Samsung 32H4500 - Review, pret si pareri

Acest televizor nu mai este disponibil in stocul partenerilor nostri.
7.2

Acest model și-a făcut apariția în anul 2014 și ceea ce îl recomandă este prețul accesibil la care este comercializat. În ultima perioadă observăm o tendință a televizoarelor Smart de a deveni tot mai accesibile ca preț, lucru care nu poate decât să ne bucure.

Așadar, ce primim la acești bani? Primim un televizor Samsung, ceea ce îi asigură calitatea. Primim un Smart TV perfect pentru a accesa conținutul disponibil online. Și mai primim ceva. O diagonală de 80 cm cu rezoluție HD, ceea ce poate reprezenta un minus.

Samsung 32H4500

CARACTERISTICI, FUNCȚII ȘI TEHNOLOGII

Samsung 32H4500 este un tv ieftin ce are la bază un procesor Quad Core care îmbunătățește semnificativ performanțele televizorului, permițând o interacțiune fluidă (și nu prea), precum și capabilități de multitasking, timpul de așteptare fiind minim.

În ceea ce privește tehnologiile software utilizate, nu sunt prea multe de spus. Sunt cele clasice, dezvoltate de Samsung și care au rolul de a îmbunătăți semnificativ experiența de vizionare a utilizatorului.

Clear Motion Rate 100 își dovedește utilitatea atunci când vizionăm scene cu mișcare rapidă, această tehnologie reușind să elimine aproape total neclaritățile generate de mișcare. specifice filmelor de acțiune sau competițiilor sportive (fotbal, handbal, baschet, atletism etc.).

Pe lângă acesta, pentru calitatea imaginii intervine și Mega DCR (Mega Dynamic Contrast Ratio) prin reglarea automată a contrastului, în funcție de scenele de pe ecran, precum și Wide Color Enhancer (Plus) cu ajutorul căreia se obțin culori cât mai exacte și mai naturale, prin amplificarea tonurilor de culoare folosind niște algoritmi speciali.

Este un Smart TV la un preț cu totul special!

Samsung 32H4500 este un televizor Smart, ceea ce înseamnă că avem acces la o gamă foarte largă și variată de divertisment, tot conținutul online fiind la picioarele noastre. Browserul web se descurcă destul de bine atunci când navigăm pe internet sau accesăm rețelele sociale, cu toate că s-ar putea să experimentați un ușor lag, dar care poate trece neobservat.Samsung 32H4500

Marii amatori de gadgeturi se pot bucura de prezența funcției Smart View, care permite conectarea acestora la televizor și transmiterea conținutului de pe tableta sau smartphone-ul tău direct pe televzior, precum și conținutul TV direct pe aceste gadget-uri. Toate aceste facilități sunt ușor de utilizat prin intermediul panoului multimedia al Smart Hub.

Deși calitatea imaginii este ridicată, un minus destul de mare îl reprezintă rezoluția HD (1366 x 768), la prețul televizorului fiind mai recomandată una FullHD (1920 x 1080). Cu toate acestea, tehnologiile software utilizate de cei de la Samsung își fac treaba foarte bine, rezultând imagini clare, putându-ne bucura de imaginile vii și naturale.

Calitatea sunetului este asigurată de cele două difuzoare de 10 W fiecare, precum și prin caracteristicile superioare de sunet prezente pe Samsung 32H4500: Dolby MS10, DTS, Studio Sound, DTS Premium Sound 5.1, Auto Volume Leveler. Sistemul audio este unul de tipul Down Firing + Full Range.

Modul Fotbal vine ca un BONUS pentru cei care au fotbalul în sânge!

Iarba în culorii vii, naturale, entuziasmul din tribune și tensiunea din teren sunt primele lucruri pe care le vei observa și simți la un nou nivel prin activarea modului Fotbal. În plus, prin activarea acestuia va începe automat înregistrarea meciului, televizorul salvând momentele cele mai importante pentru ca tu să le poți reviziona mai târziu.

Pe partea de conectivitate ni se oferă trei porturi HDMI, două intrări USB 2.0, o ieșire audio digitală (optică), o intrare video composite, o intrare component și o intrare Scart. Dispune și de un tuner digital DVB-T, DVB-C, fiind perfect pentru vizualizarea posturilor digitale și HD transmise liber, precum și un Slot CI+.

Design-ul nu este unul dintre cele mai atrăgătoare (din punctul meu de vedere), iar marginile negre care mărginesc ecranul nu sunt cele mai înguste. Suportul are o formă interesantă de semicerc, dar acest lucru nu cred că este plăcut de foarte mulți.

Concluzii

Per total Samsung 32H4500 este un Smart TV accesibil, care își merită banii. Bineînțeles că cel mai mare minus îl reprezintă faptul că nu este un televizor FullHD, ci doar unul HD Ready. Așadar, dacă sunteți în căutarea unuia cu rezoluție de înaltă calitate, mai bine v-ați orienta spre altceva, bineînțeles la un preț ceva mai ridicat.

 

PRO: CONTRA:
 este SmartTV  nu este FullHD
 imagini bune  ușor lag al browser-ului
✔ procesorul Quad-Core
Acest model și-a făcut apariția în anul 2014 și ceea ce îl recomandă este prețul accesibil la care este comercializat. În ultima perioadă observăm o tendință a televizoarelor Smart de a deveni tot mai accesibile ca preț, lucru care nu poate decât să ne bucure. Așadar, ce primim la acești bani? Primim un televizor Samsung, ceea ce îi asigură calitatea. Primim un Smart TV perfect pentru a accesa conținutul disponibil online. Și mai primim ceva. O diagonală de 80 cm cu rezoluție HD, ceea ce ...

Pe scurt:

7.2 Scor Total
Calitate / Preț
7
Performanță
7
Design
7.5

    Spune-ti parerea !


    Warning: Use of undefined constant mypopup - assumed 'mypopup' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/reviewsa/public_html/televizoareieftine.ro/wp-content/themes/tema/footer.php on line 61