Samsung 32J5200 - Review, pret si pareri

Samsung 32J5200
OFERTĂ Samsung 32J5200

Samsung 32J5200 este un televizor Smart foarte accesibil, pus la dispoziție de compania sud-coreeană pentru cei care doresc o calitate bună la un preț mic. Achiziționează-l chiar acum!

8.2

Samsung 32J5200 este un televizor lansat pe piață destul de recent de către compania Samsung, făcând așadar parte din gama de modele Smart a anului 2015, modelul de față reușind să se facă remarcat prin prețul extrem de bun la care poate fi achiziționat din oferta celor mai mari magazine online de la noi.

Primul element notabil în cazul acestuia este design-ul care reușește să ofere o notă de originalitate locuinței tale, chiar dacă nu este unul destul de fresh, fiind mai degrabă unul care încearcă să se îndrepte spre aspectul clasic al unui televizor.

Samsung 32J5200
Vezi mai multe detalii si informatii la EMAG!

CARACTERISTICI, FUNCȚII ȘI TEHNOLOGII

O să începem prin a vorbi chiar despre lucru care îl scoate cel mai mult în evidență, și anume capabilitățile sale pe partea de funcții inteligente, Samsung 32J5200 fiind un Smart TV foarte ieftin, ba chiar unul foarte bun pentru gama de preț din care face parte.

În toate activitățile pe care le poți desfășura prin intermediul acestui model de televizor pe partea de entertainment a reușit să ofere rezultate satisfăcătoare, iar acest lucru ne-a bucurat foarte mult dat fiind prețul foarte mic, mai ales cel practicat de magazine în cadrul promoțiilor (care între noi fie vorba au loc destul de des).

De asemenea, experiența multimedia este una completată perfect de oferirea posibilității de conectare prin HDMI (acronim pentru High Definition Muldimedia Interface), prezența acestui port reușind să ducă la transformarea living-ului tău într-un adevărat centru multimedia, perfect pentru serile petrecute în familie sau atunci când vrei să ai parte de puțină relaxare după o zi obositoare la serviciu (un alt televizor recomandat este acesta).

O alegere excelentă pentru aducerea divertismentului acasă!

Pe lângă cele două porturi HDMI despre care am vorbit mai sus, Samsung 32J5200 mai vine echipat pe partea de conectivitate și cu o intrare USB 2.0, o ieșire audio digitală (optică) și o intrare Scart, iar lista este completată cu tunerul digital DVB-T, DVB-C și slotul CI+.

Samsung 32J5200 (2)

Pe partea de imagine în cazul lui Samsung 32J5200 lucrurile stau din nou excelent, acesta venind cu un ecran care are diagonala de 80 de centimetri și care poate afișa imagini la o rezoluție Full HD, cu detalii uimitoare, culorii vii și naturale, precum și cu un contrast foarte bun pentru gama de preț a acestui televizor Smart de buget.

Găsim de asemenea și numeroase tehnologii care au rolul de a oferi îmbunătățiri considerabile imaginilor redate de ecran, iar aici dăm ca exemple pe următoarele: HyperReal Engine, Mega Contrast, Wide Color Enhancer (Plus) Film Mode și a

În ceea ce privește sunetul, acesta este susținut de cele două difuzoare de 10 W aflate în dotarea televizorului Samsung 32J5200, fiind vorba despre un sistem audio de tip Down Firing + Base Reflex, pe două canale, ajutat de tehnologiile marca Dolby, și anume DTS Studio Sound, DTS Premium sound, ori Wallmount Sound Mode.

CONCLUZII

Indiferent de perspectiva din care privim, Samsung 32J5200 reușește să arată foarte bine, iar acest lucru îl face nu doar pe hârtie, ci și în testele reale, lucru care asigură încă odată, dacă mai era nevoie, calitatea oferită de produsele Samsung (alte televizoare ieftine de calitate pot fi găsite la noi pe site, trebuie doar să răsfoiești prin review-urile pe care ți le punem la dispoziție).

Așadar, în cazul în care ești în căutarea unui televizor inteligent care să vină la cel mai bun preț posibil, atunci cu siguranță nu poți să greșeti dacă alegi televizorul Samsung 32J5200, recomandarea noastră pentru cei cu buget redus.

 

PRO: CONTRA:
 este un Smart TV  nimic
 prețul
Samsung 32J5200 este un televizor lansat pe piață destul de recent de către compania Samsung, făcând așadar parte din gama de modele Smart a anului 2015, modelul de față reușind să se facă remarcat prin prețul extrem de bun la care poate fi achiziționat din oferta celor mai mari magazine online de la noi. Primul element notabil în cazul acestuia este design-ul care reușește să ofere o notă de originalitate locuinței tale, chiar dacă nu este unul destul de fresh, fiind mai degrabă unul care ...

Pe scurt:

8.2 Scor Total
Calitate / Preț
8.5
Performanță
8
Design
8

3 Comentarii
 1. Raspunde sorin

  Stiti ce e amuzant? In review apare o poza cu televizorul si un meci de rugby. Eu l-am luat fix pentru meciurile de rugby si sincer sunt foarte bucuros la fiecare meci. Se vede ca de pe stadion! 😀 chiar mai bine.

  • Raspunde petru

   Si mai amuzant e ca eu l-am luat pentru a ma uita la fotbal :))) si am numai pareri bune despre el. haha, hi5

   • Raspunde sorin

    hahaha, asta e buna. la fel de buna ca acest pret pe care il are televizorul marca Samsung. m-am amuzat putin la comentarii! :))

Spune-ti parerea !