Samsung 32J5100 - Review, pret si pareri

Acest televizor nu mai este disponibil in stocul partenerilor nostri.
8.5

Cei de la Samsung nu încetează să ne uimească, lansând în fiecare an televizoare foarte bune, care reușeșc să vină la un preț foarte acceptabil, însă nu doar acestea sunt lucrurile care ne uimesc, ci excelentul raport calitate-preț oferit de toate produsele companiei sud-coreene.

Bineînțeles că televizorul Samsung 32J5100 nu putea să facă nici el excepție, acesta reușind să vină cu un aspect foarte elegant și cu performanțe care nu lasă să se vadă gama de preț din care face parte acest televizor (un alt exemplu este acesta).

Samsung 32J5100

CARACTERISTICI, FUNCȚII ȘI TEHNOLOGII

Samsung 32J5100 face parte din seria de televizoare J5100 a companiei, în cadrul căreia mai găsim modele asemănătoare, însă care oferă dimensiuni ale ecranului diferite.

Modelul de față a fost lansat în acest an, oferind așadar unele dintre cele mai noi tehnologii în domeniu, reușind de asemenea să iasă în evidență prin desing-ul extrem de atrăgător al său.

Este de remarcat rama foarte subțire care încadrează ecranul cu diagonala de 80 de centimetri, iar stand-ul și combinația de culori aleasă (negru și gri ușor metalizat) nu fac altceva decât să îi ofere o eleganță peste medie.

Ecranul de 80 cm al lui Samsung 32J5100 poate afișa imagini la rezoluție Full HD, de 1920 x 1080 pixeli, lucru ce înseamnă că vom avea parte de imagini detaliate, cu un nivel al contrastului foarte bun și culori naturale, neamplificate artificial.

Rămânem pe partea de imagine și scoatem în evidență prezența algoritmului avansat de îmbunătățire a calității imaginilor, fiind vorba despre funcția Wide Colour Enhancer, creată special de către compania sud-coreeană, fiind omniprezentă pe noile televizoare Samsung, lucru care îi demonstrează, dacă mai era nevoie, utilitatea.

O calitate a imaginii excelentă, dată de tehnologiile încorporate!

Pe lângă cele spuse mai sus, în dotarea lui Samsung 32J5100 mai găsim și alte tehnologii/caracteristici speciale ale imaginii specifice televizoarelor Samsung (un exemplu este modelul Samsung 48J5500), printre care se numără PQI 200, Mega Contrast Wide Color Enhancer (Plus) și Film Mode. Așadar. o listă completă, fiind de remarcat faptul că un televizor LED la acest preț o are în dotarea sa.

Samsung 32J5100 (1)

Samsung a reușit să completeze experiența cinematografică oferită de televizorul Samsung 32J5100 prin includerea unui sistem audio bun, format din două difuzoare care au o putere totală de 20 W, fiind vorba despre un sistem audio Down Firing + Base Reflex, așadar comun televizoarelor Samsung din această categorie de preț. Sunetele livrate sunt unele puternice, clare, fiind atinse chiar și sunetele înalte fără nici măcar o problemă.

Opțiunile de pe partea de conectivitate sunt și ele foarte bine reprezentate, existând destul de multe posibilități de extindere a experienței multimedia. Avem parte așadar de următoarele: două porturi HDMI, un minijack pentru căști, o intrare component și una Scart, o intrare USB 2.0, precum și o ieșire audio digitală. Bineînțeles că din peisaj nu putea să lipsească nici tunerul digital DVB-T, DVB-C, împreună cu slotul CI, pentru acces rapid la televiziunea digitală și HD

CONCLUZII

În cazul în care îți dorești un televizor care să ofere un raport calitate-preț excelent, nu poți greși alegțnd modelul prezentat în cadrul acestui review, Samsung 32J5100 reușind să vină cu dotări suficient de bun, la un preț foarte bun, perfect pentru consumatorii de conținut multimedia pe buget redus.

Samsung 32J5100 reușește să îi mulțumească chiar și pe cei mai pretențioși dintre noi, iar cu această afirmație credem că am spus tot. Așadar, dacă vrei să ai parte de experiențe cinematografice de cea mai bună calitate, la un preț redus, alege acest model.

 

PRO: CONTRA:
calitatea imaginilor  nimic
 player-ul multimedia integrat
 prețul bun
Cei de la Samsung nu încetează să ne uimească, lansând în fiecare an televizoare foarte bune, care reușeșc să vină la un preț foarte acceptabil, însă nu doar acestea sunt lucrurile care ne uimesc, ci excelentul raport calitate-preț oferit de toate produsele companiei sud-coreene. Bineînțeles că televizorul Samsung 32J5100 nu putea să facă nici el excepție, acesta reușind să vină cu un aspect foarte elegant și cu performanțe care nu lasă să se vadă gama de preț din care face parte acest ...

Pe scurt:

8.5 Scor Total
Calitate / Preț
8.5
Performanță
8
Design
9

4 Comentarii
 1. Raspunde alex

  Stie cineva daca asta este un smart tv? ca nu gasesc asta in review.

  • Raspunde claudiu profir

   pe emag la specificatii scrie ca nu e smart tv. 😀 are totusi cablu hdmi si il poti conecta la laptop usor…

   • Raspunde alex

    a, scuze, nu am citit pareri pe emag ci doar aici. totusi pare o oferta destul de buna, ma gandesc sa il cumpar.

    • Claudiu profir

     Pai eu il am de cateva luni si sunt foarte multumit de el. Deci nu-ti pot spune decat os ingura parere: cumpara-l.

Spune-ti parerea !


Warning: Use of undefined constant mypopup - assumed 'mypopup' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/reviewsa/public_html/televizoareieftine.ro/wp-content/themes/tema/footer.php on line 61