Philips 40PFH6510/88 - Review, pret si pareri

Acest televizor nu mai este disponibil in stocul partenerilor nostri.
8.7

Philips 40PFH6510/88 face parte din a doua generație de televizoare Philips cu Android, un sistem de operare extrem de îndrăgit de foarte multe persoane, iar acest lucru se datorează posibilităților pe care le oferă utilizatorului.

Modelul de față, despre care vom vorbim în acest review (găsești alte review-uri la televizoare aici), reușește să impresioneze nu doar prin faptul că este foarte performant, ci și datorită design-ului extrem de elegant și astrăgător, care va atrage cu siguranță privirle tuturor celor care vor trece pragul casei tale.

Philips 40PFH6510/88

CARACTERISTICI, FUNCȚII ȘI TEHNOLOGII

Televizorul Philips 40PFH6510/88 este unul perfect pentru cei care doresc acces la o nouă dimensiune a divertismentului, acesta fiind un model capabil să livreze conținut 3D, precum și să facă conversia imaginilor 2D la 3D.

Așadar, dacă ești un amator al acestui gen de divertisment, și anume tridimensional, cu siguranță vei aprecia faptul că Philips 40PFH6510/88 vine dotat cu aceste capabilități, iar din ce am observat noi putem spune că se descurcă mai mult decât excelent.

Imaginile livrate de ecranul cu diagonala de 102 de centimetri de care dispune televizorul Philips 40PFH6510/88 sunt unele de calitate, culorile realiste și luminozitatea ridicată fiind punctele forte ale acestui model, iar rezoluția este una Full HD, mai exact de 1920 x 1080 pixeli.

Aici trebuie să recunoaștem că ne-am fi așteptat să fie vorba de un model de televizor Ultra HD 4K, ținând cont de preț, însă dacă ne raportăm la ecranul nu foarte mare putem spune că nu prea era suficient spațiu pentru ca toți acei pixeli în plus să fie cu adevărat de ajutor. Așadar Philips a făcut o alegere bună.

Este un televizor pe care îl recomandăm pentru experiențele cinematografice perfecte!

Philips 40PFH6510/88 impresionează cu adevărat atunci când vine vorba de oferirea unor experiențe cinematografice perfecte, nu doar grație imaginii excelente (unde sunt prezente tehnologiile Perfect Motion Rate 800, Micro Dimming Pro, Super resolution și Perfect Natural Motion), ci și a sunetului de calitate livrat de sistemul audio performant aflat la baza acestuia.

Pe partea de sunet remarcăm de asemenea prezența unor tehnologii care joacă un rol foarte important în îmbunătățirea calității acestuia, iar aici ne referim în special la Incredible Surround, Clear Sound, Auto Volume Leveller, Smart Sound și Triple Surround (o altă recomandare a noastră este și televizorul Samsung 40JU6000).

Philips 40PFH651088 (1)

Pentru ca experiența Smart să fie una perfectă, Philips 40PFH6510/88 dispune de o telecomandă specială, care dispune de o tastatură QWERTY, aceasta oferindu-ți posibilitatea de a controla televizorul într-un mod foarte rapid și ușor. Noua telecomandă a celor de la Philips, creată special pentru această serie de televizoare inteligente, îți permite să navighezi prin meniuri foarte rapid, precum și să ai parte de o experiență de navigare online excelentă.

Conexiunea la internet se realizează prin intermediul rețelei wireless (Philips 40PFH6510/88 având Wi-Fi integrat), iar aici trebuie remarcat faptul că browserul este unul foarte bine optimizat, încărcând fără probleme paginile web, rapid și la o calitate înaltă. Ca opțiuni de conectivitate mai găsim de asemenea prezente patru porturi HDMI și trei porturi USB 2.0, precum și nelipsitul tuner digital și slot CI+.

CONCLUZII

Putem concluziona că Philips 40PFH6510/88 reprezintă o excelentă alegere în cazul în care contează pentru tine foarte mult calitate imaginilor și a sunetului, modelul de față fiind unul capabil să ofere o experiență cinematografică desăvârșită, precum și dacă ești fan al sistemului de operare Android care stă la baza acestui televizor.

Calitate materialelor din care este construit Philips 40PFH6510/88 este și ea una foarte bună, fiind evident faptul că modelul de față face parte dintr-o categorie superioară de televizoare Philips, oferind cele mai noi tehnologii din domeniu.

 

PRO: CONTRA:
calitatea imaginilor și a sunetului  nimic
 este un Smart TV cu Android
 este un televizor 3D
Philips 40PFH6510/88 face parte din a doua generație de televizoare Philips cu Android, un sistem de operare extrem de îndrăgit de foarte multe persoane, iar acest lucru se datorează posibilităților pe care le oferă utilizatorului. Modelul de față, despre care vom vorbim în acest review (găsești alte review-uri la televizoare aici), reușește să impresioneze nu doar prin faptul că este foarte performant, ci și datorită design-ului extrem de elegant și astrăgător, care va atrage cu siguranță ...

Pe scurt:

8.7 Scor Total
Calitate / Preț
8.5
Performanță
8.5
Design
9

3 Comentarii
 1. Raspunde popescu florin

  Imi place la nebunie telecomanda cu tastatura qwerty despre care scrie si in review. este foarte utila si cred ca orice televizor ar trebui sa aiba una.

  • Raspunde georgiana maria

   nu chiar orice televizor, ci doar cele inteligente, are multe optiuni, recunosc. la asemenea pret, putem spune ca tastatura qwerty e bonus.

   • Raspunde popescu florin

    Eram prea incantat de am zis toate televizoarele. Da, doar cele cu internet au nevoie mai mare de telecomanda qwerty despre care eu am o parere atatttt de buna.

Spune-ti parerea !


Warning: Use of undefined constant mypopup - assumed 'mypopup' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/reviewsa/public_html/televizoareieftine.ro/wp-content/themes/tema/footer.php on line 61