Samsung 32H5500 - Review, pret si pareri

Acest televizor nu mai este disponibil in stocul partenerilor nostri.
8.7

Acest televizor vine cu un raport calitate-preț excelent, pliindu-se perfect pe nevoile unui număr foarte mare de utilizatori, precum și pe bugetul acestora.

Pentru o sumă nu foarte mare primim accesul la un televizor modern, Smart și FullHD, cu un design elegant care se potrivește oricărui tip de living.

Samsung 32H5500

CARACTERISTICI, FUNCȚII ȘI TEHNOLOGII

Samsung 32H5500 este un televizor inteligent, echipat cu un ecran care are diagonala de 80 cm și care este capabil să afișeze imagini Full HD.

Acesta are la bază un procesor puternic cu patru nuclee (Quad-Core) de care profită din plin funcțiile Smart ale televizorului, oferind o interacțiune extrem de fluidă și lipsită de timpi de așteptare.

În privința calității imaginii, trebuie să spune că este una foarte bună. Printre caracteristicile superioare de imagine găsim Clear Motion Rate 100, Mega DCR, Wide Color Enhancer (Plus) și Film Mode.

Acestea joacă  un rol important în redarea unor imagini cât mai reale și clare, fără ca să pară artificial datorită culorilor amplificate inutil, de care unele televizoare “suferă”.

Experiență de neuitat la un preț de neegalat!

Scenele cu mișcare rapidă, specifice filmelor de acțiune și diferitelor competiții sportive, sunt foarte bine reprezentate, fluide, acel blur fiind aproape inexistent. De acest lucru se ocupă o tehnologie dezvoltată de sud-coreeni de la Samsung și care poartă denumirea de Clear Motion Rate (CMR). Cu ajutorul acestuia, neclaritățile cauzate de mișcare sunt eliminate complet, oferindu-ți astfel o experiență de vizionare desăvârșită.

Pentru cei care au fotbalul în sânge CMR-ul care are valoarea de 100 (valoarea cât mai ridicată își dovedește utilitatea atunci când vizionăm competiții sportive) intră întră în acțiune astfel încât să-ți poți susține echipa favorită ca și cum te-ai afla pe stadion.

Samsung 32H5500 (3)

Modul Fotbal care este încorporat reglează automat setările de imagini, precum și de sunet, astfel fiind scoase în evidență culorile vii ale ierbii și ale tribunelor. În plus, efectul multi-surround creat vă va captiva. Odată activat acest mod, televizorul va începe să înregistreze meciul de fotbal, iar cele mai importante faze vor fi salvate automat, astfel încât să le poți revedea oricând dorești tu.

Din testele la care noi am supus televizorul, acesta se descurcă foarte bine la redarea și profunzimea negrului, iar cloudingul lipsește complet. Culorile sunt vii și reale, iar conținutul Full HD reprezintă o adevărată plăcere să fie vizionat. De asemenea, conținutul standard este și el bine redat, la o calitate destul de bună.

Sunet puternic care completează imaginea de neuitat!

Sunetul este și el unul foarte bun. Cele două difuzoare de 10 W fiecare își fac treaba foarte bine, sistemul audio fiind unul de tipul Down Firing + Full Range. Printre caracteristicile superioare de imagine care sunt prezente se numără: Dolby MS10, DTS Studio Sound, DTS Premium Sound 5.1 și Auto Volume Leveler.Samsung 32H5500 (2)

Procesorul puternic quad-core asigură o navigare pe internet foarte fluidă, lag-ul este inexistent, iar conținutul video se încarcă rapid, și fără a exista blocări ale browser-ului. Te poți bucura de redarea milioanelor de clipuri de pe YouTube, poți viziona filme și seriale online, precum și naviga pe rețelele de socializare. Prin intermediul Smart Hub ai acces la sute de aplicații, numărul lor fiind în creștere.

Un alt avantaj al unui televizor Smart este reprezentat de posibilitatea de a conecta alte dispozitive inteligente la acesta. Așadar poți să le arați prietenilor tăi pozele și filmările din vacanță de pe telefonul tău direct pe ecranul de 80 cm al televizorului.

Samsung 32H5500 are un design simplu, dar modern, care arată foarte bine în orice tip de încăpere. Televizorul fără stand are dimensiuni de 721.4 x 428.5 x 64.9 mm, iar dacă includem și stand-ul dimensiunile sunt de 721.4 x 465.1 x 163.4 mm. Greutatea acestuia este de doar 5.3 kilograme, așadar poate fi manevrat extrem de ușor la nevoie.

În ceea ce privește conectivitate, Samsung 32H5500 vine cu trei porturi HDMI, două porturi USB 2.0, o intrare video composite și una component, o intrare SCART (RGB) și o ieșire audio digitală (optică). Televizorul mai este echipat și cu un tuner digital DVB-T, DVB-C, care permite vizionarea programelor digitale și HD fără a mai avea nevoie de un decodor extern, și un slot CI+.

CONCLUZII

Samsung 32H5500 este un televizor foarte bun, care vine cu un preț excelent, fiind perfect pentru cei care își doresc un Smart TV de calitate care să nu facă o gaură foarte mare în buget.

 

PRO: CONTRA:
calitatea imaginilor  nimic
 este Smart TV
 fluiditatea interfeței
Acest televizor vine cu un raport calitate-preț excelent, pliindu-se perfect pe nevoile unui număr foarte mare de utilizatori, precum și pe bugetul acestora. Pentru o sumă nu foarte mare primim accesul la un televizor modern, Smart și FullHD, cu un design elegant care se potrivește oricărui tip de living. Vezi mai multe detalii si informatii la EMAG! CARACTERISTICI, FUNCȚII ȘI TEHNOLOGII Samsung 32H5500 este un televizor inteligent, echipat cu un ecran care are diagonala de 80 cm și ...

Pe scurt:

8.7 Scor Total
Calitate / Preț
8.5
Performanță
9
Design
8.5

    Spune-ti parerea !


    Warning: Use of undefined constant mypopup - assumed 'mypopup' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/reviewsa/public_html/televizoareieftine.ro/wp-content/themes/tema/footer.php on line 61