Samsung 32H6200 - Review, pret si pareri

Acest televizor nu mai este disponibil in stocul partenerilor nostri.
8.2

Acest televizor al sud-coreenilor vine cu un raport calitate preț foarte bun și îți oferă tot ce ai nevoie pentru a avea parte de divertisment de calitate.

Funcțiile inteligente și tehnologiile moderne folosite la crearea acestuia asigură un grad înalt de calitate, astfel încât tu să te poți bucura la maxim de el.

Samsung 32h6200

CARACTERISTICI, FUNCȚII ȘI TEHNOLOGII

Samsung 32h620 este un televizor ieftin dar inteligent, cu funcții interesante și utile, astfel încât să ai acces la ultimele tehnologii fără a face o gaură prea mare în buget.

Design-ul acestuia este unul simplu, dar care lasă impresia de televizor modern, cu ramă subțire și suport metalic.

Dimensiunile televizorului sunt de 721.4 x 431.8 x 62.9 mm, fără stand, și de 721.4 x 501.6 X 264.8 mm cu tot cu stand, iar greutatea este de aproximativ 6 kilograme, așadar este foarte ușor de manevrat la nevoie.

Modelul 32h620 are un ecran cu diagonala de 80 cm, cu rezoluție FullHD (de 1920 x 1080 pixeli) și un aspect al imaginii de 16:9.

Imagini la o calitate înaltă!

Pentru a avea parte de imagini la o calitate înaltă, sud-coreeni au echipat televizorul cu următoarele caracteristici superioare de imaginie: Clear Motion Rate 200, Mega DCR, Wide Color Enhancer (Plus), Film Mode și Natural Mode Support.Samsung 32h6200 (4)

Trebuie precizat că acesta oferă o calitate foarte bună a imaginilor, iar culorile sunt bogate, vii și reale, în special în ceea ce privește conținutul HD și FullHD, dar chiar și în cazul conținuturilor standard calitatea nu este foarte mult afectată.

Contrastul este și el unul la superlativ, nivelele de negru și alb fiind foarte bine reprezentate, oferind un plus de realism scenelor. Clear Motion Rate 200 se asigură că scenele cu mișcare rapidă sunt redate impecabil, clare și fluid, astfel încât să te poți bucura la maxim de competițiile sportive, precum și să simți adrenalina filmelor de acțiune.

De asemenea, în funcție de scenele redate pe ecran, funcția Mega DCR (Mega Dynamic Contrast) reglează în mod automat contrastul, iar luminozitatea este îmbunătățită cu ajutorul tehnologiei Natural Mode Support. Samsung a avut grijă să integreze cele mai noi tehnologii, îmbunătățind astfel semnificativ calitatea imaginilor, fiind peste concurență.

Același lucru îl putem spune și pe partea de sunet, unde Samsung 32h620 vine echipat cu două difuzoare cu o putere de 10 W fiecare, sistemul audio fiind unul de tip Down Firing + Full Range. Caracteristicile superioare de sunet prezente sunt Dolby MS10, DTS Studio Sound, DTS Premium Sound 5.1, 3D Sound și Auto Volume Leveler.

Sud-coreenii pun la dispoziție și o nouă tehnologie a acestora, și anume SoundConnect, aceasta permițând sincronizarea televizorului cu alte boxe, crescând astfel semnificativ calitatea acustică, amplificând senzația de realism în cazul urmăririi unui film.

Smart TV 3D care îți oferă tot ce ai nevoie în materie de divertisment!

Fiind un Smart TV, modelul 32h620 oferă posibilitatea de a naviga pe internet, de a accesa diferite tipuri de conținut online, iar prin intermediul Smart View, putem conecta între ele televizorul și dispozitivele din jur, astfel încât să ne putem bucura cât mai ușor de tot conținutul disponibil pe acestea. Nu a fost niciodată mai ușor să le arăți prietenilor tăi filmările și pozele din vacanță, făcute cu un smartphone, direct pe ecranul mare al televizorului.

Pe partea de Smart, singurele minusuri sunt reprezentate de lag-ul ușor pe care îl putem întâlni la un moment dat, precum și de lipsa unei a doua telecomenzi, special concepută pentru  facilita navigarea pe internet.

Samsung 32h6200 (1)

Funcția 3D permite accesul la o nouă dimensiune a divertismentului, putând viziona filme și alte producții 3D, sau, în cazul în care nu avem o sursă foarte bogată de conținut 3D, făcând conversia de la un conținut 2D.

În ceea ce privește conectivitate, aceasta este foarte bine reprezentată, punându-ni-se la dispoziție patru porturi HDMI, trei intrări USB 2.0, o intrare video composite, o intrare component și una Scart (RGB), precum și o ieșire audio digitală. Avem acces direct și la posturile TV digitale și HD, precum și la posturile de radio, prin intermediul tunerului digital DVB-T, DVB-C cu care televizorul este echipat, iar slotul CI+ asigură accesul ușor la posturile TV codate (HBO, Cinemax, HBO Comedy, Digi Film etc.) fiind nevoie doar de introducerea CAM-ului cu cartela smart primită de la operatorul de cablu.

CONCLUZII

Samsung 32h620 este un televizor care vine cu un preț bun și care se remarcă prin capabilitățile Smart ale acestuia, precum și prin calitatea imaginilor și a detaliilor redate, oferind o experiență de vizionare foarte bună.

 

PRO: CONTRA:
calitatea imaginilor  interfață nu foarte fluidă
 este un televizor inteligent
 funcția 3D
Acest televizor al sud-coreenilor vine cu un raport calitate preț foarte bun și îți oferă tot ce ai nevoie pentru a avea parte de divertisment de calitate. Funcțiile inteligente și tehnologiile moderne folosite la crearea acestuia asigură un grad înalt de calitate, astfel încât tu să te poți bucura la maxim de el. Vezi mai multe detalii si informatii la EMAG! CARACTERISTICI, FUNCȚII ȘI TEHNOLOGII Samsung 32h620 este un televizor ieftin dar inteligent, cu funcții interesante și utile, ...

Pe scurt:

8.2 Scor Total
Calitate / Preț
8.5
Performanță
8
Design
8

    Spune-ti parerea !


    Warning: Use of undefined constant mypopup - assumed 'mypopup' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/reviewsa/public_html/televizoareieftine.ro/wp-content/themes/tema/footer.php on line 61