Samsung 32J4500 - Review, pret si pareri

Samsung 32J4500
OFERTĂ Samsung 32J4500

Samsung 32J4500 este un Smart TV care vine la un preț extrem de atrăgător, fiind una dintre cele mai bune opțiuni pentru cei cu un buget redus. Vezi prețul!

8.2

Întotdeauna am fost de părere că un televizor, pentru a fi bun, nu trebuie să coste neapărat o sumă uriașă de bani, fiind mult mai important modul în care reușește să ne satisfacă cerințele pe partea de consum de conținut multimedia.

Dacă ești genul de persoană care nu dorește neapărat cele mai noi tehnologii (care costă o căruță de bani, dacă îmi este permisă o astfel de exprimare), ci doar un televizor capabil să ofere un bun raport calitate-preț, imagini clare și un sunet decent, atunci poți alege liniștit modelul Samsung 32J4500, un televizor al celor de la Samsung care merită toată atenția celor care au un buget redus la dispoziție.

Samsung 32J4500
Vezi mai multe detalii si informatii la EMAG!

CARACTERISTICI, FUNCȚII ȘI TEHNOLOGII

Ce are mai exact de oferit Samsung 32J4500? Ei bine, este ceva ce nu am spus în rândurile de mai sus, și anume faptul că modelul de față este un Smart TV. Exact! Noul televizor Samsung 32J4500 este unul care vine dotat cu funcții inteligente, lucru care îl face demn de anul 2015, iar dacă ne uităm la prețul său putem spune că este un „must-buy”.

Interfața este una îmbunătățită față de versiunile anterioare, fiind acum mult mai intuitivă, prietenoasă cu utilizatorul, toate opțiunile de pe partea de divertisment fiind la îndemână.

Un mare plus în cazul lui Samsung 32J4500, pe partea de Smart, este faptul că rulează noul sistem de operare Tizen. Avem așadar în față prima platformă open-source pentru televizoare din toate categoriile de preț.

Samsung 32J4500 permite de asemenea urmărirea de conținut multimedia direct de pe un stick USB sau hard disk extern, fiind prezentă funcția ConnectShare Movie, specifică celor de la Samsung (o regăsim și pe alte modele, ca de exemplu Samsung 32J4100). Noi am testat această funcționalitate și putem spune că am fost mai mult decât mulțumiți de rezultat, fiind capabil să redea orice tip de fișier pe care l-am avut copiat pe HDD.

Imaginile sunt unele de calitate, iar sunetul este redat decent!

Samsung 32J4500 are în dotarea sa un ecran cu diagonala de 80 de centimetri și care poate afișa imagini la o rezoluție de 1366 x 768 pixeli, imaginile fiind unele de calitate, culorile reale și contrastul fiind unele peste medie. Chiar dacă nu este un televizor Full HD, precizăm că nu se observă foarte mult acest lucru, grație tehnologiilor încorporate de sud-coreeni care reușesc să suplinească acest neajuns.

Samsung 32J4500 Smart TV (1)

Pe partea de sunet avem un sistem audio Nicam / A2 Stereo care, deși nu foarte performant, oferă o experiență acustică decentă, cu mult peste alte modele ieftine de la alți producători. Suntem în fața a două difuzoare de 5 W fiecare, care fac față cu brio.

Televizorul Samsung 32J4500 oferă posiblitatea de extindere a funcțiilor acestuia prin intermediul conectorilor aflați în dotarea sa, iar aici ne referim în special la cele două porturi HDMI care vor transforma sufrageria ta într-un adevărat centru multimedia. Lista este completată cu o ieșire audio digitală, o intrare USB 2.0, o intrare component și un minijack pentru căști, iar tot aici mai găsim și deja nelipsitul tuner digital, împreună cu slotul CI+.

CONCLUZII

Putem spune despre Samsung 32J4500 că este un Smart TV ideal pentru cei cu buget redus, reușind să ofere un excelent raport calitate-preț, precum și performanțe care te vor face să nu regreți investiția făcută. Recomandăm.

 

PRO: CONTRA:
calitatea imaginilor  nu este Full HD
 este un Smart TV
 prețul foarte bun
Întotdeauna am fost de părere că un televizor, pentru a fi bun, nu trebuie să coste neapărat o sumă uriașă de bani, fiind mult mai important modul în care reușește să ne satisfacă cerințele pe partea de consum de conținut multimedia. Dacă ești genul de persoană care nu dorește neapărat cele mai noi tehnologii (care costă o căruță de bani, dacă îmi este permisă o astfel de exprimare), ci doar un televizor capabil să ofere un bun raport calitate-preț, imagini clare și un sunet decent, atunci ...

Pe scurt:

8.2 Scor Total
Calitate / Preț
8.5
Performanță
8
Design
8

3 Comentarii
 1. Raspunde radu

  Am avut cateva indoieli in ceea ce priveste sistemul de operare tizen, insa la final m-am convins ca este unul care merita toata atentia mea si mi-am dat seama ca vorbim despre un televizor foarte bun, la un pret mai mult decat ok.

  • Raspunde marta

   despre imagine/sunet ce ne poti spune mai mult decat scrie in review?

   • Raspunde radu

    nu iti pot spune decat ca sunt de nota 10. asta e umila mea parere

Spune-ti parerea !