Philips 32PHH4200 - Review, pret si pareri

Philips 32PHH4200
OFERTĂ Philips 32PHH4200

Philips 32PHH4200 este un televizor LED care face parte din categoria modelelor extrem de accesibile, perfecte pentru cei cu un buget redus. Achiziționează-l chiar acum la cel mai bun preț!

8

Noul televizor LED Philips 32PHH4200 face parte din categoria de modele ieftine a companiei, lucru ce înseamnă că este o opțiune extrem de atrăgătoare pentru cei cu un buget redus, dar care își doresc totuși un astfel de produs de calitate.

Philips 32PHH4200
Vezi mai multe detalii si informatii la EMAG!

CARACTERISTICI, FUNCȚII ȘI TEHNOLOGII

Philips 32PHH4200 este un televizor care nu a fost creat de către compania daneză pentru a impresiona, fiind mai degrabă un model menit să pună la dispoziția celor care sunt în căutarea unui televizor LED un model accesibil ca preț, la o calitate foarte bună.

Modelul de față este creat în jurul unui ecran LED care măsoară 80 de centimetri în diagonală, fiind vorba așadar despre niște dimensiuni standard ținând cont de prețul redus la care poate fi achiziționat Philips 32PHH4200.

Un singur lucru am reușit să găsim mai „neatrăgător” la acesta, fiind vorba despre faptul că este capabil să livreze imagini la o rezoluție de doar 1366 x 768 pixeli, nefiind așadar un televizor cu rezoluție Full HD.

Totuși, așa cum am spus-o în repetate rânduri, o să o facem și în momentul de față: atâta timp cât vorbim de o diagonală a ecranului care nu depășește 80 cm în diagonală, un televizor HD Ready încă va reprezenta o opțiune de luat în considerare, mai ales dacă avem în față un raport calitate-preț greu de refuzat (precum este televizorul Panasonic TX-32C200E).

Este un televizor cu un foarte bun raport calitate-preț!

Datorită acestui lucru putem spune că se poate trece cu ușurință peste acel minus amintit mai sus, mai ales că dimensiunile ecranului nu sunt unele care să facă să fie foarte vizibile diferențele dintre o rezoluție HD și una Full HD. Așadar, atâta timp cât ai un buget limitat cu greu poți găsi o soluție mai bună ca modelu de față, mai ales că vorbim despre unul care face parte din gama 2015.

philips 32phh4200 (2)

Fiind un model de buget este absolut normal faptul că nu găsim foarte multe tehnologii pe partea de imagine, însă ceea ce este important în cazul lui Philips 32PHH4200 este că cele prezente reușeșsc să facă o treabă mai mult decât excelentă. Aici ne referim în special la Digital Crystal Clear si Perfect Motion Rate 100 Hz, primul fiind cel care oferă nu mai puțin de 69 de miliarde de culori, precum și un contrast dinamic excelent, iar cel de-al doilea având rolul de a oferi imaginilor cu mișcări rapide o redare cât mai realistă și fluentă.

Un mare plus în cazul televizorului Philips 32PHH4200 este acela că vine cu un player multimedia integrat. Ce înseamnă mai exact acest lucru? Ei bine, nu vei mai avea nevoie de un DVD Player extern, televizorul fiind capabil să redea singur conținutul multimedia stocat pe un HDD sau pe un stick USB. Partea de conectivitate este și ea una bine reprezentată, iar sunetul livrat de televizor este unul suficient de puternic și clar.

CONCLUZII

Philips 32PHH4200 este un televizor care la această sumă de bani reprezintă o soluție extrem de bună, iar bunul raport dintre calitate și preț ne face să trecem mult mai ușor peste micile minusuri pe care le întâlnim la acesta.

 

PRO: CONTRA:
calitatea imaginilor  nu este un televizor Full HD
 player-ul multimedia integrat
Noul televizor LED Philips 32PHH4200 face parte din categoria de modele ieftine a companiei, lucru ce înseamnă că este o opțiune extrem de atrăgătoare pentru cei cu un buget redus, dar care își doresc totuși un astfel de produs de calitate. Vezi mai multe detalii si informatii la EMAG! CARACTERISTICI, FUNCȚII ȘI TEHNOLOGII Philips 32PHH4200 este un televizor care nu a fost creat de către compania daneză pentru a impresiona, fiind mai degrabă un model menit să pună la dispoziția celor ...

Pe scurt:

8 Scor Total
Calitate / Preț
8.5
Performanță
7.5
Design
8

    Spune-ti parerea !