Philips 55PFS6909 - Review, pret si pareri

Acest televizor nu mai este disponibil in stocul partenerilor nostri.
8

În ultima perioadă am observat că pe piața din România a crescut procentul celor care achiziționează televizoare cu diagonală mare.

Acest lucru ne-a determinat să aducem la review pe platforma noastră cât mai multe astfel de televizoare, printre care se află și Philips 55PFS6909, subiectul nostru de astăzi, despre care o să aflați mai multe în rândurile care urmează.

Philips 55PFS6909

CARACTERISTICI, FUNCȚII ȘI TEHNOLOGII

O să încep prin a prezenta detaliile tehnice ale lui Philips 55PFS6909, după care voi continua să vă vorbesc despre modul în care a reușit acest televizor să se descurce în cadrul testelor la care a fost supus de către echipa noastră.

Așadar, Philips 55PFS6909 este un Smart TV 3D care vine cu un ecran care are diagonala de 140 de centimetri, o rezoluție maximă a imaginii de 1920 x 1080 pixeli, luminozitate de 350 cd/mp și un aspect al imaignii de 16:9.

În privința caracteristicilor superioare de imagine remarcăm prezența următoarelor: Micro Dimming Pro, Pixel Precise HD, Digital Natural Motion și 600 Hz Perfect Motion Rate.

Un alt plus pe partea de specificații este prezența tehnologiei Ambilight prezentă în dotarea lui Philips 55PFS6909, aceasta fiind o adevărată inovație, tehnologia unică a celor de la Philips oferind experiențe îmbunătățite. Despre această tehnologie Ambilight v-am vorbit pe larg în cadrul review-ului modelului 42PFS7109 pe care vi-l recomand.

Așa cum am precizat mai sus, o să trecem la prezentarea modului în care s-a descurcat în testele la care a fost supus Philips 55PFS6909. Pot spune că s-a descurcat foarte bine, reușind să livreze imagini de calitate, culorile fiind unele naturale și contrastul vizibil îmbunătățit față de modelele precedente.

Un televizor de calitate, marca Philips!

A reușit să impresioneze mai ales în reprezentarea scenelor întunecate, unde am fost surprins de nivelul de detalii afișate.

Un aspect la care trebuie să mă declar puțin dezamăgit este modul în care se descurcă cu redarea scenelor rapide. Aici am sesizat un ușor blur care, deși la filmele de acțiune nu este foarte sesizabil și enervant, când vine vorba de competițiile sportive situația se schimbă, și nu în bine.

 

Philips 55PFS6909 (2)

 

În privința experiențelor acustice oferite de Philips 55PFS6909 nu sunt multe de spus. Sistemul audio, deși de calitate, este unul standard, care nu reușește să impresioneze cu nimic. Desigur, difuzoarele de 20 W oferă un sunet puternic și în majoritatea situațiilor clar, dar la această sumă de bani m-aș fi așteptat la altceva.

Un alt minus pe care îl acordăm pe partea de sunet se datorează absenței tehnologiilor marca Dolby, care ar fi îmbunătățit semnfiicativ experiența acustică livrată de Philips 55PFS6909. Totuși, trebuie remarcat faptul că sunt prezente următoarele caracteristici superioare: Incredible Surround, Clear Sound, Auto Volume Leveller și Dynamic Bass Enhancement, prin care cei de la Philips își mai spală din păcate.

Pe partea de conectivitate Philips 55PFS6909 stă foarte bine, punându-ne la dispoziție patru porturi HDMI, două porturi USB 2.0, o intrare Scart (RGB), una component și o ieșire audio digitală. Prezente sunt și tunerul digital, care nu putea să lipsească, și slotul CI+.

CONCLUZII

Philips 55PFS6909 reprezintă o soluție foarte bună pentru cei care sunt în căutarea unui televizor Smart TV cu diagonala mare, care să se integreze perfect într-un living spațios.

De asemenea, oferă performanțe foarte bune pe partea de imagine și sunet, iar design-ul elegant reprezintă un mare plus pentru cei care pun accentul și pe aspect, nu doar pe dotări.

Cu toate acestea, dacă sunteți dispuși să renunțați la câțiva centimetri ai ecranului, la o sumă de bani ușor mai mică decât cea la care poate fi achiziționat subiectul acestui review puteți intra în posesia unui televizor Ultra HD 4K, care oferă performanțe superioare. Aici mă refer la modelul Philips 50PUS6809.

 

PRO: CONTRA:
calitatea imaginilor  blur ușor sesizabil
 este un Smart TV 3D
În ultima perioadă am observat că pe piața din România a crescut procentul celor care achiziționează televizoare cu diagonală mare. Acest lucru ne-a determinat să aducem la review pe platforma noastră cât mai multe astfel de televizoare, printre care se află și Philips 55PFS6909, subiectul nostru de astăzi, despre care o să aflați mai multe în rândurile care urmează. Vezi mai multe detalii si informatii la EMAG! CARACTERISTICI, FUNCȚII ȘI TEHNOLOGII O să încep prin a prezenta ...

Pe scurt:

8 Scor Total
Calitate / Preț
8
Performanță
7.5
Design
8.5

    Spune-ti parerea !


    Warning: Use of undefined constant mypopup - assumed 'mypopup' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/reviewsa/public_html/televizoareieftine.ro/wp-content/themes/tema/footer.php on line 61