Samsung 32J5000 - Review, pret si pareri

Samsung 32J5000
OFERTĂ Samsung 32J5000

Samsung 32J5000 este un televizor care vine la un super preț și care oferă un raport calitate-preț mai mult decât atrăgător. Cumpără-l chiar acum și beneficiază de cea mai bună ofertă!

8

Marea majoritate a românilor sunt încă în căutarea de televizoare ieftine, dar de cele mai multe ori aceștia urmăresc și ca modelele respective să ofere o calitate cât de cât bună, deoarece până la urmă acest lucru contează nu doar în cazul TV-urilor ieftine, ci și a celor scumpe, dar și în cazul oricărui alt tip de produs.

În cadrul review-ului de astăzi o să îți vorbim despre Samsung 32J5000, un astfel de model de TV ieftin, care reușește să impresioneze datorită prețului său foarte mic în comparație cu ceea ce are de oferit.

Samsung 32J5000
Vezi mai multe detalii si informatii la EMAG!

CARACTERISTICI, FUNCȚII ȘI TEHNOLOGII

Samsung 32J5000 este un televizor care are un ecran cu diagonala de 80 de centimetri, iar surprinzător, la această sumă de bani primim un model capabil să ofere imagini la o rezoluție de 1920 x 1080 pixeli, așadar Full HD, la fel ca în cazul televizorului Samsung 32J6200.

Pe lângă cele menționate mai sus observăm că în echiparea lui Samsung 32J5000 se mai găsesc și multe tehnologii sau caracteristici superioare de imagine, iar dintre acestea noi le remarcăm pe următoarele: HyperReal Engine, Mega Contrast, Wide Color Enhancer (Plus), Film Mode și Natural Mode Support.

În cazul acestui model culorile sunt unele mai vii (față de generațiile anterioare), însă fără a fi amplificate artificial, ceea ce înseamnă că tonurile de culoare sunt unele realiste, lucru datorat și algoritmului avansat al celor de la Samsung de îmbunătățire a calității imaginii, și anume Wide Colour Enhancer.

Samsung 32J5000 poate reda sunete puternice și de calitate!

Apreciem foarte mult faptul că spre deosebire de alte televizoare din această gamă de preț, modelul de față este unul care vine cu un sistem audio extrem de capabil, fiind vorba despre un sistem audio 2CH (Down Firing + Base Reflex) care poate oferi sunete de calitate și suficient de puternice (după cum o face și modelul Samsung 48J5510, care are însă un avans din acest punct de vedere – desigur și prețul este mai ridicat).

Samsung 32J5000 (1)

Rămânem pe partea de sunet și precizăm că aici mai putem găsi tehnologiile marca Dolby (ca de exemplu DTS Studio Sound și DTS Premium Sound 5.1) care reușeșsc să aducă îmbunătățiri sesizabile. Opțiunile de conectivitate nu sunt unele dintre cele mai bogate și diverse, dar avem la dispoziție strictul necesar, dintre care remarcăm prezența tunerului digital DVB-T, DVB-C, a unui slot CI+ și player multimedia, precum și două porturi HDMI, respectiv un port USB 2.0.

Din punct de vedere al design-ului Samsung 32J5000 nu este un televizor care să impresioneze foarte mult, cu toate că are un aspect destul de plăcut. În cazul în care ești genul care apreciază un astfel de design, atunci cu siguranță subiectul acestui review îți va lăsa o impresie extrem de plăcută.

CONCLUZII

Samsung 32J5000 este în momentul de față unul dintre cele mai ieftine televizoare LED de pe piața din România, modelul de față fiind capabil să ofere un excelent raport calitate-preț.

Apreciem în primul rând faptul că de ecranul cu diagonala de 80 de centimetri se ocupă perfect rezoluția Full HD a acestuia, precum și faptul că în completare vine un sistem de sunet destul de capabil pentru a oferi o bună experiență acustică.

 

PRO: CONTRA:
calitatea imaginilor  nimic
 player-ul multimedia integrat
 prețul
Marea majoritate a românilor sunt încă în căutarea de televizoare ieftine, dar de cele mai multe ori aceștia urmăresc și ca modelele respective să ofere o calitate cât de cât bună, deoarece până la urmă acest lucru contează nu doar în cazul TV-urilor ieftine, ci și a celor scumpe, dar și în cazul oricărui alt tip de produs. În cadrul review-ului de astăzi o să îți vorbim despre Samsung 32J5000, un astfel de model de TV ieftin, care reușește să impresioneze datorită prețului său foarte mic în ...

Pe scurt:

8 Scor Total
Calitate / Preț
8.5
Performanțe
7.5
Design
8

4 Comentarii
 1. Raspunde Ionut

  Stie cineva daca acest televizor poate sa redea si filme de pe un stick? Ca de obicei posturile TV au numai filme proaste. Ceva pareri?

  • Raspunde Claudiu

   Salut Ionut, da, televizorul Samsung 32J5000 dispune si de un port USB care ne permite sa vizualizam si filme de pe stick-uri USB. Eu unul le descarc de pe internet pentru a le vizualiza mai apoi la televizor, la rezolutii inalte, ca doar nu degeaba am cumparat un model cu astfel de specificatii. Daca mai ai intrebari, iti raspund cu drag.

 2. Raspunde Costel

  Legat de sunet daca vrei sami lasi o parere, ca la un asemenea pret vreau sa ma informez cat mai bine inainte de al cumpara. S e aude bine ?

 3. Raspunde Claudiu

  Salut Costel, sincer sa fiu, am facut chiar si cateva petreceri cu muzica pusa de la acest televizor. Deci se aude foarte fain, clar si tare. Daca vrei totusi sa asculti muzica la acest televizor, iti recomand si un alt model Samsung, anume Samsunge 32J5200 care e un smart TV la pret bun care te lasa si sa intri pe internet, deci vei gasi mai usor muzica. Acesta e modelul: http://www.emag.ro/televizor-led-smart-samsung-80-cm-32j5200-full-hd-ue32j5200awxxh/pd/D9F17MBBM/

Spune-ti parerea !