Philips 49PUS7809 - Review, pret si pareri

Acest televizor nu mai este disponibil in stocul partenerilor nostri.
8.2

Apărute relativ recent pe piață, televizoarele Ultra HD au fost destul de bine primite de către cei care își doresc o experiență de vizionare care nu poate fi egalată de nici un alt televizor, imaginile foarte clare datorându-se faptului că un televizor 4K oferă o rezoluție de 4 ori mai mare decât un televizor obișnuit FullHD.

Philips 49PUS7809 este un LED Smart TV 3D care îți oferă tot ce ai nevoie în materie de divertisment, totul la un preț destul de bun pentru categoria din care face parte, însă probabil cam mare pentru anumite persoane.

SAMSUNG 32H5030

CARACTERISTICI, FUNCȚII ȘI TEHNOLOGII

Ambilight este o tehnologie unică a celor de la Philips aceasta reușind să îmbunătățească semnificativ experiența de vizionare prin redarea culorii predominante de pe ecranul televizorului, prin lumina ambientală, mărind astfel spațiul de vizionare. Acest lucru se realizează prin utilizarea softului special al celor de la Philips care analizează culorile din imagini după care le transmite LED-urilor aflate pe partea din spate a televizoarelor care vor reflecta pe peretele din spate culorile predominante.

Tehnologia Perfect Motion Rate de 600 Hz joacă un rol foarte important în redarea clară și lipsită de blur a imaginilor cu mișcare rapidă, ca de exemplu filmele de acțiune, diferitele competiții sportive (cursele de mașini, ciclism, baschet etc.). Acest nou standard care combină cele mai noi tehnologii de procesare a imaginii asigură o fluidizare excelentă a scenelor cu mișcare rapidă.

SmartTV. Da, televizorul este unul Smart, așa că pregătește-te pentru accesul la o întreagă lume a divertismentului și a socializării, permițând navigarea pe internet și pe rețelele sociale, accesul la cele mai noi știri, precum și accesarea diferitelor conținuturi online, precum videoclipuri, filme sau seriale. Fluiditatea interfeței se datorează puternicului procesor Quad Core, astfel încât să vă puteți bucura de cea mai perfectă experiență.

Pentru ca lista să fie completă, Philips 49PUS7809 este și un televizor 3D, așadar vă puteți bucura de filmele preferate la o nouă dimensiune.

Televizorul se folosește de tehnologia 3D pasivă, iar aici este pusă în valoarea rezoluția 4K a acestuia, fiecare ochi primind o imagine FullHD. În cazul în care nu știți, deoarece rezoluția totală trebuie împărțită între imaginile prezente simultan pe ecran, ochelarii primesc o imagine cu rezoluție înjumătățită (adică de 1080p în cazul televizoarelor 4K, sau 540p la cele FullHD). Trebuie precizat că televizorul vine la pachet cu 4 perechi de ochelari 3D pasivi!

Rezoluția 4K UltraHD oferă o calitate a imaginii de neegalat!

badf6d110a470aaf56696bc25817

Calitatea imaginii este asigurată de ecranul de 123 cm cu rezoluția 4K UltraHD (3840×2160 pixeli) pe care o poate reda Philips 49PUS7809, ea oferind de 4 ori numărul pixelilor prezenți pe un televizor FullHD. Acest lucru, împreună cu tehnologia UltraPixel UltraHD care oferă 4 trilioane de culori și un contrast dinamic de 500.000:1 care asigură o claritate și o calitate a imaginii excelentă, cu mult peste ceea ce poate oferi un televizor simplu.

Un lucru care trebuie remarcat este faptul că televizorul oferă o claritate peste medie chiar și în cazul conținutului FullHD și HD, ceea ce reprezintă un plus pentru Philips 49PUS7809.

Pe partea de conectivitate avem destul de multe opțiuni, precum 4 porturi HDMI, 3 intrări USB 2.0, o ieșire audio digitală, o intrare component și o intrare Scart. Pe listă se mai adaugă un slot CI+ care permite decodarea posturilor TV fără a mai fi nevoie de un receiver ci doar de cartela smartcard primită de la operatorul TV, precum și tuner digital DVB-T/T2/C/S/S2 care permite vizionarea posturilor TV digitale și HD transmise liber.

Un mare minus al acestui televizor în ceea ce privește conectivivitatea este lipsa unui port HDMI 2.0 ceea ce înseamnă că sursele UHD sunt limitate la 24/25 Hz.

PHILIPS 49PUS7809 – LED SMART TV 3D (3)

Designul modern și minimalist este perfect pentru living-ul tău!

Pentru persoanele care pun accent și pe estetica unui televizor, nu doar pe partea tehnică, Philips 49PUS7809 este perfect, acesta adoptând un stil modern și minimalist.

CONCLUZII

Pentru categoria din care face parte, Philips 49PUS7809 are un preț destul de bun ținând cont de tehnologiile pe care acesta le îmbină, punând accent pe experiența de vizioanre a utilizatorului. Cu toate acestea are și câteva minusuri, precum lipsa portului HDMI 2.0 sau faptul că nu este foarte bine reprezentată culoarea neagră în scenele întunecate.

 

PRO: CONTRA:
 este Smart TV 3D  lipsa portului HDMI 2.0
 imaginile clare și culorile naturale
✔ rezoluția Ultra HD
Apărute relativ recent pe piață, televizoarele Ultra HD au fost destul de bine primite de către cei care își doresc o experiență de vizionare care nu poate fi egalată de nici un alt televizor, imaginile foarte clare datorându-se faptului că un televizor 4K oferă o rezoluție de 4 ori mai mare decât un televizor obișnuit FullHD. Philips 49PUS7809 este un LED Smart TV 3D care îți oferă tot ce ai nevoie în materie de divertisment, totul la un preț destul de bun pentru categoria din care face ...

Pe scurt:

8.2 Scor Total
Calitate / Preț
8
Performanță
7.5
Design
9

1 Comentariu
  1. Raspunde Cristel Horea

    Uau e tot ce pot sa spun cand vad tv-ul asta perfect. Nici nu as simti atat de mult lipsa unei mufe hdmi atata timp cat e un ultra hd 3d si smart.

Spune-ti parerea !


Warning: Use of undefined constant mypopup - assumed 'mypopup' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/reviewsa/public_html/televizoareieftine.ro/wp-content/themes/tema/footer.php on line 61