chiar acustice de o calitate înaltă, astfel încât să nu simțim că este un televizor din gama inferioară. La această sumă de bani un alt model recomandat de noi este televizorul Samsung 32H5000 al companiei sud-coreene.

 

PRO: CONTRA:
calitatea imaginilor  nimic
 player-ul multimedia integrat
 prețul
Philips 32PHH4100 este un super televizor pentru toți cei care sunt în căutarea unui televizor ieftin capabil să le ofere imagini de calitate la un preț extrem de mic. Acesta este și motivul pentru care vă prezentăm astăzi review-ul acestui excelent televizor pentru gama sa de preț, datorită raportului calitate-preț excelent pe care îl oferă. În plus, la o sumă foarte mică de bani avem acces la noul standard al televiziunii digitale, prin intermediul tuner-ului digital DVB-T, DVB-C și al ...

Pe scurt:

7.8 Scor Total
Calitate / Preț
8
Performanță
7.5
Design
8

    Spune-ti parerea !