Philips 58PUS6809 - Review, pret si pareri

Acest televizor nu mai este disponibil in stocul partenerilor nostri.
8.8

Deoarece ne-ați cerut insistent să mărim numărul de recomandări privind televizoarele Ultra HD 4K, am început o serie care astăzi va continua cu Philips 58PUS6809.

Până acum am prezentat o gamă variată de astfel de modele, de la cele mai ieftine, precum este Philips 40PUS6809, până la cele mai scumpe, cu prețuri ce depășesc cu mult suma de 30.000 lei. Avem așadar de toate pentru toți, astfel încât fiecare să iși poată alege modelul dorit în funcție de preferințe și buget.

Subiectul review-ului de astăzi, Philips 58PUS6809, are dotări și un preț care îl plasează în zona de mijloc, așadar oferă performanțe de top la un preț ceva mai scăzut.

Philips 58PUS6809

CARACTERISTICI, FUNCȚII ȘI TEHNOLOGII

Philips 58PUS6809 a reușit să adune o grămadă de recenzii pozitive nu doar pe site-urile de profil din țară și din străinătate, ci chiar și în secțiunea de comentarii ale acestora și magazinelor online.

Acest lucru înseamnă că toți (mă rog, majoritate) cei care au achiziționat deja acest televizor și-au exprimat părerea în legătură cu el, iar noi ne putem face astfel o imagine și mai bună cu privire la potențialul său.

Televizorul Philips 58PUS6809 de curând a trecut și pe la noi prin redacție, unde a stat aproape două săptămâni, perioadă în care l-am „chinuit” cu testele noastre pentru a vedea potențialul maxim al său.

Înainte să trec la părerile pe care mi le-am format în această perioadă, o să fac o scurtă trecere în revistă a detaliilor tehnice, deoarece sunt sigur că se află printre voi și persoane care doresc să le știe.

Avem așadar un televizor cu diagonala de 147 de centimetri (foarte, dar foarte generoasă) și o rezoluție de 3840 x 2160 pixeli, acestea oferind astfel o experiență cinematografică greu de egalat de multe dintre modelele existente deja pe piață.

Trebuie precizat faptul că dacă ne raportăm strict la dotările lui Philips 58PUS6809, rezultă faptul că prețul acestuia este unul mai mult decât acceptabil, cu mult redus față de ce mai găsim pe rafturile magazinelor din România.

O calitate de top la un preț foarte bun!

Philips 58PUS6809 a reușit să mă impresioneze pe mine și pe colegii mei prin modul în care știe să reproducă perfect culorile, acestea fiind unele extrem de reale. De asemenea, am observat că oferă un nivel al contrastului foarte bun, iar profunzimea negrului este și ea foarte bună.

Televizorul a trecut toate testele noastre cu brio, iar acest lucru l-ați auzit la noi de foarte puține ori, iar cu această afirmație cred că am spus tot, nu-i așa? 🙂

Philips 58PUS6809 (1)

În dotarea lui Philips 58PUS6809 se află mai multe funcții și tehnologii care ajută foarte mult atunci când dorim să avem parte de experiențe cinematografice de vis. Pe listă se adaugă, așadar, Micro Dimming Pro, Pixel Plus Ultra HD, Digital Natural Motion și 400 Hz PMR Ultra.

Un alt lucru care merită precizat este acela că Philips 58PUS6809 a fost capabil să redea excelent scenele cu mișcări rapide, oferind astfel mediul perfect pentru a viziona filme de acțiune și nu numai, fiind televizorul perfect și pentru a viziona competițiile sporitve preferate. Performanțe asemănătoare cu cele ale lui Samsung 55HU7100, despre care v-am vorbit în urmă cu câteva luni.

Printre altele, televizorul livrează și un sunet pe măsură, lucru care se datorează difuzoarelor de 20 W fiecare, împrună cu funcțiile/tehnologiile integrate, printre care se numără Smart Stereo, Ambi wOOx, Natural Sound, Incredible Surround, Clear Sound, Auto Volume Leveller și Smart Sound.

Și, pentru ca Philips 58PUS6809 să fie într-adevăr un televizor complet, acesta este un Smart TV 3D capabil să-ți transforme living-ul într-un mic studio multimedia care șă îți permită să te relaxezi la maxim.

Posibilitățile sunt practic nelimitate. Pe lângă vizionarea celor mai noi filme și seriale sau a emisiunilor preferate, avem și posibilitatea de a naviga pe internet, discuta cu prietenii de pe Facebook sau să accesăm numărul impresionant de videoclipuri de pe platforma YouTube.

CONCLUZII

În urmă tuturor testelor la care Philips 58PUS6809 a fost supus în cele 10 zile cât l-am avut disponibil pot spune că îl recomand, fiind o opțiune foarte bună pentru toți cei care își doresc un televizor de cea mai bună calitate și capabil să redea printre cele mai clare imagini de pe piață.

 

PRO: CONTRA:
calitatea imaginilor  nimic
 rezoluția Ultra HD 4K
 diagonala generoasă
Deoarece ne-ați cerut insistent să mărim numărul de recomandări privind televizoarele Ultra HD 4K, am început o serie care astăzi va continua cu Philips 58PUS6809. Până acum am prezentat o gamă variată de astfel de modele, de la cele mai ieftine, precum este Philips 40PUS6809, până la cele mai scumpe, cu prețuri ce depășesc cu mult suma de 30.000 lei. Avem așadar de toate pentru toți, astfel încât fiecare să iși poată alege modelul dorit în funcție de preferințe și buget. Subiectul ...

Pe scurt:

8.8 Scor Total
Calitate / Preț
9
Performanță
8.5
Design
9

    Spune-ti parerea !


    Warning: Use of undefined constant mypopup - assumed 'mypopup' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/reviewsa/public_html/televizoareieftine.ro/wp-content/themes/tema/footer.php on line 61