Samsung 32H5000 - Review, pret si pareri

Acest televizor nu mai este disponibil in stocul partenerilor nostri.
8.2

Dacă mai țineți minte, foarte recent v-am vorbit despre televizorul Samsung 22H5000, despre care am spus că este unul dintre cele mai bune modele raportate la prețul și calitatea acestuia. 22H5000 a fost un model pe care l-am recomandat tuturor celor care își doreau un televizor de dimensiuni mici, preț bun și calitate înaltă.

Astăzi a venit momentul să vă vorbesc despre fratele mai mare al acestuia, mai exact fiind vorba despre Samsung 32H5000. În rândurile prezentului review o să vă prezint întreaga experiență trăită în cele 4 zile cât a poposit la noi la redacție.

Samsung 32H5000

CARACTERISTICI, FUNCȚII ȘI TEHNOLOGII

Samsung 32H5000 este un model care vine cu dimensiuni medii, având un ecran cu diagonala de 80 cm.

Așadar, televizorul este perfect chiar și pentru living-urile ceva mai spațioase. În plus, design-ul foarte simplu, dar elegant, îl face să se integreze foarte bine dând un plus de personalitate încăperii.

Diagonala de 80 de centimetri de pe Samsung 32H5000 este completată de rezoluția Full HD a imaginii, cele două caracteristici fiind garanția unei experiențe vizuale excelente.

În privința caracteristicilor superioare nu sunt foarte multe de spus, în dotarea acestuia aflându-se tehnologiile standard, întâlnite pe toate modelele sud-coreenilor de la Samsung.

Dacă nu știți la care fac referire, atunci o să le enumăr pe scurt. Așadar, este vorba despre Clear Motion Rate 100, Mega DCR, Wide Color Enhancer (Plus), Film Mode și Natural Mode Support.

Nu cred că mai trebuie să vă reamintesc faptul că cei de la Samsung sunt recunoscuți pentru calitatea imaginilor redate de televizoarele acestora, în special de foarte buna reprezentare a negrului.

Calitate înaltă, preț jos!

Samsung 32H5000 nu reprezintă excepția de la regulă, reușind să ofere imagini de o foarte înaltă calitate, culorile fiind vii și calde, contrastul excelent, iar luminozitatea puternică, reușind să se descurce foarte bine chiar și în cazul încăperilor foarte luminoase. Scenele întunecate sunt foarte bune, cu detalii bogate – acest aspect îl face perfect pentru amatorii de filme de groază, atmosfera creată reușind să-i sperie chiar și pe cei mai curajoși dintre voi.

Am urmărit chiar și mai multe filme de acțiune pentru a vedea cât de bine sunt redate scenele cu mișcări rapide. Pot spune că sunt foarte mulțumit de rezultat, blur-ul fiind aproape inexistent, iar fluiditatea și realismul peste medie.

Samsung 22H5000 (1)

Așa cum ne-am obișnuit deja cu televizoarele sud-coreenilor, Samsung 32H5000 are în dotare și modul Fotbal. Sunt sigur că sunteți familiarizați cu capabilitățile acestei funcții, așa că nu o să mai insist. Pe scurt, modul Fotbal reușește să creeze o atmosferă excelentă, pe care orice microbist adevărat o va aprecia. De la imagine și până la sunet, toate sunt reglate automat pentru a oferi cele mai înalte nivele ale realismului astfel încât să-ți poți susține echipa preferată exact așa cum se cuvine. Foarte tare, nu-i așa?

O altă caracteristică care aduce un plus lui Samsung 32H5000 este capabilitatea acestuia de a înlocui un DVD Player. Exact! Televizorul are un player multimedia integrat!

Are un player multimedia integrat!

Mai exact este vorba despre tehnologia ConnectShare Movie (așa cum o numește Samsung) care îți permite să vizionezi tot conșinutul multimedia stocat pe un dispozitiv extern, ca de exemplu un stick USB sau un hard disk extern. La mine a reușit să redea toate tipurile de fișiere pe care le-am copiat pe stick-ul USB, inclusiv extensia .mkv, astfel încât să te poți bucura de calitatea Full HD a filmelor.

Pe partea de sunet regăsim două difuzoare de 10 W fiecare, precum și importante tehnologii precum Dolby Digital Plus, Dolby Pulse, DTS Studio Sound, DTS Premium Sound 5.1 sau Auto Volume Leveler, totul pentru a spori calitatea experienței de vizionare.

Ca și opțiuni de conectivitate avem cele două porturi HDMI și portul USB 2.0, intrarile Scart (RGB), component și video composite, precum și ieșirea audio digitală (optică).

Dacă sunteți persoane care urmăriți foarte multe emisiuni la televizor, este bine de știut că Samsung 32H5000 este dotat cu un tuner digital DVB-T, DVB-C și cu slot CI+.

CONCLUZII

Samsung 32H5000 este alegerea perfectă pentru toți cei care au un buget redus, dar își doresc un televizor de calitate. Imaginile, sunetul și opțiunile prezente pe acesta sunt toate de înaltă calitate, raportate excelent la prețul acestui produs.

Pe final, dacă doriți, vă fac o recomandare. Să aruncați o privire și peste modelul Samsung 32H5303, care cere doar un minim de efort în a vă mări bugetul, oferind în plus funcții Smart pentru a fii câștigat!

 

PRO: CONTRA:
calitatea imaginilor și sunetului  nu este Smart TV
 player-ul multimedia integrat
Dacă mai țineți minte, foarte recent v-am vorbit despre televizorul Samsung 22H5000, despre care am spus că este unul dintre cele mai bune modele raportate la prețul și calitatea acestuia. 22H5000 a fost un model pe care l-am recomandat tuturor celor care își doreau un televizor de dimensiuni mici, preț bun și calitate înaltă. Astăzi a venit momentul să vă vorbesc despre fratele mai mare al acestuia, mai exact fiind vorba despre Samsung 32H5000. În rândurile prezentului review o să vă ...

Pe scurt:

8.2 Scor Total
Calitate / Preț
8.5
Performanță
8
Design
8

    Spune-ti parerea !


    Warning: Use of undefined constant mypopup - assumed 'mypopup' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/reviewsa/public_html/televizoareieftine.ro/wp-content/themes/tema/footer.php on line 61