Philips 49PUS7100/12 - Review, pret si pareri

Acest televizor nu mai este disponibil in stocul partenerilor nostri.
8.8

Noul televizor Philips 49PUS7100/12 al celor de la Philips este unul care reușește să îi mulțumească chiar și pe cei mai pretențioși dintre noi, iar acest lucru se datorează în special faptului că vine cu dotări complete, care fac din acesta un adevărat centru multimedia, perfect pentru cinefili și nu numai.

O să incercăm ca prin acest review să scoatem în evidență nu doar punctele tari ale acestuia, ci și pe cele mai slabe, astfel încât să ai parte de posibilitatea de a face o alegere cât mai bună cu putință.

Philips 49PUS7100/12

CARACTERISTICI, FUNCȚII ȘI TEHNOLOGII

Philips 49PUS7100/12 este un televizor care dispune de sistemul de operare Android, așadar cei care sunt fani ai acestui OS se pot bucura de întreaga experiență de utilizare pe care o au și pe smartphone-ul sau tableta acestora.

Asadar, avand acces la Google Play inseamnă că tu vei putea instala un număr mare de jocuri și aplicații special concepute pentru această platformă, iar performanțele sunt unele excelente, lucru care se datorează procesorului puternic de tip quad-core care se află la baza acestuia (la fel ca cel prezent pe televizorul PHILIPS 48PUS7600/12).

Noul televizor Philips 49PUS7100/12 este un televizor Smart din toate punctele de vedere, venind de asemenea cu compatibilitate Google Cast, ceea ce înseamnă că modelul de față este capabil să interacționeze cu dispozitivele tale inteligente (smartphone-ul sau tableta), printr-o singura apăsare de buton.

Pe partea de imagine precizăm că Philips 49PUS7100/12 este echipat cu un ecran care măsoara 123 de centimetri în diagonală, iar acesta este capabil să redea imagini la o ultra rezoluție, și anume de 3840 x 2160 pixeli, astfel încât să te poți bucura de cele mai clare și detaliate imagini posibile în momentul de față (după cum o face și modelul 49X8005C de la Sony).

Televizorul dispune de tehnologia Ambilight!

Un alt mare pentru televizorul Philips 49PUS7100/12 este dat de faptul că acesta vine cu tehnologia Ambilight, care este unică pentru televizoarele din gama Philips. Ce înseamnă mai exact această tehnologie? Ei bine, pe laturile acestui model se află niște led-uri, iar acestea sunt capabile să „arunce” culorile care predomină pe ecran, astfel încât să ai parte de o experiență de vizionare cu adevărat magică.

Philips 49PUS710012 (1)

Este de apreciat și faptul că Philips 49PUS7100/12 este un televizor cu capabilități de redare 3D, iar asta reprezintă garanția că tu te vei putea bucura de cea de-a treia dimensiune a divertismentului de calitate.

În ceea ce privește parte de conectivitate remarcăm faptul că avem o gamă foarte largă de opțiuni, fiind prezente toate tipurile de conectori de care tu ai nevoie. Mai exact ni se pun la dispoziție patru porturi HDMI, respectiv trei porturi USB 2.0, dar și intrările Scart (RGB), composite, component, ieșirea audio digitală (optică) și minijack-ul pentru căști.

CONCLUZII

Trebuie să recunoaștem faptul că Philips 49PUS7100/12 este un televizor foarte bun, putem spune că reprezintă chiar o soluție excelentă pentru cei care își doresc un televizor complet, dotat cu tehnologii de ultimă generație și extrem de utile.

 

PRO: CONTRA:
calitatea imaginilor și rezoluția Ultra HD 4K  nimic
 este un Smart TV
Noul televizor Philips 49PUS7100/12 al celor de la Philips este unul care reușește să îi mulțumească chiar și pe cei mai pretențioși dintre noi, iar acest lucru se datorează în special faptului că vine cu dotări complete, care fac din acesta un adevărat centru multimedia, perfect pentru cinefili și nu numai. O să incercăm ca prin acest review să scoatem în evidență nu doar punctele tari ale acestuia, ci și pe cele mai slabe, astfel încât să ai parte de posibilitatea de a face o alegere cât ...

Pe scurt:

8.8 Scor Total
Calitate / Preț
8.5
Performanță
9
Design
9

    Spune-ti parerea !


    Warning: Use of undefined constant mypopup - assumed 'mypopup' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/reviewsa/public_html/televizoareieftine.ro/wp-content/themes/tema/footer.php on line 61