Philips 40PFH5500/88 - Review, pret si pareri

Philips 40PFH5500/88
OFERTĂ Philips 40PFH5500/88

Philips 40PFH5500/88 este un televizor cu Android apărut recent pe piața din România și care merită achiziționat pentru performanțele oferite. Cumpără-l chiar acum la cel mai bun preț!

8.2

Un nou televizor care rulează sistemul de operare Android a ajuns în acest an pe piața din România, fiind vorba despre modelul Philips 40PFH5500/88, care este practic fratele mai mare al lui Philips 32PFH5500/88.

Unul dintre avantajele pe care tu le ai dacă te vei hotărâ să achiziționezi acest televizor este dat de faptul că te vei putea bucura de o garanție extinsă la 5 ani, fără nici măcar un cost suplimentar sau ascuns, ceea ce înseamnă că timp de 5 ani vei fi asigurat în cazul eventualelor probleme care ar putea apărea în utilizarea acestuia.

 

Philips 40PFH5500/88
Vezi mai multe detalii si informatii la EMAG!

CARACTERISTICI, FUNCȚII ȘI TEHNOLOGII

Din punct de vedere al design-ului putem spune despre Philips 40PFH5500/88 că vine cu un aspect standard pentru un televizor Philips. Desigur, acest lucru este unul foarte bun, deoarece în general modelele acestora sunt unele care arată foarte bine.

În privința performanțelor sistemului de operare Android trebuie să recunoaștem că se descurcă foarte bine, grație procesorului de tip dual-core care are o putere de procesare de 1 miliard de pixeli pe secundă, lucru ce garantează imagini clare și fluente.

Dacă tot am adus în discuție sistemul de operare al celor de la Google, se mai merită a fi precizat faptul că datorită prezenței acestuia tu vei avea acces la o gamă extrem de variată de jocuri de cea mai bună calitate, precum și aplicații mai mult decât utile, optimizate perfect pentru a fi utilizate de către televizorul Philips 40PFH5500/88 (sau alte modele asemănătoare, ca de exemplu Philips 40PUH6400/88).

Navigarea pe internet se realizează și ea perfect, fără timpi de întârziere sau lag, încărcarea paginilor realizându-se aproape instant (desigur, aici contează și calitatea conexiunii la internet avută acasă). Accesarea serviciilor de streaming se face și ea foarte ușor, precum și a rețelelor de socializare, mai ales dacă optăm pentru utilizarea aplicațiilor acestora.

Avem parte de imagini clare și de calitate!

Philips 40PFH5500/88 vine echipat cu un ecran a cărui diagonală care măsoară 102 de centimetri este una perfectă pentru redarea filmelor și serialelor tale preferate, imaginile livrate fiind unele extrem de clare, culorile având tonurile potrivite, precum și un contrast foarte bun.

Philips 40PFH5500 88 (2)

În ceea ce privește rezoluția afișată de Philips 40PFH5500/88, este vorba de 1920 x 1080 pixeli, fiind vorba despre un model de televizor Full HD, așadar avem parte de imagini bogate în detalii și foarte clare, cu un nivel al zgomotului foarte redus. Performanțele vizuale sunt asigurate și de prezența tehnologiilor Pixel Plus HD, Perfect Motion Rate 200 și Micro Dimming.

La fel de bine stă Philips 40PFH5500/88 și pe partea de experiență acustică oferită, difuzoarele care au o putere de 20 W reușind să ofere sunete puternice și clare, perfectă pentru o experiență cinematografică completă. Desigur, aici un rol important îl joacă și tehnologiile/caracteristicile superioare de sunet Incredible Surround, Clear Sound, Dynamic Bass Enhancement și Smart Sound.

CONCLUZII

Philips 40PFH5500/88 este un televizor care reușește să se mențină acolo sus, în principal prin faptul că poate fi achiziționat la un preț destul de bun raportat la specificațiile sale. Modelul de față îl recomandăm tuturor celor care vor un Smart TV puternic și care să aibă la bază sistemul de operare Android L.

 

PRO: CONTRA:
calitatea imaginilor  nimic
 este un Smart TV cu Android
Un nou televizor care rulează sistemul de operare Android a ajuns în acest an pe piața din România, fiind vorba despre modelul Philips 40PFH5500/88, care este practic fratele mai mare al lui Philips 32PFH5500/88. Unul dintre avantajele pe care tu le ai dacă te vei hotărâ să achiziționezi acest televizor este dat de faptul că te vei putea bucura de o garanție extinsă la 5 ani, fără nici măcar un cost suplimentar sau ascuns, ceea ce înseamnă că timp de 5 ani vei fi asigurat în cazul ...

Pe scurt:

8.2 Scor Total
Calitate / Preț
8
Performanță
8.5
Design
8

5 Comentarii
  1. Raspunde dora

    Am mai avut pana acum un televizor Philips insa au fost mici probleme cu telecomanda. Despre acesta imi puteti spune mai multe pareri ?

  2. Raspunde Ariana

    Imi poate spune cineva daca acesta este un televizor smart? ca n-am inteles bine din review.

  3. daca citeai mai bine lista de specificatii ai fi vazut probabil ca si in concluzie scrie ca este un televizor SMART. inteligent, sau cum mai vrei sa ii spui. Stie de toate, repet, il recomand.

  4. Raspunde florentina ami

    Ioane nu trebuie sa fii asa rau, poate nu a observat. Ma rog, am cumparat si eu acest televizor si l-am gasit chiar la reducere deci sunt foarte fericita ca m gasit aceasta recomandare. imagini clare, sunet de calitate si multe porturi disponibile, cateva din lista mare de caracteristici.

Spune-ti parerea !