Philips 55PUH4900/88 - Review, pret si pareri

Philips 55PUH4900/88
OFERTĂ Philips 55PUH4900/88

Philips 55PUH4900/88 este un televizor perfect pentru cinefili, venind cu un ecran uriaș, precum și cu o rezoluție UHD 4K, pentru cele mai clare imagini. Cumpără-l chiar acum la cel mai bun preț din România!

8.3

Noul produs al companiei daneze de televizoare, și anume Philips 55PUH4900/88, este un model foarte bun pentru cei care urmăresc realizarea unui centru multimedia in sufragerie, care să fie în special folosit pentru vizionarea de filme la o calitate excelentă.

Așadar, Philips 55PUH4900/88 este televizorul perfect pentu cinefili, acesta venind cu o diagonală a ecranului uriașă, precum și cu capabilitatea de a livra imagini la o rezoluție Ultra HD 4K, așadar cel mai înalt standard al calității în momentul de față.

Philips 55PUH4900/88
Vezi mai multe detalii si informatii la EMAG!

CARACTERISTICI, FUNCȚII ȘI TEHNOLOGII

O să începem review-ul acestui televizor LED ieftin prin a menționa faptul că, în această perioadă, dacă vei opta pentru achiziționarea acestuia din cadrul celui mai mare magazin online din România, vei beneficia de o garanție extinsă la 5 ani, fără nici măcar un cost suplimentar. În plus, ai parte și de un preț special.

Revenind la review-ul propriu zis, precizăm faptul că Philips 55PUH4900/88 este un televizor care vine cu un design atrăgător, care va reuși să atragă atenția celor care vor trece pragul casei tale, iar picioarele Edge special concepute de ătre companie sunt unele care crează un efect foarte interesant, mai ales atunci când ne uităm la filmul sau emisiunea preferată.

Calitatea imaginilor redate de ecranul cu diagonala de 139 de centimetri (dimensiunile sunt așadar unele foarte mari, fiind necesar un living spațios) este una excelentă, Philips 55PUH4900/88 reușind să redea o rezoluție Ultra HD 4K, deci de 3840 x 2160 pixeli, lucru care, alături de tehnologiile încorporate, duc la acest rezultat (la fel ca în cazul televizorului Philips 49PUS7100/12).

Te poți bucura de o excelentă experiență cinematografică, completă!

Philips 55PUH4900/88 vine nu doar cu capabilitatea de a reda imagini foarte clare, ci poate reda și un sunet puternic și clar, astfel încât să ne putem bucura de o experiență cinematografică complet și perfectă (desigur, cei care doresc pot aduce îmbunătățiri aici, putând conecta un sistem audio extern – cei într-adevăr pasionați de filme mai mult ca sigur vor proceda astfel). Mai exact, întâlnim un sistem audio care are o putere de 16 W, fiind prezente ca și caracteristici superioare de sunet Clear Sound, Incredible Surround si Bass Control (după cum am întâlnit și în cazul altor televizoare Philips, ca de exemplu modelul 55PFS6909).

philips 55puh490088 (1)

Un alt aspect foarte important care trebuie urmărit în cazul unui televizor este și partea de conectivitate, de aici plecând practic posibilitatea de extindere a funcțiilor acestuia, existând astfel posibilitatea de a-l conecta la alte dispozitive. Putem spune că setul de conectori este unul bine reprezentat de tot ce avem nevoie, iar aici putem da ca exemplu cele trei porturi HDMI, dar și cele două intrări USB 2.0, nelipsind nici tunerul digital DVB-T/C, alături de slotul CI+.

Un plus este reprezentat și de prezența player-ului multimedia integrat, ceea ce înseamnă că avem acces la îtreaga noastră colecție de filme, seriale, muzică și poze stocată pe o unitate de stocare externă, ca de exemplu un HDD sau stick USB.

CONCLUZII

Tinând cont de numeroasele oferte de preț la care poate fi achiziționat televizorul Philips 55PUH4900/88, putem spune că raportul calitate-preț oferit este unul excelent, modelul de față fiind o soluție foarte bună pentru cei care doresc să se poată bucura de imagini bune și un sunet puternic și clar.

 

PRO: CONTRA:
calitatea imaginilor si diagonala ecranului  nu este Smart TV
 player-ul multimedia integrat
 rezoluția Ultra HD 4K
Noul produs al companiei daneze de televizoare, și anume Philips 55PUH4900/88, este un model foarte bun pentru cei care urmăresc realizarea unui centru multimedia in sufragerie, care să fie în special folosit pentru vizionarea de filme la o calitate excelentă. Așadar, Philips 55PUH4900/88 este televizorul perfect pentu cinefili, acesta venind cu o diagonală a ecranului uriașă, precum și cu capabilitatea de a livra imagini la o rezoluție Ultra HD 4K, așadar cel mai înalt standard al calității ...

Pe scurt:

8.3 Scor Total
Calitate / Preț
8.5
Performanță
8.5
Design
8

    Spune-ti parerea !