Samsung 32H5303 - Review, pret si pareri

Acest televizor nu mai este disponibil in stocul partenerilor nostri.
7.8

Piața de televizoare inteligente s-a dezvoltat foarte mult în ultima perioadă, în prezent existând în ofertele marilor magazine o gamă impresionantă de modele din care să putem alege. Prețurile au ajuns jos de tot, astfel încât accesibilitatea unui SmartTV a crescut foarte mult, fiecare persoană putând avea astăzi acces la un astfel de televizor care să ofere posibilități multiple de petrecere a timpului liber.

Noi v-am prezentat în ultimele luni foarte multe modele Smart la prețuri accesibile, iar articolul de astăzi reia seria dedicată acestora, de data aceasta prin redacția noastră trecând Samsung 32H5303. Concluziile le puteți vedea în rândurile care urmează.

Samsung 32H5303

CARACTERISTICI, FUNCȚII ȘI TEHNOLOGII

Deși am repetat deja de mai multe ori “preț accesibil”, simt nevoia să o fac din nou, și asta pentru că într-adevăr sud-coreenii de la Samsung au reușit să producă un model Smart ultra-accesibil, perfect pentru toate tipurile de buget.

Samsung 32H5303 vine cu caracteristici foarte interesante, făcând ca raportul calitate preț să fie unul excelent.

Televizorul face parte din gama lansată anul trecut și vine cu un ecran care are o diagonală de 80 cm, perfectă pentru o sufragerie de dimensiune mică sau medie.

Rezoluția FullHD (de 1920 x 1080 pixeli), precum și tehnologiile utilizate, dintre care amintim Motor HyperReal, Clear Motion Rate 100 și Wide Color Enhancer (Plus) reușesc să ofere o experiență cinematografică reușită, calitatea imaginilor fiind una excelentă – așa cum ne-au obișnuitde altfel cei de la Samsung.

Timp de o săptămână, cât am avut la dispoziție modelul 32H5303, am vizionat mai multe filme (Furious 7, Lost in Translation) și episoade ale unor seriale cunoscute (Game of Thrones, Lost, The Last Man on Earth). Mă pot declara mulțumit de experiența avută, imaginile clare și culorile vii reușind să ofere un plus de emoție vizionării. Negrul are o profunzime bună, iar în ceea ce privește contrastul plusează și aici.

O experiență cinematografică de neuitat!

O să simți la maxim adrenalina atunci când vizionezi un film de acțiune, scenele rapide fiind redate fluid și clar, grație tehnologiei Clear Motion Rate 100 care se ocupă de acest aspect.

Bineînțeles că televizorul nu se adresează doar pasionaților de cinematografie, ci și celor care au fotbalul în sânge. Sportul rege vine direct în sufrageria ta prin intermediul modului Fotbal încorporat. Iarba este de un verde viu, iar detaliile tribunelor animează perfect acțiunea din teren. De asemenea, sunetul multi-surround aduce tot entuziasmul din tribune în fața ta.

Dacă pe partea de imagine stă foarte bine, acest lucru îl putem spune și în ceea ce privește experiența acustică. Cele două difuzoare de 10 W se descurcă foarte bine, redând sunete clare și puternice, iar caracteristicile superioare de sunet cu care vine televizorul echipat sunt: Dolby MS10, DTS Studio Sound, DTS Premium Sound 5.1 și Auto Volume Leveler.

Samsung 32H5303 fiind un televizor inteligent îți oferă acces la divertismentul de calitate foarte ușor.Poți naviga pe internet prin intermediul browser-ului integrat, poți menține legătura cu prietenii tăi de pe Facebook, folosi numeroase aplicații și lista poate continua.

Samsung 32H5303 (3)

Un mare minus aici este reprezentat de faptul că lipsește WiFi-ul integrat, însă acest lucru poate fi rezolvat prin achiziționarea separată a unui adaptor Samsung (care o să vă coste în plus câțiva lei). Totuși, accesul la internet poate fi asigurat și prin conectarea cablului direct în TV, dar dacă sunteți mai comozi atunci o să vedeți acest lucru ca pe un inconvenient (totuși trebuie ținut cont de prețul extrem de mic).

În privința conectivității nu sunt multe de spus. Samsung 32H5303 vine cu strictul necesar, ca de exemplu: două intrări USB 2.0, două porturi HDMI, o intrare Scart, una video composite și component, precum și o ieșire audio digitală. De pe listă nu lipsește nici tuner-ul digital DVB-T/C și slotul CI+.

Design-ul lui Samsung 32H5303 este cel clasic pentru un televizor al sud-coreenilor. Arată foarte bine, dă impresia de TV modern și mai mult ca sigur că va da o impresie foarte plăcută celor care îl vor vedea la tine în sufragerie.

CONCLUZII

Samsung 32H5303 vine cu un raport calitate-preț excelent, este ultra-accesibil, oferind acces la un Smart TV unui număr foarte mare de persoane, indiferent de bugetul acestora. Nu puteți greși dacă vă hotărâți să achiziționați acest model.

 

PRO: CONTRA:
calitatea imaginilor  nu are WiFi integrat
 este un SmartTV
Piața de televizoare inteligente s-a dezvoltat foarte mult în ultima perioadă, în prezent existând în ofertele marilor magazine o gamă impresionantă de modele din care să putem alege. Prețurile au ajuns jos de tot, astfel încât accesibilitatea unui SmartTV a crescut foarte mult, fiecare persoană putând avea astăzi acces la un astfel de televizor care să ofere posibilități multiple de petrecere a timpului liber. Noi v-am prezentat în ultimele luni foarte multe modele Smart la prețuri ...

Pe scurt:

7.8 Scor Total
Calitate / Preț
8.5
Performanță
7.5
Design
7.5

    Spune-ti parerea !


    Warning: Use of undefined constant mypopup - assumed 'mypopup' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/reviewsa/public_html/televizoareieftine.ro/wp-content/themes/tema/footer.php on line 61