Philips 42PUS7809 - Review, pret si pareri

Acest televizor nu mai este disponibil in stocul partenerilor nostri.
8.2

Philips 42PUS7809 este un televizor care face parte din categoria celor cu rezoluție Ultra HD 4K, capabile să ofere imagini la superlativ.

Printre lucrurile care îl recomandă pe acesta se numără. pe lângă rezoluția Ultra HD 4K, tehnologia Ambilight 2 (despre care o să vă vorbesc la momentul potrivit), procesorul quad-core, sunetul puternic și clar, precum și faptul că este un Smart TV 3D.

Philips 42PUS7809

CARACTERISTICI, FUNCȚII ȘI TEHNOLOGII

Televizorul Philips 42PUS7809 dispune de un ecran cu diagonala de 106 cm cu o rezoluție maximă a imaginii de 3840 x 2160, luminozitate de 450 cd/mp, un aspect al imaginii de 16:9 și numeroase tehnologii complementare.

Printre aceste tehnologii/caracteristici superioare de imagine se numără Pixel Precise Ultra HD, Perfect Natural Motion, Micro Dimming Pro, Local contrast și 600 Hz PMR Ultra.

Cei care sunt vechi cititori de-ai review-urilor noastre sunt sigur că au observat că în dotarea acestui televizor se numără acele tehnologii cu care suntem deja obișnuiți când vine vorba de televizoarele Philips, așadar putem spune că dotările sunt unele comune acestei game.

Acest lucru nu înseamnă desigur că este ceva rău, ci o simplă remarcă a faptului că sunt constanți în ceea ce privește implementarea și dezvoltarea soluțiilor tehnologice, software și hardware.

Un aspect pe care îl apreciez foarte mult la Philips 42PUS7809 (și la toate celelalte TV-uri ale acestora) este tehnologia Ambilight, despre care am promis la începutul review-ului că o să vă vorbesc.

Televizor dotat cu tehnologia Ambilight!

Ce face mai exact această tehnologia? Prima oară trebuie precizat faptul că această tehnologie este una unică modelelor Philips, așadar care nu se mai regăsește pe alte televizoare care nu aparțin acestora. Tehnologia Ambilight are rolul de a îmbunătăți experiența de vizionare prin lărgirea spațiului de vizionare.

Acestă „lărgire” se realizează prin proiectarea pe peretele din spate, cu ajutorul LED-urilor situate pe TV, o zonă luminoasă care adoptă culorile dominante scenelor de pe ecran. Așadar, pe lângă imaginile excelente care se datorează rezoluției Ultra HD 4K, avem parte de o îmbunătățire semnificativă a experienței cinematografice prin intermediul acestei tehnologii extrem de interesante, pe care o mai regăsim și pe Philips 42PFS7109.

Un alt lucru care trebuie remarcat în cazul lui Philips 42PUS7809 este motorul PerfectPixel Ultra HD care face posibilă oferirea a 4 trilioane de culori, mișcri naturale și un contrast dinamic de 500.000:1.Philips 42PUS7809

Philips 42PUS7809 are de asemenea și un ultra sistem audio, care permite livrarea unor sunete puternice și clare, pe măsura imaginilor derulate pe ecran. Așadar, sistemul audio are o puere de 25W (15 W + 10 W) și are integrate tehnologiile Smart Stereo, Ambi wOOx, Natural Sound, Incredible Surround, Incredible Surround 3D, Clear Sound, Auto Volume Leveller, Dynamic Bass Enhancement și Smart Sound.

În ceea ce privește design-ul, putem spune că este unul care reușește să-l scoată în evidență, precum și să ofere un plus de personalitate încăperii unde vă hotărâți să-l folosiți. Rama care înconjoară ecranul este una foarte subțire, iar acest lucru reprezintă un mare plus din punct de vedere al esteticii, dar și al intensificării experienței vizuale.

Pe partea de conectivitate, Philips 42PUS7809 ne pune la dispoziție mai multe opțiuni, printre care patru porturi HDMI, trei porturi USB 2.0, o intrare component și una Scart (RGB), precum și o ieșire audio digitală (optică).

Lista este completată de deja arhicunoscutele și cerutele opțiuni pe partea de canale TV, și anume tunerul digital DVB-T/T2/C/S/S2 și slotul CI+, despre care v-am vorbit de nenumarate ori la noi pe site, așadar nu are rost să mai reluăm.

CONCLUZII

Televizorul Philips 42PUS7809 a fost capabil să ofere o experiență cinematografică perfectă, cu imagini clare, culori vii și reale, iar contrastul fiind și el la un nivel foarte bun, alături de luminozitatea uniformă.

Sunetul puternic și clar este și el un factor important care ne face să vă recomandăm modelul Philips 42PUS7809, iar funcțiile Smart au fost și ele la înălțimea așteptărilor noastre.

În cazul în care vă place foarte mult acest model, dar vă doriți unul cu ecran mai mare, atunci avem o veste bună. Este disponibilă și versiunea cu ecran de 123 cm, aceasta fiind cunoscută sub denumirea de Philips 49PUS7809. Așadar puteți alege în funcție de ce preferințe aveți.

 

PRO: CONTRA:
calitatea imaginilor  nimic
 rezoluția Ultra HD 4K
 este un Smart TV 3D
Philips 42PUS7809 este un televizor care face parte din categoria celor cu rezoluție Ultra HD 4K, capabile să ofere imagini la superlativ. Printre lucrurile care îl recomandă pe acesta se numără. pe lângă rezoluția Ultra HD 4K, tehnologia Ambilight 2 (despre care o să vă vorbesc la momentul potrivit), procesorul quad-core, sunetul puternic și clar, precum și faptul că este un Smart TV 3D. Vezi mai multe detalii si informatii la EMAG! CARACTERISTICI, FUNCȚII ȘI TEHNOLOGII ...

Pe scurt:

8.2 Scor Total
Calitate / Preț
8
Performanță
8
Design
8.5

    Spune-ti parerea !


    Warning: Use of undefined constant mypopup - assumed 'mypopup' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/reviewsa/public_html/televizoareieftine.ro/wp-content/themes/tema/footer.php on line 61