Philips 40PUH6400/88 - Review, pret si pareri

Philips 40PUH6400/88
OFERTĂ Philips 40PUH6400/88

O opțiune foarte interesantă este televizorul Philips 40PUH6400/88, care vine dotat nu doar cu funcții inteligente, ci și cu un ecran care livrează imagini de calitate.

8.5

Noul televizor Philips 40PUH6400/88 este în momentul de față unul dintre cele mai accesibile televizoare Ultra HD 4K de pe piață (are un preț promoțional la cel mai mare retailer online din România), iar acesta reușește să impresioneze nu doar în ceea ce privește partea de imagine și sunet, ci și a aspectului său.

Modelul acesta este unul perfect pentru cinefili, punctul forte fiind reprezentat de capabilitățile sale de a reda imagini la o rezoluție de 3840 x 2160 pixeli (alte modele 4K găsești aici).

Philips 40PUH6400/88
Vezi mai multe detalii si informatii la EMAG!

CARACTERISTICI, FUNCȚII ȘI TEHNOLOGII

Philips 40PUH6400/88 vine cu un design foarte reușit, oferind încăperii un plus de personalitate și eleganță, iar rama care înconjoară ecranul este una foarte subțire, aceasta contribuind și ea la acest look modern pe care îl are televizorul.

Ecranul care are diagonala de 102 centimetri oferă o luminozitate de 300 cd/mp, iar aici întâlnim mai multe tehnologii care joacă un rol important în oferirea unor performante vizuale foarte bune. Cele care merită a fi precizate sunt următoarele: Pixel Plus Ultra HD, Perfect Motion Rate 700 și Micro Dimming Pro.

Perfect Motion Rate 700 este cel care se ocupă de oferirea celor mai bune experiențe când vine vorba de filmele de acțiune, imaginile fiind, în cadrul scenelor cu mișcări rapide, unele foarte clare, neafectate nici măcar puțin de acel efect enervant de blur.

De cealaltă parte avem Micro Dimming Pro, care analizează imaginea în 6400 de puncte diferite, astfel încât să ai parte de cel mai bun nivel al contrastului, lucru care de asemenea este responsabil de acele imagini excepțional redate. În funcție de ceea ce se petrece pe ecran, softul special analizează acele zone și ajustează în funcție de nevoi contrastul, astfel încât să avem parte de un negru cât mai profund.

Sistemul de operare Android face toți banii!

De fiecare dată am apreciat la un televizor Smart sistemul de operare bine optimizat și capabil să fie intuitiv și lipsit de lag. Acesta este și cazul lui Philips 40PUH6400/88, care are la bază sistemul de operare Android (la fel ca și modelul Philips 40PFH6510/88), lucru care îți va permite să te poți bucura de un catalog bogat de jocuri de calitate, precum și cu cele mai apreciate aplicații.

Philips 40PUH640088 (1)

Performanțele sistemului de operare se datorează și procesorului dual-core care motorizează televizorul Philips 40PUH6400/88, acesta având o putere de procesare de 1 miliard de pixeli pe secundă, astfel încât tu să te bucuri de imagini clare și fluente, precum și de o navigare pe internet și utilizare a aplicațiilor/jocurilor lipsită de lag.

Philips 40PUH6400/88 stă la fel de bine și în ceea ce privește experiența acustică livrată, iar aici avem parte de un sistem audio stereo, care are o putere totală de 20 W și care este ajutat de tehnologiile/caracteristicile superioare de sunet Incredible Surround, Clear Sound, Dynamic Bass Enhancement și Smart Sound.

CONCLUZII

Putem spune despre Philips 40PUH6400/88 că este o soluție excelentă nu doar ca dotări, ci și ca preț, acesta fiind unul foarte realist raportat la performanțele oferite de televizorul celor de la Philips, care ne-a lăsat o impresie extrem de bună.

Care sunt punctele forte ale acestuia? Faptul că este un Smart TV care se descurcă perfect în orice tip de scenariu (navigare pe internet, utilizarea aplicațiilor ș.a.m.d.) datorită procesorului de tip dual-core aflat la baza acestuia, dar mai ales evidențiem capabilitatea sa de a oferi o experiență cinematografică perfectă. O altă recomandare a noastră este și noul model LG 40UF7787 al companiei cu sediul în Coreea de Sud.

 

PRO: CONTRA:
calitatea imaginilor și rezoluția Ultra HD 4K  nimic
 este un Smart TV
 procesorul dual-core
Noul televizor Philips 40PUH6400/88 este în momentul de față unul dintre cele mai accesibile televizoare Ultra HD 4K de pe piață (are un preț promoțional la cel mai mare retailer online din România), iar acesta reușește să impresioneze nu doar în ceea ce privește partea de imagine și sunet, ci și a aspectului său. Modelul acesta este unul perfect pentru cinefili, punctul forte fiind reprezentat de capabilitățile sale de a reda imagini la o rezoluție de 3840 x 2160 pixeli (alte modele 4K ...

Pe scurt:

8.5 Scor Total
Calitate / Preț
8.5
Performanță
8
Design
9

4 Comentarii
 1. Raspunde IONEL MIhai

  E foarte greu sa gasesti acum un smart tv cu specificatii cat mai bune care sa nu coste insa cat sa iti goleasca portofele, carduri si tot ce ai. Modelul asta insa de la Philips are un pret foarte bun iar despre restul de detalii scrie deja in review, deci sunt foarte multumit de el.

 2. Raspunde gina

  La asa pret, televizorul celor de la Philips a adunat numai pareri si opinii bune pe internet. Am cautat desigur intai cat mai multe detalii despre el, iar ddupa ce am citit toate acele comentarii, am decis sa il cumpar. Acum am venit sa imi las si eu o parere, pentru ca stiu cat de important sa faci o recomandare buna.

  • Raspunde Ovidiu marin

   Mersi mult de opinie. Datorita tie l-am cumparat chiar la reducere, deci ma simt foarte norocos ca am gasit acest articol cu informatii. Un televizor foarte bun, intr-adevar.

   • Raspunde Gina

    Pentru putin. Mereu vei gasi un pret emag foarte bun, de acolo l-am luat si eu.

Spune-ti parerea !