Philips 42PFH5609 - Review, pret si pareri

Acest televizor nu mai este disponibil in stocul partenerilor nostri.
8.8

Philips 42PFH5609 este un televizor care te va impresiona încă din prima clipă prin design-ul său extrem de reușit, care mai mult ca sigur va atrage toate privirile celor care vor trece pragul casei tale.

În plus, acesta oferă nu doar un look foarte modern, ci și performanțe care completează perfect acest televizor care poate fi fără doar și poate considerat unul dintre cele mai reușite televizoare din punct de vedere al design-ului.

Philips 42PFH5609

CARACTERISTICI, FUNCȚII ȘI TEHNOLOGII

Televizorul Philips 42PFH5609 este un model care a fost lansat pe piața din România anul trecut, acesta reușind să impresioneze prin design-ul futurist al acestuia, dar mai ales prin performanțele sale vizuale și acustice.

Acesta combină în mod perfect negrul cu un gri metalizat, oferindu-i astfel un plus de personalitate și eleganță, iar aspectul pe care îl are stand-ul acestuia contribuie și el semnificativ la rezultatul final.

În ceea ce privește partea de hardware, Philips 42PFH5609 vine cu un procesor destul de capabil pentru marea majoritate a sarcinilor, acesta nearătând semne de oboseală nici măcar o clipă pe perioadă cât l-am avut în teste.

Philips 42PFH5609 este un televizor creat în jurul unui ecran de 107 cm și vine cu o rezoluție maximă a imaginii de 1920 x 1080 pixeli, acesta alăturându-se modelelor Full HD deja prezente pe site-ul nostru.

Nivelul luminozității este unul destul de bun, acesta având o valoare de 300 cd/mp, iar aspectul imaginii este cel obișnuit pentru un astfel de televizor, și anume de 16:9. Trebuie precizat faptul că este capabil să livreze imagini de o foarte bună calitate, cu un nivel al negrului suficient de bun (se putea lucra puțin mai mult aici), iar contrastul este și el unul care s-a ridicat la nivelul așteptărilor noastre.

Un televizor de calitate și extrem de elegant

Lista cu caracteristici superioare de imagine nu este una foarte stufoasă, ca în cazul lui LG 50LB650V fiind prezente doar trei, și anume: Pixel Plus HD, 200 Hz Perfect Motion Rate și Micro Dimming. Acestea sunt chiar cele mai importante, așadar este bine că sunt prezente.

 

Philips 42PFH5609 (1)

 

Cea mai importantă tehnologie din dotarea lui Philips 42PFH5609 o consider a fi Perfect Motion Rate (PMR), aceasta având în cazul său o valoare de 200 Hz. Aceasta joacă un rol esențial atunci când vine vorba de redarea într-un mod cât mai fluid al scenelor cu mișcări rapide, fiind destul de cunoscută problemele pe care unele televizoare LED le au cu reproducerea imaginilor cu mișcări rapide, lovindu-se majoritatea de aceeași problemă: blur-ul.

Televizorul vine de asemenea și cu tehnologia Pixel Plus HD a celor de la Philips, ceea ce înseamnă că modelul 42PFH5609 beneficiază de 69 miliarde de culori, un contrast dinamic de 500.000:1 și se poate observa o îmbunătățire semnficiativă a calității.

Așa cum este și în cazul lui Samsung 40J5510, televizorul celor de la Philips 42PFH5609 ne permite accesul la o întreagă lume a divertismentului online, acesta fiind un mode Smart TV, după cum am spus și la început. Avem așadar posibilitatea de a naviga pe internet, să accesăm o multitudine de filme și seriale puse la dispoziție de diferite servicii de streaming, și chiar să discutăm cu prietenii noștri de pe Facebook, Twitter ori Skype. Foarte tare, nu-i așa?

CONCLUZII

Philips 42PFH5609 este un televizor care merită să fie recomandat de noi datorită performanțelor sale atât pe partea de sunet, cât mai ales pe partea de imagine, unde excelează.

În plus, acesta vine și cu un player multimedia integrat, care ne permite să urmărim întreg conținutul multimedia stocat pe un hard disk extern ori memorie USB.

 

PRO: CONTRA:
calitatea imaginilor  nimic
 design-ul
 este un televizor inteligent
Philips 42PFH5609 este un televizor care te va impresiona încă din prima clipă prin design-ul său extrem de reușit, care mai mult ca sigur va atrage toate privirile celor care vor trece pragul casei tale. În plus, acesta oferă nu doar un look foarte modern, ci și performanțe care completează perfect acest televizor care poate fi fără doar și poate considerat unul dintre cele mai reușite televizoare din punct de vedere al design-ului. Vezi mai multe detalii si informatii la EMAG! ...

Pe scurt:

8.8 Scor Total
Calitate / Preț
8.5
Performanță
8
Design
10

    Spune-ti parerea !


    Warning: Use of undefined constant mypopup - assumed 'mypopup' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/reviewsa/public_html/televizoareieftine.ro/wp-content/themes/tema/footer.php on line 61