Samsung 32J4100 - Review, pret si pareri

Acest televizor nu mai este disponibil in stocul partenerilor nostri.
8.3

Televizoarele au devenit atât de comune încât nu mai sunt considerate de foarte mult timp ca fiind un lux, practic în fiecare apartament putând fi găsit cel puțin un model, mai nou sau mai vechi.

De altfel nici prețurile nu mai sunt ce au fost odată, în prezent existând televizoare la prețuri foarte bune, un astfel de exemplu fiind și Samsung 32J4100, cel despre care o să îți vorbim astăzi în cadrul acestui review.

Samsung 32J4100

CARACTERISTICI, FUNCȚII ȘI TEHNOLOGII

Samsung 32J4100 reușește să se facă remarcat prin design-ul său foarte reușit, care nu lasă să se vadă faptul că vine la un preț foarte jos situat față de alte modele din gama de televizoare Samsung.

Pe lângă aspectul plăcut, Samsung 32J4100 stă foarte bine și în ceea ce privește dotările cu care vine acesta, iar cel mai apreciat de către tine cred că este player-ul multimedia integrat care îți va permite să urmărești filme direct de pe un stick USB sau HDD extern, prin simpla conectare a acestuia la televizor prin intermediul portului USB 2.0 cu care vine echipat.

Precizăm că televizorul a fost capabil să redea cu succes un număr foarte mare de formate de fișiere, printre care se numără și cele .mkv, lucru care îți va permite să te bucuri de filmele și serialele tale preferate la o calitate HD.

Este de remarcat cât de bine se văd acestea pe ecranul de 80 de centimetri a lui Samsung 32J4100, chiar dacă este vorba de o rezoluție de 1366 x 768 pixeli (așadar nu Full HD, precum televizorul Star-light 40DM1000), iar acest lucru se datorează prezenței unor tehnologii care fac o treabă excelentă, pe listă aflându-se și HyperReal Engine, PQI 100, Mega Contrast, Wide Color Enhancer (Plus) sau Film Mode.

Un sunet perfect care vine în completarea imaginii!

Partea de sunet este asigurată de sistemul audio de tip Down Firing + Base Reflex format din două difuzoare care au o putere totală de 20 W, iar pentru ca sunetul să fie unul excelent, în dotarea televizorului Samsung 32J4100 se află și tehnologiile Dolby cu care deja cred că te-ai obișnuit, fiind vorba despre Dolby Digital Plus, DTS Studio Sound și DTS Premium Sound 5.1.

Samsung 32J4100 (1)

Prezența unei varietăți de conectori este de asemenea de remarcat în cazul lui Samsung 32J4100, deoarece aceștia asigură extinderea capabilităților televizorului tău prin oferirea posibilității de a conecta alte dispozitive sau accesorii la acesta (de exemplu un media box). Este vorba în special de cele două porturi HDMI, completate de portul USB 2.0, intrare component, Scart (RGB), minijack-ul pentru căști, tunerul digital și slotul CI+.

Numărul caracteristicilor speciale este și el unul destul de mare în cazul lui Samsung 32J4100 (destul de mare dacă ne raportăm la alte modele asemănătoare din punct de vedere al prețului), iar acest lucru este un alt plus pentru tine dacă vei opta pentru acesta.

CONCLUZII

Venind cu o diagonală de 80 de centimetri și un design foarte reușit, elegant și care se integrează perfect în orice tip de încăpere, Samsung 32J4100 poate fi considerat a fi un televizor de luat în considerare de foarte multe categorii de persoane, însă în special de către cele care au un buget mai redus dar doresc totuși să se poată bucura de un model nou apărut pe piață.

Așadar, în cazul în care nu ai la dispoziție suma necesară pentru a opta pentru un alt model (o recomandare a noastră ar fi televizorul Samsung 32J5500), acest televizor prezentat în review este unul foarte bun, care nu te va lăsa să regreți pentru nici măcar o secundă alegerea făcută.

 

PRO: CONTRA:
 prețul foarte bun  nu este Full HD
 player-ul multimedia integrat
Televizoarele au devenit atât de comune încât nu mai sunt considerate de foarte mult timp ca fiind un lux, practic în fiecare apartament putând fi găsit cel puțin un model, mai nou sau mai vechi. De altfel nici prețurile nu mai sunt ce au fost odată, în prezent existând televizoare la prețuri foarte bune, un astfel de exemplu fiind și Samsung 32J4100, cel despre care o să îți vorbim astăzi în cadrul acestui review. Vezi mai multe detalii si informatii la EMAG! CARACTERISTICI, FUNCȚII ...

Pe scurt:

8.3 Scor Total
Calitate / Preț
8.5
Performanță
8
Design
8.5

3 Comentarii
  1. Raspunde irinel

    In review scrie ca televizorul asta are un sunet perfect. Ei bine nu pot sa va contrazic, atat imagini bune cat si sunet de calitate. Doar doua din lista mare de specificatii care m-au multumit si despre care am numai pareri bune.

  2. Raspunde fanea

    pentru ca nu e un televizor Full HD, are si un pret mai mic, deci este numai bun pentru cei care nu vor chiar imagini ca la cinema ci se multumesc cu un televizor bun si nu prea scump, despre care exista numai opinii bune.

  3. Raspunde marinela

    Am găsit acest televizor la ofertă și, având mare nevoie de un tv nou, l-am cumpărat. Specificații bune și multe alte cuvinte de laudă care nu-s decât detalii.

Spune-ti parerea !


Warning: Use of undefined constant mypopup - assumed 'mypopup' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/reviewsa/public_html/televizoareieftine.ro/wp-content/themes/tema/footer.php on line 61