Philips 55PUS7909 - Review, pret si pareri

Acest televizor nu mai este disponibil in stocul partenerilor nostri.
8.2

Nu de puține ori am fost întrebat dacă se justifică alegerea unui televizor Ultra HD în locul unui model Full HD, iar răspunsul meu a fost de fiecare dată același: „Desigur, în funcție de diagonala ecranului.”

Ce am vrut să zic prin acest lucru? Faptul că un ecran mai mare profită într-o mult mai mare măsură de rezoluția UHD decât unul mai mic. Însă această regulă nu este una de neclintit, deoarece modelul 40PUS6809 e la Philips reușește la cei 102 cm ai săi să ofere imagini la superlativ.

Azi o să vă prezint un model care știe să profite la maxim de rezoluția 4K, și anume review-ul lui Philips 55PUS7909.

Philips 55PUS7909

CARACTERISTICI, FUNCȚII ȘI TEHNOLOGII

O să încep direct prin a vă vorbi despre primul lucru care sare în ochi, mai exact aspectul exterior.

Philips 55PUS7909 vine cu un design foarte reușit, simplu, cu o ramă a ecranului foarte subțire, iar griul ușor metalizat îi oferă televizorului un aspect extrem de elegant și plin de personalitate.

Cu tot cu stand televizorul are dimensiuni de 1232 x 788 x 220 mm, așadar este destul de mărișor, însă integrându-se perfect în cadrul living-urilor spațioase și modern amenajate.

Acest model are o diagonală a ecranului de nici mai mult nici mai puțin de 140 cm, deci mai mult deât generos, iar rezoluția maximă a imaginii, de 3840 x 2160 pixeli, profită din plin de acest lucru.

Printre altele, pe fișa tehnică mai regăsim și informații precum: luminozitatea de 400 cd/m², aspectul imaginii de 16:9, dar și o mulțime de carcateristici superioare de imagine, precum Pixel Precise Ultra HD, Perfect Natural Motion, Micro Dimming Pro, 600Hz PMR Ultra sau Ultra Resolution, toate acestea împreună ducând la imagini care reprezintă un adevărat deliciu vizual.

O calitate desăvârșită a imaginii!

Philips prin televizoarele sale UHD mereu a reușit să ofere printre cele mai bune imagini de pe piață, un prim exemplu în acest caz fiind Philips 50PUS6809. Bineînțeles că modelul de față nu putea face nici el abstracție, deci livrează imagini la o calitate pur și simplu uluitoare.

O contribuție la acest lucru o aduce și tehnologia Pixel Precise Ultra HD, care oferă un număr uimitor de 4 trilioane de culori, o mișcare extrem de naturală a subiecților de pe ecran, dar și un contrast dinamic de 500.000:1.

Un al aspect foarte important la Philips 55PUS7909 este faptul că procesor puternic de tip quad-core (cu 4 nuclee) oferă o performanță de tot în aplicațiile rulate de televizor, precum și în navigarea pe internet. Da, exact! După cum cred că v-ați dat deja seama, Philips 55PUS7909 este un televizor inteligent, practic un adevărat centru multimedia, care îți oferă o mulțime de posibilități de petrecere a timpului liber.

Philips 55PUS7909 (1)

Așa cum am afirmat de fiecare dată în cadrul platformei noastre, nici un televizor nu poate fi considerat a fi unul complet dacă pe lângă imaginea de cea mai bună calitate nu oferă și un sunet pe măsură. Aici pot spune că cei de la LG și-au făcut foarte bine temele, oferind un standard înalt al calității audio, venind cu o gamă variată de tehnologii și funcții interesante.

Philips 55PUS7909 vine așadar cu un sistem audio format din difuzoare puternice (15 W + 10 W), capabile să ofere o foarte bună reprezentare chiar și sunetelor înalte, iar prezenâa tehnologiilor marca Dolby sporesc semnificativ calitatea acestora. Printre altele mai avem caracteristici precum Sound Enhancement: Incredible Surround, Incredible Surround 3D, Clear Sound, Dynamic Bass Enhancement, DTS premium sau Smart Stereo.

În privința conectivității, Philips 55PUS7909 este extrem de bine dotat, venind cu deja nelipsitul tuner digital DVB-T/T2/C/S/S2, dar și cu slotul CI+. Mai oferă de asemenea și patru porturi HDMI și trei porturi USB 2.0 (între noi fie vorba, măcar un port USB 3.0 era binevenit), o intrare video composite, una component, o intrare Scart (RGB) și o ieșire audio digitală.

Un alt lucru de remarcat este asigurarea conexiunii la rețea prin intermediul Ethernet-LAN RJ-45 și Wi-Fi 11n banda dubla 2×2.

CONCLUZII

Televizorul Philips 55PUS7909 este unul care merită toți banii, iar acest lucru se datorează tehnologiilor de ultimă prezente pe acesta, dar și performanțelor vizuale și acustice de care este capabil. Este o achiziție pe care nu o poți regreta!

 

PRO: CONTRA:
 rezoluția Ultra HD 4K  nimic
 diagonala generoasă
 este un Smart TV 3D
Nu de puține ori am fost întrebat dacă se justifică alegerea unui televizor Ultra HD în locul unui model Full HD, iar răspunsul meu a fost de fiecare dată același: „Desigur, în funcție de diagonala ecranului.” Ce am vrut să zic prin acest lucru? Faptul că un ecran mai mare profită într-o mult mai mare măsură de rezoluția UHD decât unul mai mic. Însă această regulă nu este una de neclintit, deoarece modelul 40PUS6809 e la Philips reușește la cei 102 cm ai săi să ofere imagini la superlativ. ...

Pe scurt:

8.2 Scor Total
Calitate / Preț
8
Performanță
8
Design
8.5

    Spune-ti parerea !


    Warning: Use of undefined constant mypopup - assumed 'mypopup' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/reviewsa/public_html/televizoareieftine.ro/wp-content/themes/tema/footer.php on line 61