Philips 42PFS7109 - Review, pret si pareri

Acest televizor nu mai este disponibil in stocul partenerilor nostri.
7.8

Philips 42PFS7109 este acel tip de televizor care vine cu tot ce ai tu nevoie pentru a te simți cu adevărat împlinit atunci când îți petreci timpul liber în fața acestuia.

Acesta vine cu un preț acceptabil, nu foarte ridicat (dar nici foarte mic), care oferă cele mai noi tehnologii, alături de un aspect ultra modern și elegant.

Philips 42PFS7109

CARACTERISTICI, FUNCȚII ȘI TEHNOLOGII

În rândurile care urmează o să încerc să scot în evidență toate aspectele care îl recomandă, dar și părțile mai puțin bune, care reprezintă o bulină neagră din partea noastră.

Philips 42PFS7109 vine cu un ecran care are diagonala de 107 cm, acesta reprezentând așadar un model care merită luat în calcul de către cei care își doresc un televizor pe care să-l folosească într-o încăpere de dimensiuni medii, poate chiar mai mari.

Rezoluția acestuia este una Full HD, de 1920 x 1080 pixeli, deci este capabil să redea imagini excelente din punct de vedere calitativ, așa cum de altfel ne-au și obișnuit danezii de la compania Philips.

Rezoluția FullHD este ajutată de următoarele tehnologii/caracteristici superioare: 600 Hz Perfect Motion Rate, Pixel Precise HD, Micro Dimming, Ambilight Wall colour adaptive și 3D Ambilight light system.

Dacă ați vizitat frecvent site-ul nostru și ați citit review-urile noastre, cred că știți deja ce înseamnă mai exact un televizor dotat cu tehnologia Ambilight. Dacă nu, atunci o să explic din nou, pe scurt. Un TV Ambilight este acel televizor produs de danezii de la Philips, care are scopul de a lărgi spațiul de vizionare. Cum face acest lucru? Aceste televizoare sunt dotate cu niște LED-uri pe partea din spate, care “aruncă” culorile dominante ale scenei pe peretele din spate, astfel încăt este creat un efect foarte interesant, care îmbunătățește experiența de vizionare.

Imaginile de calitate sunt punctul forte al acestuia!

Pixel Precise HD este o altă tehnologie care aduce un plus de valoare televizoarelor Philips dotate cu aceasta. Ea oferă patru trilioane de culori și un contrast dinamic de 500.000:1, astfel încât calitatea imaginilor este una desăvârșită, făcând să merite până la ultimul leu dat pe acesta. Prin îmbinarea celor mai noi tehnologii cei de la Philips au reușit să ofere printre cele mai bune imagini de pe piață.

Philips 42PFS7109 (1)

Deși l-am lăsat mai la urmă, Perfect Motion Rate (PMR) 600 Hz este printre cele mai importante tehnologii de pe un televizor Philips. Acest standard creat de danezi are rolul de a îmbunătăți semnificativ modul în care scenele cu mișcare rapidă sunt reproduse, astfel încât imaginile să fie redate fluid și clar, fiind o adevărată plăcere vizionarea filmelor de acțiune.

Philips 42PFS7109 se descurcă bine și în ceea ce privește partea de audio, întregind astfel experiența de vizionare. Televizorul are în dotare două difuzoare care au o putere de 20W. Acestea, împreună cu mai multe caracteristici, printre care Smart Stereo, Ambi wOOx, Natural Sound, Incredible Surround, Clear Sound, Auto Volume Leveller și Smart Sound, oferind o calitate acustică înaltă.

Televizor 3D – noi experiențe te așteaptă!

Philips 42PFS7109 este un televizor inteligent, dar care are în dotare și funcția 3D, care permite vizionarea de filme la o nouă dimensiune. De asemenea este capabil să facă și conversia imaginilor 2D în 3D, astfel încât să te poți bucura de experiența tridimensională chiar și în condițiile în care sursa nu-ți permite acest lucru.

Smart TV-ul danezilor oferă posibilitatea de a accesa conținutul online prin intermediul browser-ului web integrat, să folosim diferite aplicații sau să accesăm videoclipurile de pe YouTube sau alte servicii de streaming.

Pe partea de funcții inteligente am întâmpinat niște probleme care privesc existența lagului, în special în navigarea pe internet. Cel mai enervant totuși mi s-a părut modul greoi de a schimba canalele, lag-ul fiind și aici prezent. În urma update-ului pe care l-am făcut soft-ului, am simțit mici îmbunătățiri, dar cam atât. Procesorul dual-core nu reușește să facă față cu brio. Totuși, chiar și în aceste condiții, pentru calitatea imaginilor, cât și pentru redarea de conținut tridimensional, reprezintă o alegere bună.

Conectivitatea pe Philips 42PFS7109 este asigurată de cele patru porturi HDMI, portul USB, o intrare Scart, una component și o ieșire audio digitală. De asemenea, găsim și WiFi integrat, un tuner digital DVB-T/T2/C/S/S2 și un slot CI+.

CONCLUZII

Philips 42PFS7109 reprezintă o opțiune bună, care merită luată în seamă, în special pentru calitatea imaginilor și a sunetului. Pe partea de Smart ar mai fi trebuit lucrat puțin, însă per total ne declarăm satisfăcuți de acest model.

Dacă acest model nu te-a convins, atunci accesează întreaga noastră ofertă, astfel încât să găsește televizorul perfect pentru tine!

 

PRO: CONTRA:
calitatea imaginilor  lag-ul in meniuri
 este un Smart TV 3D  optimizare proastă
 aspectul elegant
Philips 42PFS7109 este acel tip de televizor care vine cu tot ce ai tu nevoie pentru a te simți cu adevărat împlinit atunci când îți petreci timpul liber în fața acestuia. Acesta vine cu un preț acceptabil, nu foarte ridicat (dar nici foarte mic), care oferă cele mai noi tehnologii, alături de un aspect ultra modern și elegant. Vezi mai multe detalii si informatii la EMAG! CARACTERISTICI, FUNCȚII ȘI TEHNOLOGII În rândurile care urmează o să încerc să scot în evidență toate aspectele ...

Pe scurt:

7.8 Scor Total
Calitate / Preț
7.5
Performanță
7
Design
9

    Spune-ti parerea !


    Warning: Use of undefined constant mypopup - assumed 'mypopup' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/reviewsa/public_html/televizoareieftine.ro/wp-content/themes/tema/footer.php on line 61