Philips 55PUS7809 - Review, pret si pareri

Acest televizor nu mai este disponibil in stocul partenerilor nostri.
8.8

Philips 55PUS7809 este un televizor cu un potențial uriaș pentru toți cei care își doresc să dețină un televizor care să vină cu cele mai interesante și mai noi tehnologii ale momentului, chiar dacă acesta face parte din gama de televizoare lansată în anul 2014.

Acesta este cel mai probabil unul dintre cele mai interesante televizoare ale sezonului trecut, lucru pe care nu îl spunem doar noi, ci și o multitudine de alte publicații online de specialitate, iar în cadrul acestui review o să vedeți exact de ce este în stare.

Philips 55PUS7809

CARACTERISTICI, FUNCȚII ȘI TEHNOLOGII

La fel ca majoritatea televizoarelor Philips lansate recent, acesta vine cu un design extrem de reușit, care arată foarte bine în orice tip de încăpere.

Rama este un extrem de subțire în partea de sus, din stânga și din dreapta, oferindu-i acestuia o eleganță desăvârșită, iar materialele folosite de producător sunt unele de cea mai bună calitate, televizorul având o construcție solidă.

Philips 55PUS7809 vine cu un ecran care are diagonala de 139 de centimetri și suportă o rezoluție maximă a imaginii de 3840 x 2160 pixeli, luminozitatea este una de 450 cd/mp, iar aspectul imaginii este cel obișnuit pentru un astfel de televizor, și anume de 16:9.

Nivelul contrastului este unul bun, cu toate că se putea puțin mai bine de atât. Este totuși evidentă limita unui panel IPS, în această situație fiind necesară trecerea la o altă tehnologie, precum cea aleasă de rivali pentru modelele acestora premium.

Per total Philips 55PUS7809 a reușit să se descurce foarte bine, oferind niște imagini de o foarte bună calitate, exact așa cum trebuie. Realismul este unul ridicat, iar faptul că nivelul de negru nu este printre cele mai bune, scenele în ansamblul lor nu sunt foarte mult afectate.

Philips 55PUS7809 dispune de tehnologia Ambilight 2!

Televizorul celor de la Philips vine cu tehnologia Ambilight, care este specifică doar televizoarelor acestora. Ce face această tehnologie? Extinde ceea ce se întâmplă pe ecran și în afara acestuia prin proiectarea pe peretele din spatele televizorului a culorilor predominante scenei de pe ecran.

Acest lucru se realizează prin intermediului LED-urilor aflate pe spatele lui Philips 55PUS7809, care reușeșsc să creeze un efect foarte interesant, care reușește să facă și mai interesantă acțiunea de pe ecran. Această tehnologie o regăsim și pe modelul 42PUS7809 al acestora.

 

Philips 55PUS7809 (2)

 

Philips 55PUS7809 este un Smart TV care ne permite să navigăm pe internet, să discutăm cu prietenii noștri de pe Facebook sau alte rețele de socializare, precum și să ne relaxăm urmărind videoclipurile postate în număr de câteva milioane zilnic pe YouTube.

Pe partea de conectivitate putem găsi toate opțiunile la care ne așteptam, printre care se numără patru porturi HDMI, trei porturi USB 2.0, o intrare Scart (RGB), una component și o ieșire audio digitală.

Aici, în ceea ce privește conectorii prezenți, deși dispune de patru porturi HDMI, nici măcare unul dintre acestea nu este un port HDMI care să respecte standardul v2.0, ceea ce înseamnă că televizorul Philips 55PUS7809 nu poate să se descurce cu sursele 4K care vin cu mai mult de 30 de cadre pe secundă. Asta în condițiile în care toți rivalii acestora au fost capabile să aducă pe piață televizoare cu astfel de conectori în dotare.

CONCLUZII

Philips 55PUS7809 este un excelent televizor pentru cei care își doresc să se poată bucura de imagini la o calitate desăvârșită, care să respecte noul standard al rezoluției Ultra HD 4K. Prețul este și el unul pe măsură, așadar în condițiile în care aveți un buget limitat, noi vă recomandăm un alt televizor al acestora, și anume modelul 40W705C.

Indiferent de ce veți alege, faptul că opțiunea voastră este una care are legătură cu cei de la Philips înseamnă că o să aveți doar de câștigat.

 

PRO: CONTRA:
calitatea imaginilor  lipsa unui port HDMI v2.0
 este un Smart TV 3D
 rezoluția Ultra HD 4K
Philips 55PUS7809 este un televizor cu un potențial uriaș pentru toți cei care își doresc să dețină un televizor care să vină cu cele mai interesante și mai noi tehnologii ale momentului, chiar dacă acesta face parte din gama de televizoare lansată în anul 2014. Acesta este cel mai probabil unul dintre cele mai interesante televizoare ale sezonului trecut, lucru pe care nu îl spunem doar noi, ci și o multitudine de alte publicații online de specialitate, iar în cadrul acestui review o să ...

Pe scurt:

8.8 Scor Total
Calitate / Preț
8.5
Performanță
9
Design
9

    Spune-ti parerea !


    Warning: Use of undefined constant mypopup - assumed 'mypopup' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/reviewsa/public_html/televizoareieftine.ro/wp-content/themes/tema/footer.php on line 61