Samsung 32J4510 - Review, pret si pareri

Acest televizor nu mai este disponibil in stocul partenerilor nostri.
8

Un nou televizor de buget a ajuns anul acesta pe piața din România, fiind vorba despre modelul Samsung 32J4510, care oferă un bun raport calitate-preț.

Televizorul se remarcă prin design-ul său destul de reușit la această sumă de bani, dar și prin faptul că vine cu funcții Smart încorporate, fiind vorba așadar despre un Smart TV foarte ieftin.

Samsung 32J4510

CARACTERISTICI, FUNCȚII ȘI TEHNOLOGII

Samsung 32J4510 este unul dintre cele mai ieftine Smart TV-uri ale celor de la Samsung, iar modelul de față vine cu o interfață extrem de ușor de folosit, intuitivă și care îți pune la dispoziție un număr mare de opțiuni de divertisment și funcționalități.

Fiind vorba despre un televizor Samsung recent lansat, Samsung 32J4510 este creat în jurul sistemului de operare Tizen, platforma open-source despre care cu siguranță ai mai auzit până acum. Putem spune că față de modelele precedente îmbunătățirile sunt unele evidente.

Noul televizor Samsung 32J4510 vine cu o diagonală a ecranului de 80 de centimetri, iar acesta poate afișa imagini la o rezoluție de 1366 x 768 pixeli. Deși noi am fi preferat aici o rezoluție Full HD (precum cea pe care o regăsim în cazul televizorului Philips 32PFH5300/88), trebuie să recunoaștem că nu este foarte vizibilă diferența dintre HD și Full HD în cazul de față.

Calitatea imaginilor redate este una bună, iar la fel ca în cazul multor alte modele găsim algoritmul avansat al companiei sud-coreene. Este vorba mai exact despre Wide Colour Enhancer, care are rolul de a oferi imagini ale căror culori să fie mai vii și mai reale, fiind vizibil un număr mai mare de detalii și datorită unui nivel al contrastului acceptabil.

Este un Smart TV la cel mai preț!

Samsung 32J4510 este de asemenea și un televizor inteligent, dispunând de rețeaua LAN wireless integrată, ceea ce înseamnă că accesul la internet se realizează fără a mai avea nevoie de dispozitive externe. Acest lucru este unul dintre marile puncte forte ale modelului de față, existând pe piață televizoare care la această sumă de bani nu oferă acest lucru.

Samsung 32J4510 (1)

Samsung 32J4510 dispune de asemenea de funcționalitatea ConnectShare Movie, fiind vorba mai exact despre un player multimedia integrat, care îți permite să te poți bucura de filmele și serialele tale preferate pe care le ai stocate pe un HDD extern sau memorie USB.

Experiența multimedia este una completă și datorită prezenței a două porturi HDMI, precum și a unui port USB 2.0, iar pe lista cu conectori mai găsim și o ieșire audio digitală, respectiv intrările component și minijack-ul pentru căști. Avem de asemenea parte și de un tuner digital, precum și de un slot CI+.

CONCLUZII

Deși nu este un televizor extrem de performant, Samsung 32J4510 reușește să ofere foarte multe pentru o sumă de bani nu foarte mare, lucru care îl face perfect pentru cei care doresc un model de buget, foarte ieftin.

Faptul că nu poate afișa imagini la o rezoluție Full HD (precum o face televizorul Samsung 32J5000) nu poate fi considerat neapărat un minus, calitatea imaginilor chiar și în aceste condiții fiind una bună, grație tehnologiilor încorporate.

PRO: CONTRA:
calitatea imaginilor  nu este Full HD
 player-ul multimedia integrat
Un nou televizor de buget a ajuns anul acesta pe piața din România, fiind vorba despre modelul Samsung 32J4510, care oferă un bun raport calitate-preț. Televizorul se remarcă prin design-ul său destul de reușit la această sumă de bani, dar și prin faptul că vine cu funcții Smart încorporate, fiind vorba așadar despre un Smart TV foarte ieftin. Vezi mai multe detalii si informatii la EMAG! CARACTERISTICI, FUNCȚII ȘI TEHNOLOGII Samsung 32J4510 este unul dintre cele mai ieftine Smart ...

Pe scurt:

8 Scor Total
Calitate / Preț
8.5
Performanță
7.5
Design
8

    Spune-ti parerea !


    Warning: Use of undefined constant mypopup - assumed 'mypopup' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/reviewsa/public_html/televizoareieftine.ro/wp-content/themes/tema/footer.php on line 61