Philips 40PUS6809 - Review, pret si pareri

Acest televizor nu mai este disponibil in stocul partenerilor nostri.
8.7

Cei care mă citesc de mult timp sunt singur că-și amintesc cum în urmă cu aproape doi ani am spus că va veni o vreme (destul de curând) când televizoarele Ultra HD vor deveni mult mai accesibile ca preț și prețurile acestora se vor stabiliza.

Iată că acest proces deja a început, iar cel mai elocvent exemplu este Philips 40PUS6809, care are în prezent are un preț sub pragul de 2.000 de lei.Sună foarte bine, nu? În rândurile prezentului review o să vedeți toate capabilitățiele acestui model, care este defapt fratele mai mic al televizorului Philips 50PUS6809.

Philips 40PUS6809

CARACTERISTICI, FUNCȚII ȘI TEHNOLOGII

O să încep direct prin a vă vorbi despre calitatea imaginilor redate de acest minunat televizor.

Philips 40PUS6809 vine cu o diagonală a ecranului de 102 centimetri, completată de o rezoluție Ultra HD (3840 x 2160 pixeli), luminozitate 350 cd/mp și un aspect al imaginii de 16:9.

Acest televizor are în dotarea sa mai multe tehnologii, printre care se numără și Micro Dimming Pro, Pixel Plus Ultra HD, Digital Natural Motion sau 400 Hz PMR Ultra.

Pot spune că am fost pur și simplu uimit de cât de clare au fost imaginile redate de Philips 40PUS6809.

Este evidentă diferența dintre un televizor Ultra HD și unul Full HD, chiar dacă diagonala modelului de față nu permite să profităm pe deplin de aceasta.

Chiar și în aceste condiții, tot o să rămâi absolut uimit de cât de clar se vor vedea filmele Full HD și 4K.

Sursele 4K nu sunt foarte numeroase, dar acest tip de filme începe să prindă priză la public și vor deveni pe parcurs din ce în ce mai căutate și mai ușor de găsit.

Trebuie precizat că în prezent un număr impresionant de smartphone-uri și tablete lansate pe piață vin cu capabilități impresionante de a filma 4K, așadar poți să te bucuri la maxim de filmările tale din vacanță și să-ți reamintești cu plăcere de fiecare clipă petrecută alături de cei dragi în concediu.

Fimele și serialele au permis pătrunderea într-o lume absolut fermecătoare, personajele preferate prinzând viață pur și simplu. Negrul are o profunzime excelentă, iar contrastul este și el unul de top. Toate scenele au fost excelent redate de Philips 40PUS6809, chiar și cele întunecate, acestea fiind bogate în detalii, astfel încât tu să ai parte de o experiență cinematografică de neuitat.

 

Philips 40PUS6809

 

Calitatea perfectă a imaginilor este dublată de un sunet pe măsură, acesta reușind să impresioneze prin sunetele puternice și clare redate de acest televizor, lucru care se datorează difuzoarelor de 20 W, rpecum și caracteristicilor superioare Smart Stereo, Ambi wOOx, Natural Sound, Incredible Surround, Clear Sound, Auto Volume Leveller și Smart Sound. Toate acestea „complotează” astfel încât să-ți ofere cele mai bune experiențe la cel mai bun preț de pe piață.

Un alt lucru minunant la televizorul 3D Philips 40PUS6809 este faptul că vine cu numeroase funcții Smart, susținute de un procesor dual-core. Așadar, poți naviga pe internet, de poți bucura de conversațiile cu prietenii tăi de pe Facebook sau Twitter, ai acces la milioanele de clipuri de pe YouTube sau alte servicii de streaming, iar exemplele pot continua.

Un lucru am de precizat aici. Procesorul nu cred că este unul suficient de puternic sau cel puțin soft-ul nu este foarte bine optimizat, deoarece s-ar putea să vă loviți puțin (mai des) de un lag enervant, iar răspunderea la comenzi să fie ușor întârziată. După ce am făcut un update la ultima versiune de soft, în mare parte aceste probleme au fost rezolvate, așadar, la acești bani reprezintă totuși o opțiune demnă de luat în seamă, chiar dacă unele compromisuri sunt inevitabile. Un alt model care merită atenția voastră, dar care duce lipsă de rezoluția UHD, este Samsung 40H6240, despre care v-am vorbit deja.

Philips 40PUS6809 dispune de Wi-Fi Integrat, trei porturi HDMI și două porturi USB 2.0, o ieșire audio digitală (optică), o intrare Scart (RGB) și o intrare component. Din peisaj nu lipsesc nici tuner-ul digital DVB-T/T2/C/S/S2 și slotul CI+. În această privință, pot spune că partea de conectivitate este una bogată în opțiuni, punându-ni-se la dispoziție suficiente alternative.

CONCLUZII

Philips 40PUS6809 impresionează încă din prima clipă prin design-ul foarte elegant al acestuia, iar imaginile de calitate și sunetele clare și puternice fac din televizor un must-by. Consider că micile probleme legate de lag (care se rezolvă în mare parte prin update) pot fi trecute cu vederea la acest preț.

 

PRO: CONTRA:
calitatea imaginilor și sunetului  lag-ul frecvent
 este un Smart TV 3D
 prețul foarte bun
Cei care mă citesc de mult timp sunt singur că-și amintesc cum în urmă cu aproape doi ani am spus că va veni o vreme (destul de curând) când televizoarele Ultra HD vor deveni mult mai accesibile ca preț și prețurile acestora se vor stabiliza. Iată că acest proces deja a început, iar cel mai elocvent exemplu este Philips 40PUS6809, care are în prezent are un preț sub pragul de 2.000 de lei.Sună foarte bine, nu? În rândurile prezentului review o să vedeți toate capabilitățiele acestui model, ...

Pe scurt:

8.7 Scor Total
Calitate / Preț
9
Perfomanțe
8
Design
9

    Spune-ti parerea !


    Warning: Use of undefined constant mypopup - assumed 'mypopup' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/reviewsa/public_html/televizoareieftine.ro/wp-content/themes/tema/footer.php on line 61