Philips 48PUS7600/12 - Review, pret si pareri

Acest televizor nu mai este disponibil in stocul partenerilor nostri.
9

Acest model al celor de la Philips este un televizor care te va impresiona cu siguranță încă de la început prin faptul că vine cu un design extrem de elegant, dar și cu tehnologia Ambilight încorporată, pe care noi o apreciem foarte mult.

Philips 48PUS7600/12, căci despre el este vorba, vine de asemenea și cu dimensiuni perfecte pentru a te putea bucura de o experiență cinematografică perfectă, fiind ideal pentru a fi amplasat într-un living de dimensiuni ceva mai generoase.

Philips 48PUS7600/12

CARACTERISTICI, FUNCȚII ȘI TEHNOLOGII

Philips 48PUS7600/12 este motorizat de un procesor puternic, de tip quad-core, acesta oferind toată puterea de procesare de care sistemul de operare Android are nevoie.

Așadar, după cum cred că ai observat deja, Philips 48PUS7600/12 este un Android TV, așadar are la bază sistemul de operare al celor de la Google, lucru care îți va oferi acces ușor la o gamă foarte variată de aplicații și joucri care sunt disponibile în cadrul Google Play (la fel ca în cazul televizorului Sony 55X8509C).

De asemenea avem parte și de Google Voice Search, care îți va permite să „comunici” cu noul tău televizor de la Philips, astfel încât să poți accesa exact opțiunile sau conținutul pe care îl dorești într-un mod cât se poate de ușor și rapid. Tot ce trebuie să faci este să apeși pe butonul de voce de pe telecomandă, după care poți începe căutările pe internet sau prin aplicații cu ajutorul vocii tale. Foarte tare, nu-i așa?

O altă noutate adusă de modelul Philips 48PUS7600/12 este faptul că acesta îți permite ca în cadrul transmisiunilor live să poți pune pauză cu o singură apăsare de buton, după care vei putea înregistra emisiunea respectivă astfel încât să o poți urmări în continuare atunci când timpul îți permite.

Oferă o calitate excelentă a imaginilor și sunetelor livrate!

Televizorul Philips 48PUS7600/12 este echipat cu un ecran care are diagonala de 121 de centimetri și care este capabil să afișeze imagini la o rezoluție Ultra HD 4K (după cum o face și modelul Samsung 50JU6800), iar alături de tehnologiile Pixel Precise Ultra HD, Perfect Natural Motion, Perfect Motion Rate 1400 Hz, Micro Dimming Pro și Ultra Resolution primești garanția faptului că vei avea parte de unele dintre cele mai bune experiențe cinematografice.

 

Philips 48PUS760012 (1)

Philips 48PUS7600/12 vine de asemenea și cu un sistem audio foarte performant, a cărui putere totală ajunge la 30 W, acesta fiind de asemenea ajutat de tehnologiile Clear Sound, DTS Studio Sound, Smart Sound și Triple Surround.

La fel de bine reprezentată este și partea de conectivitate, aici fiind prezente nu mai puțin de patru porturi HDMI și trei porutri USB 2.0, precum și intrările Scart (RGB), jack-ul pentru căști și intrarea audio digitală.

CONCLUZII

Philips 48PUS7600/12 este un televizor extrem de atrăgător din punct de vedere al performanțelor, dar și în ceea ce privește design-ul său, fiind unul mai mult decât elegant și care face evident faptul că avem în față un televizor din gama premium a companiei Philips.

Un alt mare plus este faptul că ne permite să ne putem bucura de nua dimensiune tridimensională a divertismentului, fiind vorba de un televizor 3D extrem de capabil din acest punct de vedere.

 

PRO: CONTRA:
calitatea imaginilor / rezoluția UHD 4K  nimic
 este un Smart TV
 este un televizor 3D
Acest model al celor de la Philips este un televizor care te va impresiona cu siguranță încă de la început prin faptul că vine cu un design extrem de elegant, dar și cu tehnologia Ambilight încorporată, pe care noi o apreciem foarte mult. Philips 48PUS7600/12, căci despre el este vorba, vine de asemenea și cu dimensiuni perfecte pentru a te putea bucura de o experiență cinematografică perfectă, fiind ideal pentru a fi amplasat într-un living de dimensiuni ceva mai generoase. Vezi mai ...

Pe scurt:

9 Scor Total
Calitate / Preț
8.5
Performanță
9
Design
9.5

    Spune-ti parerea !


    Warning: Use of undefined constant mypopup - assumed 'mypopup' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/reviewsa/public_html/televizoareieftine.ro/wp-content/themes/tema/footer.php on line 61