Samsung 32H4000 - Review, pret si pareri

Acest televizor nu mai este disponibil in stocul partenerilor nostri.
7.3

Samsung 32H4000 este un televizor care oferă doar strictul necesar, fiind creat special pentru acele persoane care nu doresc să plătească foarte mulți bani pe un televizor, ci vor un model simplu și accesibil, dar care să-și facă treaba foarte bine.

Modelul despre care o să vă vorbim astăzi face exact acest lucru: oferă imagini de calitate și interfață simplă, prietenoasă, la un preț foarte accesibil.

Samsung 32H4000

CARACTERISTICI, FUNCȚII ȘI TEHNOLOGII

Acest model al sud-coreenilor a fost lansat pe piață în anul 2014 și oferă doar funcțiile de bază, dar face acest lucru exact așa cum trebuie.

Samsung 32H4000 este un televizor HD Ready, așadar vine cu o rezoluție a imaginii de 1366 x 768 pixeli, la diagonala ecranului de 80 cm acest lucru fiind suficient, ținând cont că la distanța optimă de vizionare diferențele dintre un Full HD și HDReady de 32 inch sunt insesizabile.

Pe partea de caracteristici superioare le găsim pe cele elementare, prezente pe majoritatea modelelor Samsung, mai exact Clear Motion Rate 100, Mega DCR, Wide Color Enhancer (Plus) și Film Mode.

Deși dotările nu sunt unele de top, o să fiți impresionați de calitatea imaginilor pe care televizorul Samsung 32H4000 este capabil să le redea. Experiența de vizionare este îmbunătățită de iluminare spate care este una puternică. Un plus este reprezentat de faptul că nu sunt folosite palete de culori saturate, acestea fiind naturale, dând un plus de realism.

Pentru un televizor LED cu iluminare laterală (edge-lit), Samsung 32H4000 oferă unghiuri de vizionare foarte bune, imaginea pierzându-și din claritate în jurul unghiului de 30 de grade, ceea ce înseamnă un lucru bun.

Imagini de calitate la un preț de invidiat!

Sincer, nu țin minte să fi întâlnit până acum un televizor Samsung care să vină cu probleme vizibile în ceea ce privește reproducerea negrului, în această situație aflându-se și modelul proaspăt sosit în redacția noastră.

Nivelele de negru reprezintă punctul forte al lui Samsung 32H4000, scenele întunectate fiind foarte bine reprezentate, iar umbrele detaliate îmbunătățesc foarte mult experiența de vizionare.

Pe partea de sunet lucrurile stau din nou bine, în această categorie de preț mai mult de atât fiind imposibil de oferit. Difuzoarele cu care acest televizor este echipat au fiecare o putere de 10 W, iar tehnologiile Dolby Digital Plus, Dolby Pulse, DTS Studio Sound și DTS Premium Sound 5.1 se asigură că sunetele sunt clare, puternice și de calitate.

Samsung 32H4000 (1)

În ceea ce privește aspectul, acesta este unul standard, dar arată foarte bine. Spatele este din plastic, dar nu lasă impresia de material ieftin, iar per total aspectul lui Samsung 32H4000 este unul modern, lucru vizibil și în fotografia de mai sus. Dimensiunile acestuia fără stand sunt de 736.1 x 447.1 x 62.9 mm, iar dacă includem și standul acestea ajung la 736.1 x 485.6 x 163.4 mm. De asemenea, televizorul este foarte ușor, acesta cântărind doar 5.2 kilograme.

Conectivitatea pe care Samsung 32H4000 o oferă este cea standard, oferind opțiunile de bază pentru un televizor. Sud-coreenii ne pun la dispoziție două porturi HDMI și unul USB 2.0, o intrare Scart (RGB), precum și una component, respectiv video composite, nelipsită fiind și ieșirea audio digitală.

Pe listă se mai adaugă și tunerul digital DVB-T, DVB-C, un aspect esențial în zilele noastre, pentru ca accesul la posturile digitale și HD să se facă foarte ușor și fără prea multe bătăi de cap. De asemenea, avem parte și de un slot CI+, care ne permite să folosim CAM-ul cu cartela Smart pe care o primim de la operatorul de cablu. Niciodată nu a fost mai ușor ca până acum să te poți bucura de întregul pachet TV.

Acest televizor este compatibil și cu funcția ConnectShare, care permite conectarea hard disk-ului extern sau a stick-ului USB pentru a accesa o gamă largă de conținut multimedia. Cele mai populare formate, printre care și .mkv, pot fi rulate fără nici cea mai miă problema de acesta. Player-ul multimedia integrat a reușit să treacă testele noastre cu brio, un alt lucru care îl recomandă.

CONCLUZII

Samsung 32H4000 vine cu un raport calitate-preț bun, reușind să ofere la o sumă relativ mică de bani o experiență de calitate, permițându-ne să ne bucurăm la maxim de proaspăta achiziție. Recomandăm!

 

PRO: CONTRA:
calitatea imaginilor  nimic
 player-ul multimedia integrat
 prețul
Samsung 32H4000 este un televizor care oferă doar strictul necesar, fiind creat special pentru acele persoane care nu doresc să plătească foarte mulți bani pe un televizor, ci vor un model simplu și accesibil, dar care să-și facă treaba foarte bine. Modelul despre care o să vă vorbim astăzi face exact acest lucru: oferă imagini de calitate și interfață simplă, prietenoasă, la un preț foarte accesibil. Vezi mai multe detalii si informatii la EMAG! CARACTERISTICI, FUNCȚII ȘI TEHNOLOGII ...

Pe scurt:

7.3 Scor Total
Calitate / Preț
7.5
Performanță
7.5
Design
7

    Spune-ti parerea !


    Warning: Use of undefined constant mypopup - assumed 'mypopup' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/reviewsa/public_html/televizoareieftine.ro/wp-content/themes/tema/footer.php on line 61