Philips 50PUS6809 - Review, pret si pareri

Acest televizor nu mai este disponibil in stocul partenerilor nostri.
8.3

Televizoarele UHD încep să fie din ce în ce mai prezente pe piața de la noi și sunt din ce în ce mai căutate de cei dornici de imagini la superlativ. Pe bună dreptate, rezoluția 4K, în combinație cu o diagonală mare a ecranului, oferind cea mai bună claritate și calitate a imaginilor de pe piață la momentul actual.

Dacă un astfel de televizor mai este și unul inteligent și cu funcții 3D, atunci experiența cu singuranța va fi una completă și de neegalat.

Philips 50PUS6809

CARACTERISTICI, FUNCȚII ȘI TEHNOLOGII

Dacă sunteți în căutarea unui televizor de ultimă generație, inteligent, Ultra HD și 3D, atunci modelul 50PUS6809 al danezilor de la Philips reprezintă o alegere excelentă.

Philips 50PUS6809 vă pune la dispoziție un ecran de 127 cm și este un televizor 4K, capabil să redea imagini la o rezoluție 3840 × 2160 pixeli, acest lucru însemnând imagini mult mai clare, mult mai multe detalii vizibile ochiului, culori mult mai vii și reale.

Rezoluția este una de patru ori mai mare decât cea FullHD (de unde și denumirea, 4K), astfel încât cele mai mici detalii, care înainte nu erau vizibile, acum pot fi admirate pe ecran.

Modelul 50PUS6809 este echipat cu următoarele caracteristici superioare de imagine: Micro Dimming Pro, Pixel Plus Ultra HD, Digital Natural Motion și 400 Hz PMR Ultra.

Fiind un televizor Philips, acesta dispune de tehnologia Pixel Precise HD, care face posibilă redarea a 4 trilioane de culori, precum și un contrast dinamic de 500.000:1. Această tehnologie, combinată cu Digital Natural Motion, oferă printre cele mai bune imagini.

Scene fluide și clare, pentru ca nivelul de adrenalină să fie maxim!

De asemenea, televizorul danezilor se descurcă excelent în redarea scenelor cu mișcări rapide, de acest lucru având grijă standardul PMR (Perfect Motion Rate) 400 Hz al acestora, care îmbunătățește semnificativ experiența de vizionare a filmelor de acțiune sau a competițiilor sportive, imaginile fiind extrem de clare și fluide.

De fluiditatea experienței se ocupă și procesorul dual core cu care este echipat acest model, acesta oferind o putere de procesare de 1 mld pixeli/secundă.

Modelul se descurcă foarte bine și în ceea ce privește sunetul, fiind echipat cu două difuzoare care au o putere de 20 W. Printre caracteristicile superioare de sunte se numără: Smart Stereo, Ambi wOOx, Natural Sound, Incredible Surround, Clear Sound, Auto Volume Leveller și Smart Sound.

Philips 50PUS6809 (3)

Philips 50PUS6809 este un Smart TV 3D, oferind astfel accesul la un întreg univers al divertismentului de calitate. Fie că vrei să citești cele mai noi știri sau vrei să vezi ce au mai făcut prietenii tăi de pe Facebook, acest televizor îți oferă această posibilitate într-un mod extrem de comod, direct de pe ecranul mare al televizorului. Poți viziona milioanele de clipuri video de pe YouTube sau alte servicii de streaming, precum și să conectezi diferite dispozitive inteligente la televizor pentru a viziona conținutul de pe acestea direct pe TV.

Conținutul multimedia direct de pe stick-ul USB sau HDD-ul extern!

Player-ul multimedia integrat are grijă ca tu să nu mai ai nevoie de un player extern pentru a te putea bucura de filme, seriale sau alte conținuturi multimedia, oferind posibilitatea de a face acest lucru direct de pe un stick usb sau un hard disk extern.

Pentru conectivitate, danezii de la Philips au echipat televizorul cu trei porturi HDMI, două intrări USB 2.0, o ieșire audio digitală, o intrare component și una Scart (RGB). Are Wi-Fi integrat, așadar conexiunea la internet se face prin intermediul acestuia, iar lista este completată de un tuner digital DVB-T/T2/C/S/S2 și de slotul CI+.

Design-ul este unul modern, cu aspect plăcut care se potrivește perfect oricărui living, dându-i acestuia un plus de personalitate. Dimensiunile fără stand sunt de 1123 x 662 x 47 mm, iar cu tot cu stand 1123 x 722 x 280 mm, și are o greutate de 16.4 kilograme.

CONCLUZII

Philips 50PUS6809 este unul dintre acele televizoare led care merită luat în considerare, oferind calitatea cu care cei de la Philips ne-au obișnuit. Televizorul se remarcă prin calitatea excelentă a imaginilor redate, precum și prin funcțiile cu care acesta este dotat. Noi zicem că trebuie neapărat să-l testați și, de ce nu, să-l cumpărați.

 

PRO: CONTRA:
calitatea imaginilor  nimic
 este un televizor inteligent
 funcția 3D
 design-ul și diagonala ecranului
Televizoarele UHD încep să fie din ce în ce mai prezente pe piața de la noi și sunt din ce în ce mai căutate de cei dornici de imagini la superlativ. Pe bună dreptate, rezoluția 4K, în combinație cu o diagonală mare a ecranului, oferind cea mai bună claritate și calitate a imaginilor de pe piață la momentul actual. Dacă un astfel de televizor mai este și unul inteligent și cu funcții 3D, atunci experiența cu singuranța va fi una completă și de neegalat. Vezi mai multe detalii si ...

Pe scurt:

8.3 Scor Total
Calitate / Preț
8
Performanță
8
Design
9

    Spune-ti parerea !


    Warning: Use of undefined constant mypopup - assumed 'mypopup' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/reviewsa/public_html/televizoareieftine.ro/wp-content/themes/tema/footer.php on line 61